Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Nie oglądałem żadnego z jego filmów, czy rzeczywiście są obiektywnie aż tak złe, że wszyscy o nim źle piszą? Skoro tak - to dziwne, że dostaje kasę na coraz to nowsze projekty...

Bezmozgi_Ogladacz_again

nie wiem skad dostaje kase ale jego filmy to kompletne gnioty

Bezmozgi_Ogladacz_again

powiem tak przypomnij sobie najlepszą gre w jaką grałeś i okazuje sie że prawa do realizacji kupił Uwe ( jak nie wiem moż kara boska dla producentów gry ) i robi coś co z gry ma tylko główną postać a reszta jest zrobiona gorzej jak najgorsze filmy Gore to sie w pale nie mieści skąd tek koleś ma kasa i kurna że tak w niektórych grają naprawde dobrzy aktorzy nie wiem czy on ma jakieś chody w hollywod czy co ale ten koleś jest od kitu pozatym pokaż mi choć 1 dobrą opinie na tremat jego filmów a nie znajdziesz wiesz czemu bo ich nie ma a to z koleji prowadzi do wniosku że jego filmy powinny być poprzedzone napisem : Przed oglądaniem odłorzyć wszelkie ostrze przedmioty. Te człowiek powinien szczerznąć w najgłębszych odmentach piekieł

say_2

Cóż, najlepiej obejrzę jakiś jego film i sam się przekonam - dzięki za info :] pozdrawiam :]

Bezmozgi_Ogladacz_again

Nieeee! Nie rób tego! Nie popełniaj tego błędu co inni bo wpadniesz w depresje i jeszcze jakieś czarne myśli cię najdą :D Serio ten koleś to prawdziwy maestro...kiczu. Tak dennych filmów jak jego nie znajdziesz nigdzie. Odradzam oglądania jego filmów.

ludwisiu

Ach, musisz wiedzieć, że ja tego typu filmów poszukuję - bo konstruuję listę najgorszych filmów wszech czasów tzw. "listę filmów klasy Z" - poza tym zawsze lubię się pośmiać z nieudolności ekipy tworzącej film i ze "starań" aktorów - ostatnio niebywałą rozrywkę miałem przy "Death Tunnel" i "When A Stranger Calls", więc mam wielką nadzieję, iż filmy tego pana również nie zawiodą mnie w tej materii.
<<poza tym oglądałem najgorszy film w historii kinematografii "Mandroid", a więc jestem na pewno gotowy na filmy Uwe Bolla, w dziedzinie kiczu chyba już mnie nic nie zaskoczy>>
A poza tym mam tę radosną świadomość, że raczej pan Boll nie weźmie się za moją ulubioną grę, jaką jest seria "Medievil" na PSX. Więc mogę spać spokojnie... ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Niemów hop bo jeszcze to przeczyta i będziesz miał premiere w 2009 roku albo wcześniej na życzenie, ja oglądałem jego dwa filmy i powiem szczerze że ledwo dotrwałem do końca.
Pozdrawiam.

say_2

Pytasz skąd ten koleś ma kasę na te swoje filmy? Z tąd: http://www.boll-kg.de/

Bezmozgi_Ogladacz_again

Niech ten palant trzyma się z daleka od Gothic, Thief i Dead Rising. To moje ulubione gry.