Specjalnie dla niego kupiłem największą łopatę. Teraz pozostaje kwestia zrzuty na taniego przewoźnika lotniczego. A potem cały świat będzie nam dziękował za to.
ja mam leprzy pomysł, złapiemy go, oczywiście przy łapaniu pare razy łopatą przez łeb dostanie, żeby się zamotał chłopak i nie wiedzial za bardzo co jest grane, następnie zamkniemy go przywiązanego do krzesła w ciemnym i wilgotnym loszku z jedną dyndającą lampą nad głową, a na przeciwko telewizor... i tak długo będziemy mu puszczać jego własne " dzieła " aż zacznie się dżeć żeby wyłączyć to gówno :P takie pranie mózgu będzie mial i zrozumie co narobił i więcej tego niepowtórzy, ale na dowidzenia po całej akcji i tak jeszcze od każdego z nas dostanie pożądnego kopa w dupe, tak żeby go bolało potem przy siadaniu... fajny plan co? :)
Ja myślę, że nie ma sensu omawiać technik uderzeń. Będziemy walić tak jak on robi filmy- bez namysłu, boleśnie. A ten pomysł z puszczaniem jego własnych filmów jest niezły. Boże, źeby mu zabrali Far Cry'a i Dungeon Siege'a......
może zrobimy tak, wyślemy mu mąke w kopercie z listem że jak sobie nie daruje tych filmów to następnym razem to nie będzie mąka ;) i podpiszemy się jako Abdul :)
ja proponuje aby rzucic sie z łopatami na jego dom rozwalic mu łeb i do rowu z nim a potem sie zrzucimy na samolot z ładunkami wybuchowymi i wybiezemy jakiegos smiałka zeby spadł na jego dom potem nasikamy na zgilszcza i pujdziemy na piwo co wy na to? :D
Jestem za, ale promotr tego planu bedzie siedzial za sterami samolotu :P :)
nie martw się, wypijemy twoje zdrowie potem, za to jak sie poswięcisz :P:P
nie ma sprawy nasłucham sie shakiry a potem moge spokojnie poleciec tym samolotem :D ale musicie mi obiecać ze wipijesie za moja śmierc dwa głębsze :D:D:D zrobie wszystko zeby przestał reżyserować
a moze lepiej bedzie jak go dorwiemy powalimy łopatami na ziemie rozepniemy rozporki i zaczniemy go członkiem okładać po twarzy az zaśnie potem go zakopiemy w lesie razem z jego filmami moze trafi do piekła i... już :D
Właśnie sie dowiedziałem ze Uwe chce zekranizowac POSTALA :-)
Powiedział ze chce zrobic polaczenie PULP FICTION z UPADKIEM .. hehe ..
eeeeeeee chyba go źrebło pzeciez polonczenie pulp fiction z upadkiem w jego wykonaniu wyjdzie telenowela historyczna on to spartaczy jak zawsze
Nie no on się bierze za Far Cry, BloodRayne i DS nie no zabiercie mu to błagam. Far Cry niech zrobi Scott, BloodRayne Tarantino, a DS Jackson a jego spalmy na stosie razem z jego filmami.
Proponuję pociąć gościa na żywca żyletkami, bez znieczulenia, tak głęboko jak to tylko możliwe. Następnie polać kanistrem spirytusu. Po kilku godzinach możemy wybrać: nasikać na niego i pójść do baru, albo podpalić jełopa i pójść do baru. ;D