bez kitu, tvn to jednak potrafi obrzydzić życie widzom, produkując taśmowa takie miernoty jak karolak, ciachorowski, kot, bobek, (w ogóle co za nazwiska, ja pier.... skąd oni ich biorą??)
Pisząc kot masz na mysli Tomasza Kota? jeżeli tak to jego bym nie zestawiał w tym gronie, skazany na bluesa to jego najlepszy film ;x
z kotem się rozpędziłeś... to jeden z lepszych polskich aktorów a to że gra w miernych filmach to już inna historia...
Co do braku talentu tych aktorów, poza Kotem, zgoda.
Te miernoty sprawiają, że część damskiej publiczności i pewnie też paru homo, ma mokro w majtkach, więc produkują takie nic dla zaspokojenia potrzeby tych nowoczesnych kobiet do obejrzenia polskiej komedii romantycznej, która przy okazji jest ruchomym katalogiem i reklamą nowych kolekcji mebli, ubrań, dietetycznych przekąsek oraz innych sprzętów.
Może któryś z nich się jeszcze zreflektuje i zagra np jakiegos garbatego żebraka w dobrej produkcji.
Tylko po co nabijać się z nazwiska? Twoje myślisz nikogo nie bawi? Moje kiedyś jednego rozbawiło, a dziwne bo całkiem zwyczajne, to mu objaśniłem co oznacza jego nazwisko i zamknął mordę na wieki.