"problemy z pracą"...?? jakbyś miał tyle szmalu co on zapewne ma już od dawna, nawet byś nie pomyślał o szukaniu jakiejś "pracy"...!!
JEST USTAWIONY DO KOŃCA ŻYCIA!!!
Ty jesteś śmieszniejszy... Gdybyś umiał liczyć, to byś sobie policzył, ile było wszystkich razem odcinków... O.o
Nie mówiąc już o tym, że za niektóre dostawał z dwa, trzy, razy większą sumkę... ;D
Tyle że trzeba odliczać od tego mieszkanie, wakacje, jedzenie, z jednego odcinka zostaje mu może 5 tysiecy. Tyle co on zarobił za cały serial niektórzy biorą za 2/3 trzy filmy, a grają o 2000x mniej.
Jest coś w tym co mówisz, bo sam znam takiego jednego przychlasta, który przez pomyłkę banku, dostał na konto 40 tyś zł, które następnie przepie*dolił na głupoty w jakieś dwa tygodnie, przez co później dostał za to jakieś dwa lata odsiadki... O.o
Także, wszystko jest możliwe i nic już mnie nie zdziwi... ;D
Welling nie jest aktorem. Skromny gościu. Dopiero za trzecim razem przyjął ofertę zagrania w Smallville. Jakiś gościu wypatrzył Toma na plaży w Ameryce. Początkowo młodego supermana w Smallville miał zagrać Jared Padalecki.
Jeszcze z czasów jak chodziłem do gimbazy, oglądałem Smallville w TVN.
Oglądałem ComicCony i byłem współtwórcą forum, które już od dawna nie istnieje. Teraz jest inne forum, mało uczestniczę w nim. W ogóle tam nie zaglądam. Nie te czasy.
Wtedy bardzo ale to bardzo byłem fanem tego serialu. Teraz już mniej. Wyrosłem z tego. Wiele informacji miałem na temat serialu. O Jaredzie wyczytałem gdzieś na stronie TV CW. Więc masz odpowiedź. Ale poważniejszym kandydatem był Ackles ze Supernatral, który i tak zagrał w Smallville postać Jasona Teagua. Ale nie tylko oni. Było kilkunastu kandydatów na rolę Clarka Kenta ze Smallville.
Tylko, że gdyby Tom Welling odrzucił po raz trzeci propozycję zagrania w Smallville, to producenci zwróciliby się do Jensena, który był drugą w kolejności aktorem do zagrania herosa ;)
a po co?? on ma już prawie 40 lat!! jest ustawiony do końca życia nie musi już NIC więcej robić!!!
praktycznie kazdy aktor z gornej polki jest "ustawiony do konca zycia" a mimo wszystko kreca kolejne filmy, wiec to raczej nie o kase chodzi :)))
Nie mam pojęcia o co tak na prawdę może chodzić, ale tak czy inaczej, najnowszy film w jakim Tom ma wystąpić, będzie nosić tytuł
"Draft Day" którego reżyserował będzie Ivan Reitman, a poza nim w obsadzie mają znaleźć się także: Kevin Costner, Jennifer Garner,
Ellen Burstyn, Denis Leary, Frank Langella, Chadwick Boseman, Terry Crews i Sean Combs...
Pozdrawiam (:-D
Przepraszam!! pomyliło mi się ponieważ przed tym "Draft Day" przewidzianym na rok 2014, ma być podobno jeszcze coś w tym 2013 roku, co ma nosić tytuł "Parkland", reżyserem oraz scenarzystą ma być Peter Landesman, nie wiem o czym to w ogóle ma być... ale oprócz niego mają wystąpić także: Paul Giamatti, Billy Bob Thornton, Marcia Gay Harden, Zac Efron, Jacki Weaver, Jeremy Strong, Glenn Morshower, Jonathan Breck itd...
Pozdrawiam.
serial sie zakonczyl na ostatnim odcinku w ktorym przybral wdzianko supermana na dalsze perypetie klarka nie zazwolil marwel
Marvel? Przecież postać Supermana/ Clarka Kenta należy do unversum DC Comics o ile mi wiadomo. Co z tym wspólnego ma marvel?
Bzdura, serial miał opowiadać o Clarku zanim stał się Supermanem. Od momentu nałożenia stroju serial jest kontynuowany jako komiks, gdyż tylko na to mogła pozwolić telewizja CW :)
http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2013/04/welling-huk1/tom-welli ng-mark-salling-hukkasan-grand-opening-night-02.jpg
Może mu wątroba na starość nawaliła, co w efekcie końcowym mogło doprowadzić do zmian fizycznych, w tym również wyglądu :-D
Tom jest podobny do Cilliana Murphy'ego i Iana Somerhaldera ,jednak bardziej mi się wydaje że do Cilliana