Travis Fimmel

9,0
24 816 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Travis Fimmel

Zauważcie jak gra w Vikingach, widać, że dużo czerpie z Pitta, są podobni fizycznie, maja podobną aparycję. Fimmel zdaje
się zdawac sobie z tego sprawę, i pełnymi garściami czerpie, a przynajmniej stara się czerpać z
Pitta w niektórych gestach, spojrzeniach. Nie wiem czy ktoś to jeszcze zauważa, ale ja to widze
bardzo wyraźnie. Czy to źle ? Chyba nie, Pitt jest świetnym aktorem i warto się od niego uczyć.

Locter

A podobny do Charlie Hunnam

Locter

Widzę to podobieństwo w gestach i mimice, ale myślę, że to nie jest zamierzone. Ludzie są do siebie podobni i tyle. A jeśli chodzi o Pitta to moim zdaniem jest dużo słabszym aktorem od Fimmela.

Locter

po co ich porównywać? każdy ma własny styl i już. Pooglądajcie sobie wywiady z Fimmelem, tam nie udaje. To nie tylko jego gra aktorska.

Locter

Mnie bardziej przypomniał młodego Mela Gibsona

Locter

Dokładnie to samo pomyślałem, po obejrzeniu "Wychowanych przez wilki". I bardzo słabo mu to wychodzi. Nie lubię tego rodzaju gry.

Locter

Mnie z kolei kojarzyl sie w tej roli mocno z Tomem Hardy'm.

Locter

Brad Pitt to Amerykanin, ustawiony na sukces w Hollywood. Szeroki smile i blue eyes. Travis Fimmel to człowiek z krwi i kości. Farmer, czasem aktor. Bardziej aktor niż farmer. Pitt oślepia cię blaskiem flaszy. Fimmel, robi za tło, tło, które nie zachwyca widokiem, ale jest jak skała. Niewzuszony.

Locter

Co ty za przepr pierxxxisz