Bardzo lubię Tom'a i mogę stwierdzić że jest on bliski ideałowi. Jeśli chodzi o jego zawód modela, uważam, że jest wspaniały. Potrafi pozować i jego zdjęcia często trafiają na okładki gazet. Jednak czy ten zawód idzie w parze z aktorstwem? Moim zdaniem nie jest on za dobrym aktorem. W wielu scenach nie potrafi wykazać się dobra mimiką oraz osobowością postaci. Jednak lubię oglądać film i serial z jego udziałem.Pewnie dlatego że nigdy w życiu nie widziałam również przystojnego aktora jak on :):):) Nie chcę zanadto jednak krytykować jego gry aktorskiej więc pytam. Jak myślicie, czy według Was Tom Welling jest dobrym aktorem?
Według mnie jest taki średni... Raczej sztywny... Nie za bardzo lubię tego aktora, a to przez jego rolę w "Tajemnicach Smallville" :P Strasznie nie spodobała mi się postać Clark'a Kent'a-była taka ciotowata. Chociaż sam serial jest ogólnie super :)
Pozdro =]
Nie jest bardzo dobrym aktorem, ale fajnie wypada jako czarny charakter, gdy jest pod wpływem czerwonego meteorytu czy jak to się tam zwie ( kryptonitu ?!)
nie jest jakiś rewelacyjny ale nie powiem ze jest złym aktorem , wystarczy zobaczyć go w czymś wiecej niż smallville gdzie ma coś wiecej do pokazania
dobry był w potyczkach Amy w roli clarka tez jest dobry macie pojecie jak to jest grac cały rok kogoś tak idealnego , w roli clarka jest sztywny bo i jego bohater nie jest luzakiem ale w mgle np taki już nie był