Tom Welling

Thomas Joseph Welling

7,4
3 406 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Welling

Cisza po Smallville, wiadomo coś ??

angelus_5

chyba zagra w filmie parkland jako ochroniarz. film bedzie miał swoją premiere tej jesieni

Latiffa36

serial mial Miliony widzow bil rekordy na stacji CW a Tom Welling ma problemy z praca szkoda;(

użytkownik usunięty
batesmotel27

"problemy z pracą"...?? jakbyś miał tyle szmalu co on zapewne ma już od dawna, nawet byś nie pomyślał o szukaniu jakiejś "pracy"...!!
JEST USTAWIONY DO KOŃCA ŻYCIA!!!

tak

Śmieszny jesteś. Za jeden odcinek dostawał bodajże 30 tys. Rzeczywiście, majątek że ja pierdziele.

użytkownik usunięty
Bartonson12

Ty jesteś śmieszniejszy... Gdybyś umiał liczyć, to byś sobie policzył, ile było wszystkich razem odcinków... O.o
Nie mówiąc już o tym, że za niektóre dostawał z dwa, trzy, razy większą sumkę... ;D

Tyle że trzeba odliczać od tego mieszkanie, wakacje, jedzenie, z jednego odcinka zostaje mu może 5 tysiecy. Tyle co on zarobił za cały serial niektórzy biorą za 2/3 trzy filmy, a grają o 2000x mniej.

użytkownik usunięty
Bartonson12

Jest coś w tym co mówisz, bo sam znam takiego jednego przychlasta, który przez pomyłkę banku, dostał na konto 40 tyś zł, które następnie przepie*dolił na głupoty w jakieś dwa tygodnie, przez co później dostał za to jakieś dwa lata odsiadki... O.o

Także, wszystko jest możliwe i nic już mnie nie zdziwi... ;D

batesmotel27

Welling nie jest aktorem. Skromny gościu. Dopiero za trzecim razem przyjął ofertę zagrania w Smallville. Jakiś gościu wypatrzył Toma na plaży w Ameryce. Początkowo młodego supermana w Smallville miał zagrać Jared Padalecki.

maykon

Skąd masz tą wiadomość o Jaredzie?

niejasna

Jeszcze z czasów jak chodziłem do gimbazy, oglądałem Smallville w TVN.
Oglądałem ComicCony i byłem współtwórcą forum, które już od dawna nie istnieje. Teraz jest inne forum, mało uczestniczę w nim. W ogóle tam nie zaglądam. Nie te czasy.
Wtedy bardzo ale to bardzo byłem fanem tego serialu. Teraz już mniej. Wyrosłem z tego. Wiele informacji miałem na temat serialu. O Jaredzie wyczytałem gdzieś na stronie TV CW. Więc masz odpowiedź. Ale poważniejszym kandydatem był Ackles ze Supernatral, który i tak zagrał w Smallville postać Jasona Teagua. Ale nie tylko oni. Było kilkunastu kandydatów na rolę Clarka Kenta ze Smallville.

maykon

Nie Jared Padalecki, tylko Jensen Ackles :)

maykon

Tylko, że gdyby Tom Welling odrzucił po raz trzeci propozycję zagrania w Smallville, to producenci zwróciliby się do Jensena, który był drugą w kolejności aktorem do zagrania herosa ;)

maykon

No niee, bracia Winchester nie pasują. Szczególnie łoś jakoś mi się nie widzi jako Superman.

użytkownik usunięty
angelus_5

a po co?? on ma już prawie 40 lat!! jest ustawiony do końca życia nie musi już NIC więcej robić!!!

praktycznie kazdy aktor z gornej polki jest "ustawiony do konca zycia" a mimo wszystko kreca kolejne filmy, wiec to raczej nie o kase chodzi :)))

użytkownik usunięty
kuradomowa84

Nie mam pojęcia o co tak na prawdę może chodzić, ale tak czy inaczej, najnowszy film w jakim Tom ma wystąpić, będzie nosić tytuł
"Draft Day" którego reżyserował będzie Ivan Reitman, a poza nim w obsadzie mają znaleźć się także: Kevin Costner, Jennifer Garner,
Ellen Burstyn, Denis Leary, Frank Langella, Chadwick Boseman, Terry Crews i Sean Combs...
Pozdrawiam (:-D

użytkownik usunięty

Przepraszam!! pomyliło mi się ponieważ przed tym "Draft Day" przewidzianym na rok 2014, ma być podobno jeszcze coś w tym 2013 roku, co ma nosić tytuł "Parkland", reżyserem oraz scenarzystą ma być Peter Landesman, nie wiem o czym to w ogóle ma być... ale oprócz niego mają wystąpić także: Paul Giamatti, Billy Bob Thornton, Marcia Gay Harden, Zac Efron, Jacki Weaver, Jeremy Strong, Glenn Morshower, Jonathan Breck itd...
Pozdrawiam.

czyli jednak cos tam gra :))))

użytkownik usunięty
kuradomowa84

Na to by wychodziło :-D

kuradomowa84

no nie coś tam.. a ochroniarza prezydenta więc szacun..;-))

kuradomowa84

nic dodać nic ująć

angelus_5

serial sie zakonczyl na ostatnim odcinku w ktorym przybral wdzianko supermana na dalsze perypetie klarka nie zazwolil marwel

damianchudziak1

Marvel? Przecież postać Supermana/ Clarka Kenta należy do unversum DC Comics o ile mi wiadomo. Co z tym wspólnego ma marvel?

damianchudziak1

Bzdura, serial miał opowiadać o Clarku zanim stał się Supermanem. Od momentu nałożenia stroju serial jest kontynuowany jako komiks, gdyż tylko na to mogła pozwolić telewizja CW :)

angelus_5

http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/04/welling-huk1/tom-welli ng-mark-salling-hukkasan-grand-opening-night-02.jpg

loozack

oby tak każdy 36 latek wyglądał jak on:)

Latiffa36

on mi przypomina komisarza Wątrobę z W11 :)

użytkownik usunięty
dawid10809

Może mu wątroba na starość nawaliła, co w efekcie końcowym mogło doprowadzić do zmian fizycznych, w tym również wyglądu :-D

albo przygotowuje się do roli bezdomnego

albo przedawkował kryptonit

dawid10809

Hahahah tak to musiał być kryptonit xD

dawid10809

to musiał być przystojny ten wątroba..

Latiffa36

http://www.filmweb.pl/person/Sebastian+W%C4%85troba-327307

widzisz podobieństwo ?

dawid10809

niee.. a ty?

Latiffa36

nie chodziło o ogólne podobieństwo tylko o tą fotkę na której tom jest taki zarośnięty

dawid10809

nawet jak jest zarośnięty nie jest podobny..

Latiffa36

może się pomyliłem :)

dawid10809

i to bardzo...:-)

Latiffa36

Tom jest podobny do Cilliana Murphy'ego i Iana Somerhaldera ,jednak bardziej mi się wydaje że do Cilliana

dawid10809

hahaha on jest podobny do samego siebie.. i żadnych podobieństw nie widzę

Latiffa36

tom welling jest podobny do swojego odbicia w lustrze:D

dawid10809

no coś ty.. brawo..

Latiffa36

albo do odbicia w moich oczach gdy oglądam tajemnice smallville :D

dawid10809

ale złośliwy jesteś... ciekawe do kogo ty jesteś podobny..

Latiffa36

nie jestem złośliwy i nie mówię niczego złośliwie

dawid10809

więc zakończ dyskusje o jego wyglądzie..

Latiffa36

a więc kończę :)

Latiffa36

uwielbiam tego gościa i nie robiłbym sobie z niego dowcipów