Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Kto jest za tym, żeby pojechać to jego domu i wybić mu z głowy reżyserowanie łopatą?

Pinokio1983

ja bym go chetnie wybil tez! Wsz - scy ra - zem! uwcia wyrzucimy zanim gry zniszczy elo zią!

Pinokio1983

Jestem jak najbardziej ZA - kiedy jedziemy heh?

Pinokio1983

Noo, stary doba myśl! To musimy się ustawić, obmyśleć technikę uderzeń, itp.

Pinokio1983

Specjalnie dla niego kupiłem największą łopatę. Teraz pozostaje kwestia zrzuty na taniego przewoźnika lotniczego. A potem cały świat będzie nam dziękował za to.

batman2k3

ja bmy z chęcią to zrobił
ale nie wybił bym mu okna, TYLKO ŁEB Z KARKU!!

Hiroto

ja mam leprzy pomysł, złapiemy go, oczywiście przy łapaniu pare razy łopatą przez łeb dostanie, żeby się zamotał chłopak i nie wiedzial za bardzo co jest grane, następnie zamkniemy go przywiązanego do krzesła w ciemnym i wilgotnym loszku z jedną dyndającą lampą nad głową, a na przeciwko telewizor... i tak długo będziemy mu puszczać jego własne " dzieła " aż zacznie się dżeć żeby wyłączyć to gówno :P takie pranie mózgu będzie mial i zrozumie co narobił i więcej tego niepowtórzy, ale na dowidzenia po całej akcji i tak jeszcze od każdego z nas dostanie pożądnego kopa w dupe, tak żeby go bolało potem przy siadaniu... fajny plan co? :)

Pinokio1983

Ja myślę, że nie ma sensu omawiać technik uderzeń. Będziemy walić tak jak on robi filmy- bez namysłu, boleśnie. A ten pomysł z puszczaniem jego własnych filmów jest niezły. Boże, źeby mu zabrali Far Cry'a i Dungeon Siege'a......

Mr__Pink

może zrobimy tak, wyślemy mu mąke w kopercie z listem że jak sobie nie daruje tych filmów to następnym razem to nie będzie mąka ;) i podpiszemy się jako Abdul :)

Ander

to jest dobre popieram

MadaFakaMan

ja proponuje aby rzucic sie z łopatami na jego dom rozwalic mu łeb i do rowu z nim a potem sie zrzucimy na samolot z ładunkami wybuchowymi i wybiezemy jakiegos smiałka zeby spadł na jego dom potem nasikamy na zgilszcza i pujdziemy na piwo co wy na to? :D

BMF_2

Jestem za, ale promotr tego planu bedzie siedzial za sterami samolotu :P :)
nie martw się, wypijemy twoje zdrowie potem, za to jak sie poswięcisz :P:P

Ander

nie ma sprawy nasłucham sie shakiry a potem moge spokojnie poleciec tym samolotem :D ale musicie mi obiecać ze wipijesie za moja śmierc dwa głębsze :D:D:D zrobie wszystko zeby przestał reżyserować

BMF_2

a moze lepiej bedzie jak go dorwiemy powalimy łopatami na ziemie rozepniemy rozporki i zaczniemy go członkiem okładać po twarzy az zaśnie potem go zakopiemy w lesie razem z jego filmami moze trafi do piekła i... już :D

BMF_2

Właśnie sie dowiedziałem ze Uwe chce zekranizowac POSTALA :-)

Powiedział ze chce zrobic polaczenie PULP FICTION z UPADKIEM .. hehe ..

Denis

eeeeeeee chyba go źrebło pzeciez polonczenie pulp fiction z upadkiem w jego wykonaniu wyjdzie telenowela historyczna on to spartaczy jak zawsze

BMF_2

Dajcie mi tylko taśme klejącą, trochę wazeliny i banana a wylecze go z reżyserii :D

opoz

brawo brawo jestem za najlepiej go pomenczny trochu i zabijmy lol :D:D

BMF_2

Nie no on się bierze za Far Cry, BloodRayne i DS nie no zabiercie mu to błagam. Far Cry niech zrobi Scott, BloodRayne Tarantino, a DS Jackson a jego spalmy na stosie razem z jego filmami.

Rimmi87

wontpie ze sie ciebie posłuchają ale warto sie modlić jestem za :P:):):):D

Pinokio1983

Proponuję pociąć gościa na żywca żyletkami, bez znieczulenia, tak głęboko jak to tylko możliwe. Następnie polać kanistrem spirytusu. Po kilku godzinach możemy wybrać: nasikać na niego i pójść do baru, albo podpalić jełopa i pójść do baru. ;D

Pinokio1983

ja mam taką dobrą łopatę od śniegu metalową też może się przydaĆ, jade z Wami...

d_kolasinski

ja mam popsutego shotguna plastikowego sie przyda zaby przez łep walnąc

ZlyCzarny

Moge chyba uwazac sie za szczesciarza, skoro nie udalo mi sie zobaczyc jeszcze zadnego filmu tego rezysera, a tak sie staralem! Jakims cudem ludzie, ktorych znam, nie maja ani Alone in the dark, ani House of the dead, a teraz to juz z samej ciekawosci chce zobaczyc, co to za klocki :D.