Tom Welling

Thomas Joseph Welling

7,4
3 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Welling

Ładniutki ten Tom i podobało mi sie jak grał w Smallville :) miodzio

paulina_

'Ładniutki'?nie nazwalabym go tak on jest jakis taki przeslodzony,ta jego buzka jest az za ladna:/jak na moj gust

paulina_

A widzieliście go w "Cheaper by the dozen" ?? Jak dla mnie, to on wcale nie jest ładny, piękny, sliczny, tylko zajebodki!!!!!!!! :)

Nullcia

do Karci: Karcia jak to on był w Polsce? możesz to rozwinąć? po co był w wawie? i ile czasu? ja też go uwielbiam więc powiedz coś o tym więcej...

Anita

hej, sorry, ze nie odp. Jak sie dowiedziałam, nie moge powiedzieć, ale źródło było baaaardzo wierygodne... :) ;p hmmm... ja sie o tym dowiedziałam jakies 2 lata temu, i wtety to było jakies 3 lata... hmmm... mniej wiecej 5-6, moze 7 lat temu był w Polsce, a po co, to nie wiem, ale wydaje mi sie, ze był tam jeszcze jako model. pozdrawiam, i jeszcze raz sorry :*

Nullcia

do Karci: Karcia jak to on był w Polsce? możesz to rozwinąć? po co był w wawie? i ile czasu? ja też go uwielbiam więc powiedz coś o tym więcej...

paulina_

Za słodka ta jego buźka, nie lubie takich kolesi. Wole Deppa:P ale nie bede o nim pisała ze slodziutki jest;)

paulina_

"podobało mi sie jak grał w Smallville :)"

on tam nadal gra..

paulina_

Po prostu ubóstwiam tego kolesia :P Jest taki... cudowny!