Tom Welling

Thomas Joseph Welling

7,4
3 399 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tom Welling

Śmiechowe jest to jak autorzy serialu to wykombinowali...śmiech na sali po prostu jak wiele wątków w tym serialu...

fryh

Gdybys nie widzial jego daty urodzenia to pewnie nie pomyslabys, ze nie ma 30 lat tylko gora 20 kilka.

Happily_ever_after

w sumie to nie wygląda staro ale na nastolatka tez nie wygląda ;)

fryh

Hmmm... Rozumiem, że według Ciebie 6 lat temu, kiedy był kręcony ten serial, Tom również miał 30 lat? A nie przypadkiem 24? ;-) Prawdziwy SuperMan! Śmiechowe, faktycznie!

grzegorz_pyka

fryh mial pewnie na mysli 6 sezon, bo w pierwszym to gral chyba 16sto latka

Happily_ever_after

w pierwszym sezonie Tom miał 24 lata a grał 15sto latka, oto mi w tym wszystkim chodzi :) pozdro

fryh

moim zdaniem Tom wygladal dobrze, moze troche za wysoki jak na 15 czy 16 lat, a znacznie gorzej i starzej wygladal Benjamin McKenzie w The O.C.

fryh

witamy w ameryce, gdzie 16 latkowie grają 12 latków, 20 latkowie 15, a 35 latkowie 20 latków.

fryh

Za wysoki? Mój znajomy miał w wieku 13 lat... 193 cm. Bez kitu. ON był za wysoki na swój wiek, ale... istnieje na prawdę. W podstawówce za to był u mnie dzieciak, który na początku podstawówki był już wyższy od nauczycielki. To jest dziwne, skok wzrostu u chłopaków w wieku 15-16 lat jest raczej normalny i licealiści mogą sobie być wyrośnięci.;-) Wracając do aktora, jako nastolatek się w miarę sprawdzał - ja go oglądałam jako nastolatka i mi się podobał, bez większych zastrzeżeń, ale ogólnie też nie lubię obsadzania dwudziestoparolatków do ról dzieciaków. Do tego głupio, jak serial trwa ileś czasu i bohater w nim dorasta... i wygląda tak samo, jak gdy miał 15 lat, tylko zaczyna się dojrzalej ubierać. xD Tom akurat przez te parę lat się trochę zmienił, więc chociaż tyle dobrego.

fryh

MI to nie przeszkadza :) Pasuje mu ta rola i wcale nie wygląda staro.

Silver_Lane

Podobnie aktorka, która grała Liz Parker w Roswell. Grała 16 latkę , a miała 22 lata, w Modern Family tak samo. Aktorzy w serialach młodzieżowych często grają młodszych niż jest to faktycznie.

rafiq11

a w starym Beverly Hills, 90210, aktorka 30-letnia grała 16 latkę to dopiero porażka, zresztą w tym serialu akurat prawie wszyscy aktorzy dobrze po 20-tce grali nastolatków

fryh

a Paul Wesley ma 30 i gra 17 latka i co? :)

Alexa1694

Alexa1694 tu sie mylisz Paul Wesley gra 163 latka heh

arus786

No wiem? :)