dla tego Tom dostanie ode mnie 10 ...:/ tak to jest jak dzieci dorwą sie do internetu i głosują na swoich pupili :/:/:/
Mam 9-14 lat. Zazdroszczę ładnej buzi i udanej roli, właściwie zagranej, która przyniosła sympatię ludzi i popularność. Dlatego Tom dostanie ode mnie 2/10. Na dodatek popełnię błędy zdradzając swój wiek lub prostactwo. Cóż. Tak to jest gdy parker dorwie się do internetu i zacznie wyładowywać swoje frustracje oraz kompleksy na fajnych ludziach.:/:/:/
Gra w serialu ok, ale wystawiać mu 10 to straszne przegięcie, bo wychodzi na to, że każdy popularny aktor z serialu powinien dostawać 10 i tylko dlatego, że serial ci się podoba. Chociaż zdarzają sie i tacy hardkorzy, którzy wystawiają Cichopek i tym jej podobnym ocene 5 i wyższą
I co? Jak ktoś zawyża ocenę to wiadomo czemu to robi. Ma sentyment do jakiejś roli. Uważa, że jest jedna, ale przynajmniej życiowa i nie do pobicia przez innych. A jeśli ktoś zaniża i wystawia nieadekwatnie niską, to o czym to świadczy? Zazdrość, zawiść, przekora??? Przemyśl to sobie. Warto.
jasiomania - wielbicielka Zorro Parku Jurajskiego i Tajemnic Smallville a to świadczy o Twojej dojrzałości ale ja sie nie nabijam z twojego wieku i gustu filmowego ... co do Toma to widziałem z Nim film Mgła poza tym gra jeszcze w jednym serialu i nic - gość jest cienki jako aktor dlatego więcej kreacji filmowych mu nie wróże - może jakiś serial się trafi ...
No właśnie...nabijasz się. Ale nic, to już tylko świadczy o Tobie. O ładnej buzi wspomniałeś Ty, więc nie wiem skąd wskazówki dotyczące płci. W każdym razie są błędne, tak jak wiele innych wysnutych na podstawie filmwebu. Spokojnie, nawet nie będę próbował odpłacać się tym samym. Jakbyś nie zauważył pierwsza wypowiedź była sarkazmem. Gratuluje pomysłowości i...dojrzałości. Bo to co oglądam, może jedynie świadczyć o mojej wrażliwości, a to już jest bardzo osobista sprawa. Moja rozrywka i nic Ci do tego kolego. W każdym razie są bajki przekazujące pozytywne wartości i te puste. Cieszę się, że mój gust wybrał te pierwsze.
Pozdrawiam.
Ale dziękuję. Przy okazji coś mi przypomniałeś. Wielu dorosłych często zapomina o prostych, podstawowych wartościach, które niosą te bajki...wcale nie tylko dla dzieci jak się okazuje. Także tutaj przeinaczanie faktów dla własnej korzyści Ci nie wyjdzie. Oczywiście dalej możesz uznawać tylko swoje racje i próbować się wyróżnić. Powodzenia.
Pozdrawiam.