Tom Felton

Thomas Andrew Felton

8,1
27 226 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Felton

tom i emma?

użytkownik usunięty

jednak to prawda ze razem kreca????

;(((((((((((

Mrs__Silas

wiecie co wam powiem:
nie wierze w te durne historyjki o spotkaniu Feltona, chyba ze dacie mi zdjęcie lub jego numer telefonu czy coś.
Jednakże, wszystko sie moze zdarzyć :D
Np. moja koleżanka mieszkająca w Slough(miejscowość koło Londynu) utrzymywała ze ma autograf i zdj z Tomem. Ja jej nie wierzyłam, ale jak była w Polsce na święta to mi pokazała tą fote zrobioną polaroidem. Nie wyglądalo to na podrobe, chociaz tak sądziłam. No ale zdjęcie z nim moze sobie w sumie zrobić każdy Londyńczyk lub nawet nie Londyńczyk który go spotka. Żadna sztuka. Ja mam np zdjecie z Apoloniuszem Tajnerem :D:P i Andreasem Goldbergerem xD

Agraff

Hi, I'm Melissa, and my bruder ist Rumianek :) I'm girl from Anglia and I'm Tom's fun, girlfriend and ścieraczka gówien w Tom's toailets. Czasem też ścieram kurze:) ale tylko w jej kiblu....
Everyone , którzy podziwiać Tom is stupid!! I hate him! he is cool! HE IS GIRL and GIL... kicham na wszystkie koments about me and Toma ILOVE HIM!! No... I love you all! wielki BOM rulez:)
PS. Tom jest mój i niech was Stasica pochłonie!
podpisano:Stasica, Rumianek, Szałwia, Melissa, Mięta,Majeranek, Tymianek, Ziele ANGIELSKIE , oraz uwielbiany przez wszystkich LIŚĆ LAUROWY.. spółka:)zoo i SA:):*

wilkolak27

Lipy zabrakło...i aronii hahahaha :))))

Powiem wam jedno... On ma dziewczyne!! Widziałam ją w Bravo czy czymś tam. I muszę wam powiedzieć że ma chłopocek gust. Duuuże balony i tyłek też. Nie powiem ładna jest!! Napewno ładniejsza niż ten pasztet Emma :/.

hahaha! skoro uważacie, że jedno lub kilka zdjęć na ktorych stoją razem świadczą o tym że ze sobą kręcą????? to rowling kręci z radcliffem, a radcliffe z rupertem??? ciekawe...

Nie no co ty on by z takim straszakiem nie kręcił jak Emma!

Vicious_2

wieny wiemy, pisałaś to juz dwa lata temu... gdzieś na poczatku tematu... straszaku!!!!!

aniek_2

dziewczyno ty nie wiesz jak mnie irytujesz... rzuca mną jak czytam twoje wypociny... rozumiesz??? To zamilcz jak masz pisac takie pierdoły... no nie wytrzmam... zaraz czyms rzuce... (poszła sie wyzyc)

aniek_2

Ostatnio wjakimś angielskim pisemku pisali, że jest wolny... Zbastujcie troche...

jednak ludzie są debilami...:P z takimi zawodami tu wyskakiwac:P łe! normalnie wiecie cos was łeb piecze wy go znacie cioty? hahaha...
poprostu śmiech na sali!

Mi tam bardzo się podoba Tom, ale to tylko marzenia. a co do emmy to ona wcale nie jest taka brzydka. jedyne czego jej zazdroszczę to tego, że może przebywać w towarzystwie toma i miała szczęście mieszkać w anglii i no i oczywiście, że zagrała w harrym potterze.

martusia229_96

dajcie spokój. myślałam, że żyjemy w kraju ludzi normalnych. każdy fan, powinien uszanować to, że jego idol jest szczęśliwy, nawet jeśli wtedy tracimy jakiekolwiek szanse na to, by z nim być. chociaż wiadomo, że nigdy z tego nic nie wychodzi. xp
jestem fanką Toma, i szanuję jego decyzje i tą dziewczynę. to on sobvie ją wybrał i jest szczęśliwy.

paczek93

Tom ma dziewczynę?? znalazł ktoś może jakieś ich zdjęcie? nie zamierzam nic krytykować tylko jestem ciekawa kto to jest bo zazwyczaj aktorzy związują się z innymi znanymi osobami;]
jak ktoś ma fote i potwierdzone info to napiszcie;]
z góry dzienks za fatygę..;]

belinda

wejdź na jakąkolwiek stronę o tomie, na najnowszych zdjęciach z premier pojawia się z dziewczyną, wysoką brunetką o spalonej w solarium skórze- Jade.

to nie prawda, on jej nie chce, nie chciał, i nie będzie chciał