A kto widział niewymieniony na filmwebie film born to fight z tonym.
według mnie film byl super. Jak we wszystkich filmach kung-fu (muai-tai czy co tam chcecie :D) fabuła jest skromna, ale za to sceny walki sprawiają, że film ma "ten" klimat.
No i jeszcze na końcu filmu sa sceny pokazujące, że tony nie korzysta z pomocy kaskaderów - to moim zdaniem juz wziął od jackie'go ;p
Hmm kolego Born To Fight niebyło z Tony Jaa tylko z Dan Chupong,jak się dokładnie pszypatszysz na wyrazy tważy to pszyznasz mi jednak racje że Tony niegrał w BTF,ale film był dobry pszedewszystkim sceny kaskaderskie były dobrze zrobione,a propo ciekawe jak będzie wyglądał ten nowy film z Tony który ma się zwać Sword no nic poczekamy zobaczymy wystarczy nam tylko cierpliwie czekać i mam nadzieje że Tony znów nas niezawiedzie ok pozdrawiam cześć..
heh rzeczywiście to nie on... ale film i tak był super. Niewiem jak ja wcześniej tego nie zauważyłem. Do tej pory dałbym sobie ręke obciąc, że to Tony i wiesz co -bym teraz kurde nie miał ręki :D
Wszystko przez to, że te tajlandczyki taki podobne do siebie.
Co do filmu Sword, to nie ma jescze o nim za dużo wiadomości, ale licze na kolejny dobry film akcji...
PZDR
Panowie, bez podniety. ;-) Ong-Bak 2 to tak naprawdę nie On-Bak 2 a "jedynie" Tom-Yum-Goong znany w niektórych kręgach pod tyułem Elephant Warrior lub The Protector (taki tytuł ma w USA).
Ong Bak 2 tak naprawdę wychodzi dopiero pod koniec przyszłego roku. Sam Phanom Yeerum (Tony Jaa) to potwierdził. Fabuła będzie zupełnie inna niż w pierwszej części, ale Phanom stwierdził, że warto nadać taki tytuł bo jest chwytliwy.
Co do Tom Yum Goong - to tytuł Ong-Bak 2 nadał chyba jakiś oszołom, nie jest to nawet żaden oficjalny tytuł w żadnym kraju i Tony Jaa zdementował pogłoski, jakoby obraz Tom Yum Goong miał być tą oczekiwaną kontynuacją.
Powtarzam: ONG-BAK 2 wychodzi dopiero pod koniec 2007 roku.