Tupac Shakur

Lesane Parish Crooks

8,2
1 087 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Tupac Shakur

Chodz mi o to ,że 2 pac stał się tak komercyjny jak mcdonad.
Wydali ponad 50 płyt pośmiertnych,np wydania nawet z koncertów, płyta jest chujowej jakości, słabe bity ale co z tego i tak gnoje kupią.
Wydanie odzieży i jakiś tam pierdół o 2pacu to przegięcie.
Niedługo będą sprzedawać gacie z 2packiem i papier toaletowy.
Zrobili z niego nie wiadomo kogo, cierpiętnika, 2 Jezusa.
Było wielu raperów ,którzy zmarli taką śmiercią ,tyle,że nie było to tak nagłośnione.
Matka 2 paca robi popeline dla zgarnięcia hajsu.
Wcale bym się nie zdziwił gdyby 2 pac żył gdzieś na jakiejś wyspie albo w jakiejś dziurze i wydawał by płyty i miałby was głeboko w dupie i tak juz tyle hajsu by zgarnął za te płyty i rzeczy z nim związane.
Dla mnie to jest nie możliwe,żeby jego acappella starczyła na 50 płyt!
na 10 lat,m to jest njie możliwe,a jeśli tak jest to te płyty dlatego są na tak słabym poziomie , bo są nagrane z nieudanych zwrotek, posamplowane i wogóle.
przez następne 5 lat wyjdzie pewnie znowu ze 30 słabych płyt, a zwrotek 2 paca będzie starczyło do 2030 roku.Tyle,,że jego pośmiertne płyty już dawno nie są na poziomie.
Podniecajcie się nim dalej,ale pewnie gdy on rymował to wy nie umieliście jeszcze czytać albo jeżdziliście w wóżkach.
Dla mnie było i jest wielu lepszych raperów niz 2 pac.
Kiedyś go lubiłem i szanowałem(moje zdanie juz dawno się zmieniło) ,ale teraz to popelina z tym biznesem w okół niego.
Dobra to chyba tyle.
I żeby tym co hajs tak z niego ciągną żeby stracili tą kase, bo zarobek na czyjejś śmierci jest nie na miejscu

Eminem11_2

czyli mówisz,że twój kolega jest fałszywy,a do tego kłamca ładnie strzelasz z ucha i masz zdanie co do znajomych
A co do wykształcenia to odpowiadam na pytanie
domoweprzedszkole.pl

ADRIANOS

Nie powiedziałam tego - powiedziałam że jest bezkonfilktowy i nie lubi się kłócić. Nie mówi ci jakim jesteś debilem, ale czy kiedyś powiedział ci jaki to jesteś super ?? ;)

A kto tu mówi coś o wykształceniu??

Eminem11_2

"na forum pisze do ciebie co innego, a na gadu-gadu pisze do mnie cos zupełnie innego"to dla ciebie nie jest fałszywość??
Sama napisałaś ,a to oznacza fałszywość.
Czy ja Ci ubliżam? ja jestem debilem? bo co? bo wiem więcej niż ty i żyje więcej na tymm świecie? a może to że nie podniecam się eminemem i 2 pacem?
Równie dobrze mógł bym ci nawrzucać ale nie zniże się do twojego poziomu,

O wykształceniu pisał Thug coś tam

ADRIANOS

No dobra, sory, mój błąd, źle to ujęłam. Nie pisze co innego na forum a co innego na gg. Na gg po prostu pisze więcej :) Fałszywosc to by było jakby na forum ci lizał dupe a na gg na ciebie bluzgał, a tak nie robi, no więc sory ja źle to ujęłam. Napisałam to po to, żebyś się nie łudził, że masz w Tyton'iu jakieś poparcie.

No nie wcale masz racje przez cała rozmowę nie ubliżyłeś mi ani razu - sarkazm oczywiście

Eminem11_2

czyli uważasz ,że obrabianie tyłka komuś za plecami to nie jest fałszywość, bo mi się wydaje,że jesli ma diametralnie inne zdanie na gg a tu inne to jest cecha fałszywości jak u nas u polityków

ADRIANOS

Nie, bo i tu i tu ma takie same zdanie, ale na forum ci po prostu wyzywa cie od ... no moze lepiej nie koncze, a wiesz czemu?? Bo ma w sobie cos takiego jak kultura i umie trzymac jenzyk za zębami, i jak kogos uwaza za nie powiem juz kogo to nie rzuca na niego bluzgami na forum. A co ty myślałeś, że po tym w jaki sposób sie ty do niego odzywasz jakie będzie miał o tobie zdanie??

Eminem11_2

może ma poprostu jakiś szacunek do starszych jak kultura obowiązuje, największym wieśniakiem który ma żenująco niski poziom na forum to jest thug co pisze ten jest chujowy tamten ,a nie wie o kogo nawet chodzi.
Choidzi mi o to ,że ten tytoń przynajmniej nie rtzuca mięsem na artystów jakimi są mc i dj 'e.
jesli nie zna to nie ocenia taka jest różnica

ADRIANOS

a wogóle to nie obchodzi mnie wasze zdanie o mnie bo was nie znam, leje na to.
wkurz mnie tylko,że gdy ktoś nie wie cos o artyście to już po nim jedzie(to jest objaw niedojżałości)

ADRIANOS

Thug to z nas wszystkich (Mówię o sobie, o tobie i o Tytoniu) ma najinteligentnijsze wypowiedzi, bo oprócz wyzywania kogos od dzieci bravo potrafi podac logiczne argumenty. A jak Thug wyraża opinie na temat jakiegokolwiek artysty to ja jestem pewna że wie o kim mowa.

"Choidzi mi o to ,że ten tytoń przynajmniej nie rtzuca mięsem na artystów jakimi są mc i dj 'e." - No i chcę ci przypomnieć, że to ty zacząłeś nas mieszać z błotem jako pierwszy, ja się sama nigdy nie zaczynam ale na zaczepki odpowiadam. Tyton jest inny, bo jak ktoś jego gadanie nazywa pieprzeniem to on to olewa - w sumie to też dobrze. Ja to go nawet podziwiam że on potrafi to tak totalnie olać ;)

Eminem11_2

Ty o EminEm'ie też za dużo nie wiesz czego dałeś już dowód, a nieźle po nim jeździsz, a sam piszesz "wkurz mnie tylko,że gdy ktoś nie wie cos o artyście to już po nim jedzie(to jest objaw niedojżałości)"

Eminem11_2

kim jest eminem wiedziałem wcześniej niż Ty o nim słyszałem juz i słuchałem w 96 ,a Ty wtedy miałaś tak na oko 3 lata

ADRIANOS

To że ty wiedziałeś o tym wcześniej, w co nie wątpie, nie znaczy, że wiesz więcej.

Eminem11_2

słuchałem go przed tobą ,a wątki z życia mnie nie interesują czy bije żone czy z nią jest jest dla mnie mało istotne liczy się jaką robi muzyke ,a nie to czy ćpa czy nie

ADRIANOS

"liczy się jaką robi muzyke" - z jego dyskografią to nie ja dałam plame tylko ty

Eminem11_2

na czym się zna ten thug??
on jest gimnazjalistą jak nie zna to mówi ,że jest chujowe
Sam pisał,że szanuje 3 raperów(wszyscy nie żyją)to nie mam z nim o czym gadac, jak on pisze,że guru i Rakim jest raperem z lat 80 to ja w takim razie nie wiem na czym on się zna na biografii 2paca?
jest takim znawcą jak ja znam się na dance

ADRIANOS

"Sam pisał,że szanuje 3 raperów(wszyscy nie żyją)to nie mam z nim o czym gadac" - a z tobą jest o czym jak wchodzisz na forum 2paca, tyton mówi ze będzie jakis dokument o nim a ty "nie interesuje mnie to"?? No sory ale jeśli 2pac totalnie cie nie interesuje to zamiast powtarzac to w kółko skończył byś o nim dyskutować.

Znowu odwracasz kota ogonem bo ja nie mówię o znaniu się Thuga na rapie, tylko o tym, że z naszej czwórki on ma najinteligentniejsze wypowiedzi, no bo sory ale powiedzmy sobie szczerze: ja i ty od jakiegos czasu potrafimy sie tylko nawzajem mieszac z błotem, Tyton jak widzi że jest zadyma to sie w cien usuwa a Thug jako jedyny potrafi podac logiczne argumenty.

Eminem11_2

tak podaje argumenty super,że jestem chujem i,że ciągne pały -super inteligentne.
Ja założyłem forum na temat wykorzystywania i czerpania korzyści z 2 paca, dokument o nim mnie nie ciekawi, interesuje mnie to,że nie widzicie jak można z kogoś zrobić produkt marketingowy, 2 pac pewnie przewraca się w grobie jak widzi,że zrobili z niego taki produkt jak"proszek do prania"

ADRIANOS

No dobra, powtórzę się, ale to nic - on też nieźle rzuca bluzgi, ale OPRÓCZ tego ma do powiedzenia coś mądrego, no i to już chyba po raz szósty mówię, to nie my zaczęliśmy ciebie bluzgać a więc to normalne że na zaczepki się odpowiada.

Co do wykorzystywania 2pac'a jako produkt marketnigowy to sama cię poparłam.

Eminem11_2

jak dla mnie to nie wiem po co sie ten thug wypowiada żeby się dowartościować pewnie po całym dniu niepowodzeń
O rapie ma znikomą wiedze, wypowiada się jak żul z rynsztoku, dla mnie nie wypowiada się z sensem, to jest tekst podnieconego małolata który sie cieszy,że potrafi przeklinać

ADRIANOS

dobra teraz to ja się wypowiadam aby na temat nie chce mi się tu juz siedzieć i pisać.
Bo i tak wy uważacie swoje

ADRIANOS

Ja ide spać bo jak trzecią noc z żędu zawale to mnie bendzie znowu cały dzień bania nasuwać (Jeszcze ten wczorajszy kac XDXD). Narka.

Eminem11_2

P.S. A od Thuga mi wara ;)

Eminem11_2

Przeczytałem z niemałym trudem całą waszą dyskusję i w większości zgadzam się ADRIANOSEM. Moje zdanie jest takie: 2Pac był świetnym raperem i jest legendą hip-hopu, ale nigdy nie nazwę go najlepszym. Po prostu za dużo już słyszałem.

Polski rap nie jest taki słaby.

Sanos

Sanos, tutaj już nie chodzi o samego 2pac'a ale o całą resztę, np. sposób w jaki on się do nas zwraca :/

Eminem11_2

Bo to nie my zaczęliśmy go gnoić, z tym się chyba ze mną zgodzisz??

Eminem11_2

Dla mnie i tak 2Pac zawsze będzie najlepszym raperem,a co do Biga l to ma bardzo dobry flow no i może Freestyle miał bardzo dobry.

PATOLOGIA458

Ej, ADRIANOS, ty na prawdę nie rozumiesz co ja do ciebie piszę, czy udajesz?

"Sam pisał,że szanuje 3 raperów"

Już raz to pisałem, ale specjalnie dla ciebie(bo inni najwyraźniej zrozumieli) się powtórzę. PODAŁEM ICH JAKO PRZYKŁADY. DOTARŁO? ZROZUMIAŁEŚ? Szanuję wielu innych raperów, ale TO BYŁY PRZYKŁADY! Eh, i on pisze magistrat?

Chciałbym również ci przypomnieć(może nie myślisz o tym, o czym piszesz, i już ci to wyleciało z głowy) że to ty pierwszy napisałeś że mogę ciągnąć pałę. Nie bądź śmieszny człowieku, nie wytykaj mi własnych błędów.

Ja się dowartościowuje? Ja nie piszę na forum najlepszego rapera w historii, pisząc że nie mam do niego szacunku i goście sprzed 40 lat, co o nich nikt nie pamięta są o wiele lepsi. To jest dowartościowywanie się: Próbujesz atakować innych, szpanując wiedzą(której zbyt wiele nie posiadasz...) ale tym razem się naciąłeś. Teraz dobrze wiesz, że MY mamy rację, więc próbujesz nas zbluzgać(co też ci nie wychodzi). Kumple brechtali? Skąd ci kumple, ze szpitala dla psychicznych? Jeżeli są na twoim poziomie intelektualnym, to ja się o to nie martwię, bo zdanie idiotów mnie nie obchodzi. Siedźcie sobie w czym tam siedzicie, a innym, mądrzejszym dajcie spokój. Piszesz że cię wkurzam, bo jadę po gościach których nie znam. A skąd masz leszczu pewność, że ich nie znam? Czytasz w myślach? Nie, nie wiesz tego, więc się kurwa nie wypowiadaj. Już któryś raz próbujesz napisać coś o mnie, moich gustach i myślach, pomimo że NIC o tym nie wiesz. Moich myśli-tym co masz w głowie-i tak byś nie ogarnął.

I znów muszę się powtarzać, bo inteligent ADRIANOS znów nie zrozumiał/nie doczytał.

JA WIEM ŻE AFENI I RESZTA ROBIĄ Z PACA KOMERCHĘ I W OGÓLE, ALE JA-JAK JUŻ NAPISAŁEM-SZANUJĘ GO, I SŁUCHAM TEGO, CO ZROBIŁ ZA ŻYCIA. TO JEST MOIM ZDANIEM 2PAC, A NIE JAKIEŚ POŚMIERTNE SHITY. I WŁAŚNIE TYM CO ZROBIŁ ZA ŻYCIA, ZASŁUŻYŁ SOBIE NA MIANO NAJLEPSZEGO RAPERA. DOTARŁO? ZROZUMIAŁEŚ? Mam nadzieję, że tak.

Może ADRIANOS da nam spokój i pójdzie pobrechtać z nie do końca normalnymi kolegami z Włatców Móch(serial na jego poziomie...) Może po prostu zapadnie się w to, w czym siedzi długo i dogłębnie? A może dalej będzie się ośmieszał na tym forum? Nie mam zielonego pojęcia.

Ej, Eminem11, dzięki za ciepłe słowa skierowane ku mnie. Jak chcesz, to wyślij mi swoje gg na piotrek.witkowski@vp.pl Nie chce tu podawać gg przy takich podejrzanych typach jak adrianos.

Thug4Life

Ej, wie ktoś może, co sie stało z jarasskiem?? Pod ziemie sie zapadł czy co?? :/

Eminem11_2

Może skręca się ze śmiechu po wypowiedziach ADRIANOSA?

Thug4Life

XDXDXDXDXDXD Wysłałam ci moje gg :)

Thug4Life

Wiesz co thug cośtam powinieneś sobie zmienić ksywke na laik, znasz się tak na rapie (widze to po twoich wypowiedziach) jak ja na operze mydlanej
Nie będe cie juz obrazał bo nie będe się zniżał do takiego pajaca jak ty.
Szpanuje przed kim? chyba przed twoja matką.
Nie wiesz nic o rapie, jak Rakim czy Run Dmc nagrywał 40 lat temu jak napisałeś to jestes dobry.
A ty idz grać w Qake z kolegami w sieci bo nie masz normalnych, kto by chciał zadawać się z takim mułem?
Ja kumpli mam normalnych,tutaj im jedziesz i rżniesz kozaka,ale jak byś szedł ulicą i nas zobaczył to juz by był łeb w podłoge.
Komputerowi kozacy.
Jeśli wg ciebie wiedza na temat rapu jest ośmieszaniem to życze ci szczęścia w życiu ,żeby ci tak ktos napierdolił gdy ci będzie coś mówił o kimś kogo nie znasz a ty bedziesz po tym jechał.
a wogóle 40 lat temu to nie był hiphopu więc się nie ośmieszaj i lepiej juz nie pisz na temat rapu bo coraz bardziej pogarszasz sytuacje
Widzisz mi rację przyznają ludzie któży się znająna rapie, a tobie nie.
idz popłakać w poduszke i poskarz się mamie.
A mi na ciebie szkoda juz czasu i prądu bo rozmawianie z tobą i pisanie o czymś to jak rozmowa z 7latkiem który wie to co chce wiedzieć i się cieszy,że umie przeklinać
Więc spasuj bo robisz sobie lipy.

ADRIANOS

PS aty idz pobrechtać z Beny Hilla z wirtualnymi kolegami(serial na super wysokim poziomie)

ADRIANOS

Ps2 Jeśli ktoś daje /"Światu wg Kiepskich "10 to naprawde nie mamy o czym gadać, widać,że tyn prymitywny serial ma na ciebe wpływ,teraz juz wiem z kąd masz takie super "inteligentne" wypowiedzi...

ADRIANOS

Benny Hill, jest serialem wyśmiewającym rzeczywistość czasów, w jakich powstawał. Jest uznawany za bardzo dobry serial komediowy.

Napisałeś, że rap z lat 70/80. Odejmując od 2007 1970 wychodzi 37(prawdopodobnie nie wiesz, ale uczą takich rzeczy w podstawówce. Jak się nie chodziło, to się nie wie), czyli prawie 40. Jako że nie lubię się rozdrabniać w moich wypowiedziach, napisałem w przybliżeniu.

Uważasz, że nie znam się na rapie. Dlaczego? Bo mam inne zdanie niż ty? Więc dla ciebie każdy, kto uważa inaczej niż ty się nie zna? Z takim podejściem do życia daleko nie zajdziesz...

Mułem? Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten "muł" cię przegadał, i teraz musisz go obrażać, żeby się dowartościować.

Co do Quake'a-to jedna z najlepszych gier w historii PC. Może tego nie wiesz, ale powinieneś wypowiadając się o niej.

Może i twoi "przyjaciele" by mi najebali, ale w dzisiejszych czasach siła to sprawa drugorzędna. Wiesz co się liczy? To, czego ty i grupa twoich napakowanych kolegów nigdy nie mieliście, i nigdy nie będziecie mieli. To umysł, mózg i intelekt. To siłą umysłu zarabia się grube pieniądze, i zdobywa władzę.

Jakoś nie widzę żeby ktoś tak przyznawał ci rację(jedna osoba, ale nie we wszystkich kwestiach) więc sam nie pogarszaj sytuacji. Myślisz że jesteś twardziel? A młokosy cię przegadały, więc teraz musisz ich obrażać. Zachowaj człowieku resztki honoru i zejdź z tego forum z godnością. Jak na razie, twoje wypowiedzi to śmiech na sali. Kompletnie zszedłeś z tematu 2paca i rapu, i koncentrujesz się tylko na obrażaniu nas. To jest żałosne.

Szkoda ci prądu? Proszę bardzo, może się wreszcie uciszysz, leszczu. Robie sobie lipy? Kto to mówi... Człowiek, który(rzekomo) ma 24 lata, a pisze jak 10 latek, samemu nie wiedząc, czy ma coś sensownego do powiedzenia.

Nie wiem, co twoim zdaniem oznacza pojęcie "znać się na rapie". Tak jak ciebie nie obchodzi jakie dzieciństwo miał 2pac, tak mnie nie interesuje kto zapoczątkował rap. Słucham po prostu tego, co jest lepsze. W tej kwestii twoi ulubieńcy są daleko w tyle za Tupac'iem, Biggi'em, Dr. Dre(swoją drogą napisałeś, że Dre nie żyje. Hmmm... Kto tu się nie zna?)Snoop Dogg'iem, Ice Cube'm czy choćby Eminemem.

Popłakać? Chyba ze śmiechu... Mojej mamie nie masz co szpanować, bo z twoim intelektem to by cię od razu wyśmiała.

Chciałbym też zauważyć, że więcej osób przyznało rację mnie, nie tobie. A nie wiem czy wiesz, ale większość zawsze ma racje. Na tym polegają wszystkie głosowania(w tym na FilmWeb) i ty MUSISZ się z tym pogodzić.

Ja umiem przeklinać? Ty mnie jeszcze nie widziałeś jak rzucam w kogoś bluzgami(bo nawet twoją głupotą sobie jeszcze na to nie zasłużyłeś) i uwierz mi-nie chcesz zobaczyć. No cóż, naślij na mnie twoich przepakowanych kumpli, niech mnie skopią. Zresztą-są na poziomie typowego drecha, więc po prostu wmówię im, że to nie ja...

Thug4Life

Nie wiem czy wiesz, ale w ulubionych mam "Misia Uszatka". Po co? Dla żartu. Po prostu. Jeżeli jesteś taki drewniak i wszystko bierzesz na serio, to też nie mamy o czym gadać.

PS. Chciałbym tylko zauważyć, że wytykanie innym ich ocen jest ostatecznym aktem głupoty i desperacji.

Thug4Life

No cóż, Adrianos, tak mi przykro, ale przegadał cię banda gówniarzy - taka prawda. Jakbyś miał honor to byś odpuścił i nie pokazywał sie więcej na forum, bo brażając go tylko się kompromitujesz. Widać że już ci brakuje argumentów to zniżasz się do tego, że wyzywasz kogoś od laika. Szkoda ci czasu i prądu?? A może argumentów?? Wyślij list do bravo i tam się pożal człowieku bo nic sobą nie reprezentujesz.

Pzdr

Thug4Life

odpowiem na to śmiechem hahahahaha
Ja ani moi koledzy nie noszą drechów, to jest najgorsze wieśniactwo.
Zgrywasz intelektualiste,życze ci abyś doszedł do tego poziomu nauki na którym jestem ja.
Pisałeś o Eazy-E a nie o Dr Dre.
Jak słuchałem the chronic to nie wiem czy byłeś na tym pięknym świeie.
myślałem,że wiesz kiedy powstała ta muzyka ,że był to koniec lat 70 , a dokładnie druga połowa, ale się myliłem.(40 lat mi jakoś nie wychodzi)
Biggie był kozakiem to już pisałem
Kto pierwszy wytykał Władców Móch??-chyba nie musze przypominać
Nie znasz się bo sam piszesz,że Gang Starr i Rakim byli w latach 80 a nie teraz więc wiesz(wogóle nie wiem czy wiesz o kim pisze)
A tak wogóle to mi szkoda na ciebie prądu.
Możesz sobie pisać co innego ale to jest forum muzyczne,a nie żeby sobie powrzucac, więc używaj argumentów muzycznych przynajmniej w tym poście, wydaje mi się ,że nie masz argumentów muzycznych więc używasz innych ale cóż tak już jest z ludzmi któży myślą ,że wiedzą a jest inaczej
pozdro

ADRIANOS

"Chciałbym też zauważyć, że więcej osób przyznało rację mnie, nie tobie. A nie wiem czy wiesz, ale większość zawsze ma racje"- 2 osoby giga większość,przejżyj sobie forum ludzie któży widzą coś oprócz tupaca przyznali rację mi(jakies 4 osoby).
aha czyli w rządzie też mają racje nawet gdy jest gułupia ustawa ,która jest przegłosowana większością -nie wiedziałem

ADRIANOS

Jeszcze jedno, a od kiedy drechy słuchają rapu???????
Tym mnie rozwliłeś.
A punki słuchają popu.
Drechy słuchają techno i są przważnie kibolami, znasz się super,wogóle dzięki tobie dowiaduje się nowych informacji -dzięki stary
hehehe

ADRIANOS

Napisałem że SĄ NA POZIOMIE DRECHÓW

Ty czytaj ze zrozumieniem, bo się coraz bardziej ośmieszasz. Śmiej się sam do siebie, proszę bardzo. Widać już, że bluzgi też ci nie wychodzą, więc piszesz tylko "hehehe". Żenada...

NIGDY nie napisałem, że Rakim nagrywał w 80. Gdy ja napisałem o latach 80, ty dałeś na przykład Rakima. Znów wytykasz mi własne błędy.

A co do brechtających-jak ty to wdzięcznie ująłeś...-kolegów, prawdopodobnie nawet nie rozumieli z czego się śmiali, więc nie masz się czym chwalić.

Szkoda ci na mnie prądu? To czemu wciąż piszesz? Czyżby to była kolejna nieudolna próba urażenia mej osobistości? Tak? To ci się nie udało...

Thug4Life

Adrianos......... thug cie kompletnie zgasił.... proponuje aby ta rozmowa wróciła n apoziom który adrianos zaniżył.... drechy nie słuchają techno,.... znam kilku i wiem ze kibole, drechy czy jak ty ich tam nazywasz, słuchają debilnego rapu jak np TEDE kołcz i takie rózne baunsikowe, melanżowe shity... proponuje wrócić do tupaca

Don_Michas

Nosz kogo ja widzę na tym forum? Czyżby kolejny małolat(jak to ADRIANOS wdzięcznie ujął) był inteligentniejszy od doświadczonego przez życie, znającego się na wszystkim, wszystkowiedzącego, dorosłego 24 latka? Hmmm... ADRIANOS, coś szybko gaśniesz, jak na takiego specjalistę...

Thug4Life

gościu czy jesteś tak ułomny ,że nie wiesz o czym piszesz?
NAPISAłEś SłUCHAJ TYCH SWOICH GNIOTóW Z LAT 80, tego się nie wyprzesz
nie odpowiadasz mi na pytania bo nie znasz odpowiedzi, rozpoczynasz nowy wątek.Fanik Eminema i wyznawca cierpiętnika 2paca.
Napisałeś kolegów w drechach -tego tez nie widzisz , moze powinieneś sie wybrać do okulisty.
Znowu nie wniosłeś żadnych argumentów na temat muzyki,bo ich nie masz.
Znasz kogos jeszcze oprócz tych gości z weast coastu co są w twoim profilu?
Dobra napisze tu od razu,że masz Biggiego,który był z east ,zebys znowu sie nie podniecał
odpowiedz na moje wcześniejsze pytania i na te .
Jeśli nie potrafisz to nie pisz.

ADRIANOS

Lil Jon, Nas, Ludacris, Sean John Combs(Puff Daddy), Jay-Z, Big L, Busta Rhymes, LL Cool J, wystarczy?

Nie zapomnij, że to TY nas obrażasz, nie pisząc NIC o muzyce. Już trzeci raz w żałosny sposób wytykasz mi własne błędy. Eeee... kto to jest cierpiętnik? O tym magistrat piszesz? Jeżeli Jargel ma iść do okulisty, to ty idź do psychiatry. Ty bardziej potrzebujesz fachowej pomocy niż Jargel.

Ty też do tej pory nie odpowiedziałeś na jedno proste pytanie: Czym jest sukces, i dlaczego twoim zdaniem goście których ponawymieniałeś osiągnęli większy sukces od 2pac'a.

Jeżeli nie potrafisz odpowiedzieć na to pytanie, to nie odpisuj nawet...

Thug4Life

to rzeczywiście znasz w cholere raperów i tych którzy sa medialie wałkowani od kilku lat w mtv i radiach, a płyte Busty zansz pewnie najnowszą ,a tych z Flipmode squad i pierwszych zapewne nie słyszałeś-myle się?
No cierpiętnik to jest 2 pac którzy wszyscy uważają za męcznnika i porównują nawet do Jezusa!
Ja nie poruszałem problemu sukcesu, bo nie wiek kto tu na tym forum ujął "sukces wśód raperów"
nie napisałem,że osiągneli większy sukces,ale,że sa lepsi,pod względem flow ,puncheline i stylu.
Nie ma dla mnie definicji"sukcesu w rape" .Sukcesz to może osiągnąć sportowiec.
Teraz ty mi odpowiedz na poprzednie i na te
ps i nie musisz juz któryś raz z kolei używać moich zwrotów, troche kreatywności

Don_Michas

A tyjarquel jesli nie odpowiada ci dyskusja w temacie który założyłem to pisz w innym. "drechy nie słuchają techno"-nie drechy słuchaja funku i jazzu.Sam odbiegasz do polskiego rapu, wole O.S.T.R.. ale tego to nie widziałeś,to ,ze wole tedego niz peje to moja sprawa, tu piszemy o hip hopie ze stanów.
"melanżowe shity"-a to jaki jest rodzaj muzyki?
dla mnie jest debilizmem utozsamianie dresiarzy z rapem, mają tykle z nim wspólnego co zakonnice ze strażą pożarną

ADRIANOS

A co do brechtających-jak ty to wdzięcznie ująłeś...-kolegów.
A co do nich to brachtają z waszej wiedzy na temat rapu, nie wiedzieć co to jest Run DMC albo kim był Africa Bambaatta to jest śmieszne, a wogóle nie wiedząc tylu rzeczy to bawi

ADRIANOS

Nie utożsamianie trepie. On napisał, że drechy słuchają techno, ale czasem też kawałków np. tedego(ostatnio modny jest np. Drin za Drinem)

Jeżeli nie wypuszczają cię z oddziału, nie masz okien, klamek w drzwiach, i nie orientujesz się w tym, co się dzieje w okół, to nie wypowiadaj się, to to jest śmieszne...

Thug4Life

znowu pół wypowiedzi masz nie związane o muzyce, nie wiem czy cieszysz się ,że umiesz bluzgać ja tez ci moge ,ale starałem sie teraz pisać bezkonfilktowo.
Tak jak drina goni drin jest teraz "modna" to jesteśmy w roku 2001.
Nie wiem gdzie ci grają ten kawałek, ja nie widze na imprezach hiphopowych dresów.
Mnie to nie obchodzi,ze w 1 teledysku tede moze i miał drech ale co z tego? on przważa wszystkich? dla mnie mógł by byc i w samych gaciach albo rajstopach

Thug4Life

Run DMC? Amerykańska grupa hiphopowa, złożona z gości o ksywach RUN, DMC i Jam Master Jay'a. Popularni w latach 80. Co ciekawe Run jest obecnie pastorem.

Africa Bombaataa? To Kevin Donovan. Jest uznawany za jednego z ojców rapu. Popularny również głównie w latach 80 i 90. Potem jego sława jakoś prysnęła...

Nie pisz proszę, że czegoś nie wiem, jeżeli nie masz pewności że tak jest...

A kim jest 2pac? Urodzony w 1971, zaczynał karierę w 1991 za pomocą Shock'a G. Jego płyta "All Eyez On Me" wydana w 1996 roku przez Death Row była pierwszym 2płytowym albumem HipHopowym. Była najlepiej sprzedającą się płytą 1996 roku(ogólnie, nit tylko jeśli chodzi o rap) i jest uznawana za jeden z najlepszych HipHopowych krążków w historii. W 5 lat narobił sobie sławy na dłuuuuuuuuuuugie lata, bo nawet teraz, ponad 10 lat po jego śmierci ludzie go słuchają, i bronią przed leszczami niewiedzącymi o czym piszą.