Śmiechowe jest to jak autorzy serialu to wykombinowali...śmiech na sali po prostu jak wiele wątków w tym serialu...
Gdybys nie widzial jego daty urodzenia to pewnie nie pomyslabys, ze nie ma 30 lat tylko gora 20 kilka.
Hmmm... Rozumiem, że według Ciebie 6 lat temu, kiedy był kręcony ten serial, Tom również miał 30 lat? A nie przypadkiem 24? ;-) Prawdziwy SuperMan! Śmiechowe, faktycznie!
moim zdaniem Tom wygladal dobrze, moze troche za wysoki jak na 15 czy 16 lat, a znacznie gorzej i starzej wygladal Benjamin McKenzie w The O.C.
Za wysoki? Mój znajomy miał w wieku 13 lat... 193 cm. Bez kitu. ON był za wysoki na swój wiek, ale... istnieje na prawdę. W podstawówce za to był u mnie dzieciak, który na początku podstawówki był już wyższy od nauczycielki. To jest dziwne, skok wzrostu u chłopaków w wieku 15-16 lat jest raczej normalny i licealiści mogą sobie być wyrośnięci.;-) Wracając do aktora, jako nastolatek się w miarę sprawdzał - ja go oglądałam jako nastolatka i mi się podobał, bez większych zastrzeżeń, ale ogólnie też nie lubię obsadzania dwudziestoparolatków do ról dzieciaków. Do tego głupio, jak serial trwa ileś czasu i bohater w nim dorasta... i wygląda tak samo, jak gdy miał 15 lat, tylko zaczyna się dojrzalej ubierać. xD Tom akurat przez te parę lat się trochę zmienił, więc chociaż tyle dobrego.
Podobnie aktorka, która grała Liz Parker w Roswell. Grała 16 latkę , a miała 22 lata, w Modern Family tak samo. Aktorzy w serialach młodzieżowych często grają młodszych niż jest to faktycznie.
a w starym Beverly Hills, 90210, aktorka 30-letnia grała 16 latkę to dopiero porażka, zresztą w tym serialu akurat prawie wszyscy aktorzy dobrze po 20-tce grali nastolatków