Tom Felton

Thomas Andrew Felton

8,1
27 225 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Felton

tom i emma?

użytkownik usunięty

jednak to prawda ze razem kreca????

;(((((((((((

a mnie to w ogóle nie obchodzi(lol)^_^(głupota)

użytkownik usunięty

moim zdaniem to (na szczescie)to tylko plotki

heh...weszlam tu bo bylo wsrod "goracych tematow"...i stwierdzam ,ze jestescie dziewczynki bardzo zabawne...a niech se ze soba chodza...i co z tego???...musze stwierdzic,ze komentarze typu..."nigdy nie zwrocilby na ciebie uwagi" ,albo "nie masz u niego szans" sa po pierwsze baardzo powrzechne,a po drugie glupie i wcale nie zgodne z prawda...co wy se myslicie ,ze gwiazdy to sa jacys "nadludzie" to totalna pierdoła,kazdy facet zwroci uwage na ladna dziewczyne...niezaleznie od tego czy jest to np.tom felton albo np. brad pitt,czy jakis wsiok...a tak poza tym ja nie wiem co wy w tym feltonie widzicie...przecietny pietnastolatek i tyle...a co do emmy watson to ja osobiscie za nia nie przepadam,ale nie dlatego ,ze lubi feltona,ale dlatego ,ze mnie potwornie denerwuje swoim zachowaniem i gra aktorska...
kiedys podobno cameron diaz powiedziala,za ludzie ktorzy upodobniaja sie do gwiazd przez rozne operacje plastyczne i tym podobne rzeczy sa nienormalni i powinni sie leczyc,bo to jest oczywiste,ze na wyglad gwiazd sklada sie ogromna praca dziesiatek wizazystow,ton pudru ,a jesli chodzi o filmy i zdjecia to dochodzi do tego obrobka komputerowa(idealnie gladka skora,nieprawdopodobnie piekne wlosy itd.itp.)...i jest tez oczywiste ,ze prywatnie gwiazdy wygladaja jak normalni ludzie i sa normalnymi ludzmi,tylko prasa robi z nich jakies monstra...pozdrawiam;)...

użytkownik usunięty
darling

hehe =) emma mnie też wkurza,a Tom to najprzystojniejszy 17 latek jakiego widziałam.. a ktoś widział te jego fotki, gdzie ma pełno pryszczy? kit z tym i tak jest boski =P beka =]

użytkownik usunięty

co to za bzdury że Tom kręci z Emmą? To nie może być prawda

moze i kreca...:(tom pisze na swojej stronie ze by chcial.......ale kto wie....a tak nawiasem mowiac to tej emmie(bo brzydka AZ TAK nie jest) troche odbija z powodu slawy...popieram pomysl z avadą :D!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
yui_3

Nie sądzę, żeby razem kręcili.. na większośći zdjeć ona się klei z uśmiechem do niego, a on ma minę jakby mu ktoś nasrał =P ale to jego życie..niech robi co chce.. wg. mnie ta dziewczyna jest za płytka dla niego..

użytkownik usunięty

no własnie,ona jest dla niego za młoda za niska,za chuda i za płaska... pewnie woli "lepszego rodzaju" jak kazdy chlopak w jego wieku .

użytkownik usunięty

tu nie chodzi o wygląd, lecz o wnętrze.. ona się robi na starą tapete.. zbyt płytkie.. i ona ma jakby dwa oblicza.. klei się do wszystkich nosi przykrótkie ubrania, poczym oddaje wypracowania na 16 i pol storny udając grzeczną =/ typowe..

użytkownik usunięty

no własnie,ona jest dla niego za młoda za niska,za chuda i za płaska... pewnie woli "lepszego rodzaju" jak kazdy chlopak w jego wieku .

użytkownik usunięty

użytkownik usunięty

tu nie chodzi o wygląd..lecz o charakter.. ona się robi na starą tapete z pustką w głowie.. zzbyt płytkie dla niego ;)

użytkownik usunięty

MoZe On JeSt Z nIa !!! Kto wie!!tylko oni wiedza!!!czy sa czy niesa razem ale i tak sadze ze On Jest poprostu niezly pod kazdym wzgledem!!!;-)

użytkownik usunięty

jeśli sa razem to na bank wiedza prawie (jak nie wszyscy)z obsady filmu.. no i rodzina, przyjaciele..szybko by się rozniosło.. przecież nie za bardzo mieliby się gdzie ukryć na planie =) nie wiem zresztą.. on w każdym wywiadzie wypowiada się,że ona ładna i urocza.. a gdzie charakteR? dla niego liczy się tylko wizual? echh.....

użytkownik usunięty

PREDZEJ NA NAS POLECI NIZ NA EMME WASTON NAWET TAK POWIEDZIAL W WYWIADZIE TOMMY

użytkownik usunięty

PREDZEJ NA NAS POLECI NIZ NA EMME WASTON NAWET TAK POWIEDZIAL W WYWIADZIE TOMMY

użytkownik usunięty

raczej Dan i Emma = http://www.mugglethai.com/newsimages/dan_emma02.jpg

użytkownik usunięty

http://www.mugglethai.com/galleries/PoAUKPremiere/50912208.jpg http://www.mugglethai.com/galleries/PoAUKPremiere/50912207.jpg

użytkownik usunięty

http://www.mugglethai.com/newsimages/date_tom.jpg

użytkownik usunięty

nooo..... na stronie Dana też się kłócą, czy ich związek to prawda.. na Ruperta też.. ej.. Emma jest jedna a ich 3.. i ta jedna. "wspaniała" wypowiadała się,że z żadnym z nich by nie chciala.. =| głupia =]a poza tym słyszeliście o tym, ze starszy Emmy i Dana chcieli (chcą) ich połączyć?pozdr.

Hello! My name is Lorelai and I'm 16 years old. I was searching in internet sth about MY BOYFRIEND Tom and I found yours page. I don't speak Polish but my uncle yes. I want write to you in English and I think that you understand me, because write here in Polish will be very HARD to me. I read some of yours opinion and I must say: TOM FELTON (Bunny ;p) IS MY BOYFRIEND since 2001!!! Serious. In his official website and such interview is not any word about me, because I don't wanna be recognizable person only because my boy is famous... So you don't know about my existence. But now, when I read such stupid things about proffesed Tom's love I'm angry!!! I tell you: We are happy together, I like Tom's job. Sth about his photos: don't be FUUNY! Tom like Emma very much (me too :D) and they made some photos. The same situation like Dan or Rupert. It is only friendly squezze. I don't mind to sth like this. Ok! Have a good fun in this page, lots of kiss, Tom&I lov ya! LoL

Madzianek

Hi, it me- Lory once again. I must say that I use special program and broke anybody's account. APOLOGIZE FOR IT, but I can't set up my own account. Please, forgive me and change your password Madzianek!

użytkownik usunięty
Madzianek

jakoś mi ta wiadomość nie gra, skoro nie rozumiesz polskiego to skad wiesz, ze gadamy o fotkach wspólnych?? i dlaczego piszą, że jego girl friend ma na imię Melissa? he?

użytkownik usunięty
Madzianek

Hi Lorelai czy jak cie tam zwą.....Niezłą masz fantazję nie ma co... Skoro ty jesteś jego dziewczyną to ja chyba żoną!
Agata S.

użytkownik usunięty
Madzianek

Przeczytałam niektóre z wszych komentarzy (nie wszystkie, bo mi sie nie chcialo, caly czas piszecie to samo), heh i musze przyznac, ze najlepsza byla ta dziewczynka... ee Madzianek, czy cos, jego DZIEWCZYNA,
heheh, zajebista jestes mala, ale tak na przyszlosc dam ci rade, zebys podszywajac sie pod jakas brytyjke najpierw lepiej poznala jej jezyk. Chyba kiepsko u ciebie z angielskim, co?

Co do Tomcia, to nie ma laski, a przynajmniej sie do tego nie przyznaje (i bardzo madrze z jego strony- takie, jak wy by ja zlinczowaly), chyba, ze od ostatniego wywiadu cos sie zmienilo, ale ja nic o tym nie wiem.
Emme uwaza, za mila, calkiem ladna dzieweczke, ale NIE CHODZA ze soba. Macie to czarno na bialym na oficjalnej stronie jego fanclubu w FAQ, a poza tym latwo sie tego domyslic, bo gdyby byli razem, to media by juz zadbalyby o to by taki fakt rozreklamowac (na wszystkim da sie zarobic hajs).
pozdro dzieciaki

użytkownik usunięty

hehe spoko ja nawet czytałam że się razem prowadzają !

użytkownik usunięty

http://thomasfelton.w.interia.pl/ -) moja stronka o Tomie i jego nieoficjalny FC !Zapraszam wszystkich fanów!!

http://thomasfelton.w.interia.pl/ -) my site about Tom and him unoffical fan-Club =)

użytkownik usunięty

CHCECIE ZNAĆ CAŁĄ PRAWDE DOTYCZĄCĄ TOMA FELTONA I JEGO DZIEWCZYNY!!??PRAWDA JEST TAKA,ŻE TOM NIE CHODZI Z EMMĄ WATTSON, ANI Z ŻADNĄ SUE M,TYLKO Z NIEJAKĄ MELISSĄ.CHODZĄ RAZEM DO SZKOŁY I SA JUŻ ZE SOBĄ PIĘĆ MIESIĘCY.JAK MI NIE WIERZYCIE,TO WPISZCIE W WYSZUKIWARKĘ(W GOOGLACH)TOM FELTON AND GIRLFRIEND LUB TOM FELTON AND MELLISA.WIEM,BO SAMA SPRAWDZAŁAM I WIDZIAŁAM ICH RAZEM NA ZDJECIU.JEŻELI KTOŚ UWAŻA,ZE TOM WYGLĄDA JAK GOWNO,TO TA JEGO MELISSA WYGLĄDA JAK ŻADKA SRAKA!!POZDRO DLA WSZYSTKICH! JAK JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI POKLIKANIEM ZE MNĄ TO PISZCIE NA ADRES:Agacia06@poczta.onet.pl

użytkownik usunięty

CHCECIE ZNAĆ CAŁĄ PRAWDE DOTYCZĄCĄ TOMA FELTONA I JEGO DZIEWCZYNY!!??PRAWDA JEST TAKA,ŻE TOM NIE CHODZI Z EMMĄ WATTSON, ANI Z ŻADNĄ SUE M,TYLKO Z NIEJAKĄ MELISSĄ.CHODZĄ RAZEM DO SZKOŁY I SA JUŻ ZE SOBĄ PIĘĆ MIESIĘCY.JAK MI NIE WIERZYCIE,TO WPISZCIE W WYSZUKIWARKĘ(W GOOGLACH)TOM FELTON AND GIRLFRIEND LUB TOM FELTON AND MELLISA.WIEM,BO SAMA SPRAWDZAŁAM I WIDZIAŁAM ICH RAZEM NA ZDJECIU.JEŻELI KTOŚ UWAŻA,ZE TOM WYGLĄDA JAK GOWNO,TO TA JEGO MELISSA WYGLĄDA JAK ŻADKA SRAKA!!POZDRO DLA WSZYSTKICH! JAK JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI POKLIKANIEM ZE MNĄ TO PISZCIE NA ADRES:Agacia06@poczta.onet.pl

użytkownik usunięty

HMMMMM WIELE DZIEWCZYN Z TEJ STRONY ZACHWYCA SIE NAD URODĄ FELTONA .....KOBIETY POPATRZCIE ZA OKNO TAM AŻ ROI SIE DO FAJNYCH CHLOPAKÓW!!!! WIECIE CO JA TAK SOBIE MYŚLE ZE NAWET JEZELI MIALYBYŚĆIE CHODZIĆ Z TOMEM TO TYLKO POTO BY ............ZAIMPONOWAĆ KOLEŻANKĄ............
PS. ALE JEŚLI CZYJECIE ZE TO JEST WŁAŚNIE WASZA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIE TAKA KTÓREJ ŻRÓDŁEM JEST WYGLĄD TO NA CO CZEKACIE................. ZBIERAJCIE NA BILET I W DROGĘ!!!!!!!

użytkownik usunięty

Does Tom Felton really like Hermione??????????????

użytkownik usunięty

nie to nie prawda em to moja przyjaciuka ze szkoly ona z nikim nie jest bo jak by byla to by mi sie zwierzala

użytkownik usunięty

zgadzam się z.. no poprzedniczką. Tom przyznał w wywiadzie,że od 5 miechów chodzi z Melissą.. i rzeczywiście urodą to ona nie grzeszy.. przy najmniej wiemy,że Tom patrzy na charakter.. chyba, że jest ślepy ^^

użytkownik usunięty

Co Was to obchodzi. To czy ma dziewczyne czy nie to jego sprawa prywatna. Ma swoje prywatne życie. Jeśli się w nim podkochujecie to przestańcie rozsyłać plotki! Przecież jemu jest przykro gdy ktoś tak mówi! Pomyślcie jak jego dziewczyna się może czuć! Jeżeli naprawde się Wam podoba to przestancie tak pisać, bo to nie prawda!

użytkownik usunięty

jak czytam te wasze wypowiedzi to śmiać mi się chce. Mi się podoba tom ale wiem ze nie mam u niego szans ani ( przykro mi to stwierdzić) żadna z was...niechodzi mi o o ze jesteącie brzydkie czy co ale my mamy zupelnie inny świat i on.Dajmy sobie spokoj czy ma dziewczyne czy nie . ChciaŁam też dodać że nienawidze tej pierdolonej głupiej brzydkiej kurwy(inaczej nie umiem jej nazwac) moze dlatego ze przypominami britney...

bloodGirl........................

użytkownik usunięty

a ty to co jesteś ?! nawet jej nieznasz!

użytkownik usunięty

nie nie nie!!!!! tom nie kreci z emma!!!!!! kto puscil taka glupia plote? zreszta tom powiedzial ze ona jest fadna i sympatyczna, ale sie z nia nie umawia na randki...
I ma racje bo emma to idiotka

użytkownik usunięty

Emma Wattson jest nawet ładna, ale wyglądem przypomina siostrę Britney Spears.
Sądze, że Tom nie "kręci" z Wattson ;P hehe, idę poszukać zdjęcia tej jego Mellisy, czy jakoś tak :)
pozdro

użytkownik usunięty

ludzie, ale wy macie problemy... oni i tak są dla was nieosiągalni więc po co zawracać sobie głowę tym czy są ze sobą czy nie...
A teraz moje zdanie o Thomasie i Emmie. On - jest bardzo sympatyczny (wynika to z udzielanych przez niego wywiadów) Ona - z początku myślałam, że fajna, ale jak dowiedziałam się , że uważa się za najlepszą to troszku mina mi zrzędła... Ale to są odczucia, prywatnie ich nie znam i nie wiem jacy ą naprawdę...

użytkownik usunięty

według mnie emmma raczej kręci z danielem

użytkownik usunięty

ale wy głupie rury jesteście! lecicie na toma jak na świeże bułeczki! ale wiedzcie że tych byłeczek niestarczy dla wszystkich! powiem coś wam jeszcze, znalazłam bloga z tomem feltonem i ten ktos a ja wiem że to jest tom pisze cos tam o sobie przez tam jakiegos tłumacza. no i ciągle do niewierzących w niego pisze by napisali do niego list z zapytaniem o ten blog a on odpowie i nawet adres podał i ja napisałam i on mi odpisał! i to skąś wytrzasnął kartkę formatu a 3 i na niej markerem wielgaśnymi literami napisał że on jest prawdziwy a ten jego tłumacz to jakaś snickers, a zresztą se wejdzcie: http://blog.tenbit.pl/thomas-a ndrews-felton/

użytkownik usunięty

TO NIE PRAWDA!!!!Ale za to mi się podoba Emma!!Dami

CZEŚĆ ALL. GADACIE TAKIE GŁUPOTY NA TEMAT TOMA. Przyjeżdżam do Polski dosyć często (mam dziadkow) ale mieszkam w Anglii i po pierwsze tam nie ma żadnego sklepu gdzie by był Polak właścicielem.
Polacy pracują u rzeźnika takiego jednego niedaleko słynnej dzielnicy z równikiem. A Toma znam osobiście bo byłem na castingu do roli Cedrika i on też tam był. Graliśmy w Ping-ponga.

użytkownik usunięty
BabOoL

Eh...!!
Ty mieszkasz w Anglii?? Ej to ja też chcę go poznać, Ja też mieszkam w Anglii. Daj mi jego adres. Please nikomu nie powiem. Chcę się o coś go zapytać. TRutaj podaj. A poza tym kochasiu gdzie mieszkasz, bo ja w Bognor Regis. Pocgodze z województwa West Sussex. A ty?

Pozdrawiam Ola

BabOoL

Taa... A ja grałam w tenisa z Angeliną Jolie i piłam piwo z Jamesem Marsden'em... Ludzie, ale wy głupoty gadacie... Zastanówcie się najpierw, a potem wypowiadajcie na forum...

Pozdraviam, Ghetto :)

użytkownik usunięty

Tom jest bardzo ładny :) ale są ładniejsi (Dan) a tak na serio to ja napisałam dokładnie 17 wrzesnia list do Toma i do Dana odp. Dana dostałam w grudniu a od Toma w lutym więc widziecie jak Danielek dba o fanki a jak tom (lol)

Sluchajcie. Byłasm na wielu blogach i jest oficjalna informacja że Boski Tom ( ja tez tak uważam) Ma dziewczynę ale... nie jest nią Emma. To prawda mają ze sobą dużo zdjęć, aLE SĄ DOBRYMI PRZYJACIOLMI. dZIEWCZYNA tOMA MA NA IMIĘ mELLISA.

użytkownik usunięty

HEHEH a ja wam nie wierze, jesteście głupie bo pierdoły piszecie i kazecie to czytac, nie macie ważniejszych spraw? to daj numer komórki to ci uwierze.Toma feltona komórki.NAPRAWDE MYŚLICIE ZE KTOŚ WAM UWIERZY"?
MALWA

użytkownik usunięty

daJCIE MI NUMER DO DANIELA I JAK SIE NAZYWA TA FIRMA TWEGO OJCA ADRES I GDZIE GON POZNALAS I PRZEZ KOGO? ZAINTERESOWANA

Tamta dziewczynka jest zalosna. Kiedy ostatnio widzialas sie z lekarzem? Chyba dawno bo jakbys byla niedawno to nie byloby tego twojego idiotycznego komenta...