Tom Felton

Thomas Andrew Felton

8,1
27 196 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Felton

tom i emma?

użytkownik usunięty

jednak to prawda ze razem kreca????

;(((((((((((

użytkownik usunięty

JADE DO LONDYNU NA CAŁY ROK!MOŻE BĘDEMIAŁASZCZĘŚCI I SPOTKAM FELTONA I WOGÓLE ICH WSZYSTKICH:)A TAK WOGÓLE TO SPOTKAM SIĘ ZROWLINGOWĄ

użytkownik usunięty

eno weź odpowiedz na moje pytanie poprzednie koleżanko zadam je jeszcze raz
CZY DOJDZIE DO TOMA LIST WYSŁANY NA ADRES STUDIA NA KTÓRYM NAGRYWAJĄ CZARE OGNIA???
Jeśli wiecie - NAPISZCIE!!

użytkownik usunięty

Naprawdę?Jak to możliwe? masz kontakt z danielem? co zrobiłas ze masz możliwość spotkania się z nimi PROSZĘ ODPISZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA za nim szaleje.

użytkownik usunięty

kit i walek, że ona ma dziewczyną...a ja jestem świety walenty

użytkownik usunięty

KAZDY SADZI WEDLUG SIEBIE ON NIE CHODZI Z EMMA ALE NA PEWNO MA KOGOS JA TO WIEM A WY MYSLLCIE CO CHCECIE

użytkownik usunięty

popieram wszyscy (prawie) myślą że ma dziewczyne
to chore fakt tom jest przystojny. ALE NIEMA DZIEWCZYNY!!! WY TU WSZYSTYKIE POCHOROWAŁYŚCIE NA JEGO PUNKCIE!!A TO ŻE ON JEST Z EMMĄ TO PRAWDA MAM WYDRUKOWANE ZDJĘCIE NA KTÓRYM SIĘ OBEJMÓJĄ. (znajdziecie je na stronie Emmy)

użytkownik usunięty

A CO NIE MOGA OBEJMOWAC SIE Z EMMA ON MA LASKE JA TO WEM BO PISALAM DO NIEGO I ODPISAL MI MOJA MAMA PRACUJE W WARNER BROSS I WIE O NIM WSZYSTKO I NIE TYLKO O NIM ALE STARAJCIE SIE NIE WIADOMO CZY NIE ZUCI SUE M DLA JEDNEJ Z WAS WARNER ROS EST W WB MOJA MAMA TAM JEZDZI...BAJOSKA

użytkownik usunięty

blagam daj mi jego maila albos cos!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

SORRY ALE NIE MOGE PISZ NA JEGO ADRESY PUBLICZNE JAK BYM CI DALA O MOJA MATKE BY WYWALILI Z WB MOZE ODPISZE CI BO MOJEJ KUMPELI ODPISAL A TEZ NIE DALAM JEJ PRYWATNEGO ADRESU

użytkownik usunięty

Po pierwsze: nie bede sie z wami kłócić, ale na pewno Tom i Emma nie są razem. Wejdźcie sobie na jego oficjalną angielską stronkę i zobaczcie zdjęcia z jakiejś-tam imprezy. Obejmuje NIEZNANE MU DZIEWCZYNY. No i co z tego? To znaczy że chodzi z każdą z nich?? A tym bardziej wypada by odtwórcy głównych ról robili sobie zdjęcia.
Po drugie: bez obrazy - zachowujecie sie jak pierdoły
A po trzecie: koleżanko z mamą w WB odp mi na dwa pyt: czy trzeba być w fanklubie Toma żeby odbierał listy od NAS do NIEGO i czy dojdą listy wysyłane pod adres planu filmowego. Proszę o szybką odp.

użytkownik usunięty

SŁUCHAJ TY DEBILKO SKORO MYŚLISZ ŻE TWOJA MATKA PRACUJE W WARNER BROWS TO SIĘ TAK TYM NIE PODNIECAJ,DOBRZE,BO MNIE TO ZACZYNA WKURZAĆ!!!!!!!!!CO TY SOBIE WYBROŻASZAM??? MI SIE ON PODOBA I TY MASZ NIE MIEĆ NIC DO TEGO

użytkownik usunięty

JA SIE NIE PODNIECAM TYLKO MOWIE WAM PRAWDE O TOMIE A DEBILKAA TO MOZE TY JESTES I KOCHAJ GO SOBIE DO BULU MI SIE NIE PODOBA A I KOCHAJ GO MIEJ GO DLA SIEBIE ALE TYLKO W WYOBRAZNI BO ON MA LASKE I NA PEWNO TO NIE JEST EMMA ALE JAK GO KOCHASZ TO WALCZ O NIEGO CHOC MARNO TO WIDZE

użytkownik usunięty

SŁUCHAJ TY DEBILKO SKORO MYŚLISZ ŻE TWOJA MATKA PRACUJE W WARNER BROWS TO SIĘ TAK TYM NIE PODNIECAJ,DOBRZE,BO MNIE TO ZACZYNA WKURZAĆ!!!!!!!!!CO TY SOBIE WYBROŻASZAM??? MI SIE ON PODOBA I TY MASZ NIE MIEĆ NIC DO TEGO

użytkownik usunięty

A IJESZCZE JEDNO JA NIE MYSLE TYLKO MOJA MATKA PRACUJE W WB I NIE WYSKAKUJ TAK BO ZEBY NIE TO TO BYS SIE MOGLA DUZO O TOMIE DOWIEDZIEC Z JEGO PRYWATNEGO ZYCIA A TERAZ DUPA

Czy ta dziewczyna, której mama pracuje w WB może podać swojego maila, mamy podobne zdanie na temat wtrącania się to zycia gwiazd ( Toma). Mam nadzieję, że się lepiej poznamy:)

użytkownik usunięty
agut

MYSLE ZE SPOKO JESTES ALE NIE CHCEM ZEBY JAKIES INNE DURNE LASKI PISALY CO TO ONE DO NIEGO CZUJA I ZEBYM DALA IM JAKIES RADY CO DO NIEGO MOZE JAK TY DASZ MI SWOJEGO MI.CZY NR gg TO POGADAMY

użytkownik usunięty

heyka. czy ta dziewczyna ktorej mama pracuje w WB moglaby mi podac swoj nr gg?? moj to 1435088. odezwij sie plosieeem :D :D

użytkownik usunięty

A CO NIE MOGA OBEJMOWAC SIE Z EMMA ON MA LASKE JA TO WEM BO PISALAM DO NIEGO I ODPISAL MI MOJA MAMA PRACUJE W WARNER BROSS I WIE O NIM WSZYSTKO I NIE TYLKO O NIM ALE STARAJCIE SIE NIE WIADOMO CZY NIE ZUCI SUE M DLA JEDNEJ Z WAS WARNER ROS EST W WB MOJA MAMA TAM JEZDZI...BAJOSKA

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

NAPISALAS ZE JEST Z EMMA ALE NIE MA DZIEWCZYNY JESTES JAKAS PORABANA ON MA LASKE ALE NIE EMME POZORY CZESTO MYLA

użytkownik usunięty

ciekawe tylko NA JAKIEJ STRONE EMMY?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

ciekawe tylko NA JAKIEJ STRONE EMMY?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

to tez jest nie prawda!!! on chodzi od ponad 5 miesiecy z pewna Melissą
i to jest prawda , bo przyznal to w jakiejs londynskiej gazecie , tak przynajmniej bylo napisane na jego ANGIELSKIEJ stronie , a nie na jakichs bzdurach , co sobie jego fanki powypisywaly itd itp

użytkownik usunięty

Wali cię, on się całuje publicznie z Watson!!! Nie mówiąc o przytulaniu podczas tych pocałunków!!!

użytkownik usunięty

Żeby się tylko obejmowali! Oni się publicznie całują!!!

użytkownik usunięty

Dziewczyne niestety ma, ale z tym Watsonowatym gównem nie chodzi.

użytkownik usunięty

Dziewczyne niestety ma, ale z tym Watsonowatym gównem nie chodzi.

użytkownik usunięty

no proste !!! on nie ma dzieffczyny , zreszta i tak pewnie kazda polecialaby na niego tylko dlatego ze gra w filmach i ma kase !!! ale i tak jest słodziuchny :P

użytkownik usunięty

To jest obleśne, wszystkie dziewczyny na ulicy rzucają się na niego, całują go, przytulają, co jeszcze?! Nie macie honoru?! Przejmujecie się jakimś zajętym palantem, który chodzi z Watson?! Podobno obejrzał jej rozbierane strony i tak się podniecił, że zaprosił ją na noc!!! A potem robili sobie zdjęcia!!!

użytkownik usunięty

przyznam ci racje ze ma pryszcze ale niewyglonda jak gówno !!!!!!
2004 07 08 15 55

użytkownik usunięty

przyznam ci racje ze ma pryszcze ale niewyglonda jak gówno !!!!!!
2004 07 08 15 55

użytkownik usunięty

no to jesteś! Chyba nie odwiedzasz stron, bo byś się natknęła na zdjęcia Toma i Emmy (usta razem, ciała razem, ręce razem, wszystko!) Ich gorące pocałunki powinny ostudzić twój zapał. Tom należy do Watson i zrobi z nią co chce, skoro on się już rozbiera na stronach... Jeśli dotąd tego nie zrobili (w co wątpię - ich pocałunki wyglądają, jakby mieli to już dawno za sobą) to zrobią to wkrótce. Życzę miłych marzeń, by być w sytuacji Emmy.

użytkownik usunięty

Ale ty sie przyczepiłąs do tego całowania przytulania i kochania!! To jest strona fanów Toma ! Mogą tu napisać co chcą i kiedy tylko chcą. A ty zamiast wstawiać komentarzre WSZEDZIE lepiej NAPISZ skąd MASZ TE REWELACJE...Jeśli masz odwage przyznać sie do BŁĘDU

użytkownik usunięty

JZSNE ZE NIE ON MA KOGOS INNEGO I DAJCIE SOBIE Z NIM SPOKUJ JA WAM TO MOWIE A WCALE GO NIE KOCHAM I NIE MAM NIC DO JEGO ZYCIA

użytkownik usunięty

eee tam - nie kreca ze soba! czytalam pogloski ze Emma stara sie o wzgledy ktoregos z aktorow... podejrzewam oczywiscie Toma - Emma wszedzie za nim lazi, pelno maja wspolnych zdjec to z premiery scooby doo, z disneylandu, etc etc. z reszta nie dziwie sie, ze wszyscy w to wierza - kazdy szuka sensacji, a popadajac w blask filmu fani stwierdzili ze Tom i Emma pasowaliby do siebie. skoro Rowling zaplanowala dla Dracona i Hermiony inaczej, to czemuzby nie laczyc ich w pare w zyciu prywatnym? sama w to watpie. a co do innych dziewczyn... Tom wypowiadal sie ostatnio, ze nie ma dziewczyny, ale moim zdaniem na pewno ma ich na razie dosyc. ja mu wierze: "jestem jeszcze bardzo bardzo mlody" wiec jego czas na dziewczyny jeszcze przyjdzie. na razie nie ma to jak rozlozyc sie na rozkladanym lezaku i polowic w spokoju rybki w Surrey i nie myslec o fankach ktore potrafia tylko godzinami plotkowac na jego temat (wstydzcie sie :P)

użytkownik usunięty

tak oni naprawdę kręcą ze sobą widać to na każdym zdjęciu gdy są razem

użytkownik usunięty

ZAZDROSNA JESTES ZDJECIA TO TYLKO PUBLIKACJA ONI SIE NIE ZNOSZA W FILMIE I RZWCZWISTOSCI

użytkownik usunięty

ZWARIOWAŁAŚ?1W FILMIE ZECZYWISCIE SIĘ NIELUBIĄ BO JEST NA PODSTAWIE KSIĄŻKI ALE W REALU O PRZYJACIELE!I WSZYSCY OTYM WIEDZA)OPÓCZ CIEBIE(CHYBA)

E tam, ja w to nie wierzę. Sama widzę jaką minę ma Tom, kiedy ta rozpieszczona Emma się koło niego kręci. To znaczy widzę na zdjęciach rzecz jasna...

użytkownik usunięty
Kriszti_off

Wiesz co ty chyba na głowe upadłaś powtarzam mam ich zdjęcie jak sięobejmóją i nikt mi nie wciśnie kitu z kwaśnąą minką

użytkownik usunięty

JAK NIE WIERZYSZ W SLOWA OMA TO BUJA SIE

użytkownik usunięty

to co że się obejmuja czy to oznacza ze musza być razem?? czy ty sie nigdy z nikim nie obejmowałaś??

użytkownik usunięty
Kriszti_off

W PEWNEJ GAZECIE CZYTAŁAM ŻE EMMA PODOBA SIĘ TOMOWI. ALE SIĘ NIE SPOTYKAJĄ.

użytkownik usunięty

tak dokladniej to on powiedzial , ze emma to bardzo mila i na prawde ladna dziewczyna , ale z nia nie chodzi , ale chcialby!!! i to sa jego slowa podczas jakiegos wywiadu

użytkownik usunięty
Kriszti_off

WIECIE ZE EMMA STRACIŁA DZIEWICTWO Z FELTONEM1MASAKRA W TYM WIEKU?!ALE ZDRUGIEJ STRONY ON JEST TAKI SŁODKI!!!!!!

użytkownik usunięty

Buahahahahha... Skąd to wzięłaś?? Proszę o adres strony........

użytkownik usunięty
Kriszti_off

Tak, ma rozanieloną minę i gdy nikt nie patrzy, to sadza ją sobie na kolanach!!! Widziałaś zdjęcia?! Watson mu siedzi na kolanach, a on, przytulony, ją całuje!!! Zabiję Watson!!! Ja Toma tylko raz całowałam (we śnie), a ona na codzień!!! Żeby jej te usta spuchły...

dokładnie, Emma chcąc wzbudzić w nim zainteresowanie swoją osobą sprawia, że na sam jej widok Tommy zmusza się do sztucznych uśmiechów. mnie też nie jest wtedy do śmiechu (avadą w nią! ;))

użytkownik usunięty
Ewela_Pepsi

A ja bardzo wierzę że Tom nie ma dziewczyny bo to ja nią JESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja GO BARDZO kocham

użytkownik usunięty

A ON CIEBIE NIE JEGO LASKA MA NA IMIE SUE M A NIE SZMATA