Tom Welling

Thomas Joseph Welling

7,4
3 523 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Welling

Beztalencie, oczywiście głupie siksy dawają same dyszki.

Violet_7

Zależy jak do tego podejdziesz...
Każdy ma inny gust...

Violet_7

Jeśli fanów "Smallville" nazywasz siksami, to cóż... to świadczy jedynie o tobie. Ja uważam, że Welling jest wspaniały w roli Clarka Kenta - bo któż by inny miałby go grać?

Aha i na przyszłość - Siksy nie dawają, tylko dają. Wychodzi inteligencja niektórych...

Violet_7

a ja sie z tobą zgadzam:)uważam że jest obrzydliwy.

corvin13

mi się on wcale nie podoba. jego gra także.

Violet_7

Jasne - "dawają" - ......
Dawno nie słyszałam tego typu słownictwa (śmiech)
Pozdrawiam

Violet_7

Mnie on obojętny

Violet_7

No, no. Pogadaj sobie :)
Jest fajny i tyle.
I ma talent :)

martuskatno

Totalny shit jak caly serial
za krótki <br/>

Violet_7

to powiedz jaki jest twój ulubiony aktor??

Dulce_Espinoza

Jeśli chodzi o jego gre aktorską to faktycznie troche przytłaczająca jest. Głównie pierwsze sezony. Ten jego wieczny uśmieszek to coś dziwacznego. ale na szczęście Michael Rosenbaum (I) i John Glover (I) nadrabiają.

worek4

A ja jestem zdania, że facet dobrze gra i jest najlepszym odtwórcą roli Kenta jakiego do tej pory widziałem.

worek4

Jest przekonujący zarówno jako poczciwy i nieco naiwny idealista, jak i w innych, mroczniejszych, bądź bardziej wyluzowanych wcieleniach, w które w tym serialu też przyszło mu się zmierzyć. Jako facet i wielki fan Kal-Ela nie mam mu nic do zarzucenia. Amen

mkskala

"dawają" mu może wysokie noty ponieważ przekonała ludzi jego gra? lubię go najbardziej ze wszystkich Clarków Kentów a o top 100 to się czepiaj o ilość głosów potrzebna by się tam dostać :) na mój gust to sama idea "TOP" jest idiotyczna a tym bardziej denerwowanie się na to kto się w niej znalazł a kto nie :)