Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

Uwe uważam, że ma swój oryginalny styl kręcenia filmów, dlatego dla niego to jest duży PLUS.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
W_B_

Oryginał z niego to na pewno jest, ale niekoniecznie w pozytywnym znaczeniu.

obejrzyjcie sobei Serce Ameryki, świetny film widać że ktos musi mu siedzieć na dupie jezei kreci takei chały teraz Serce Ameryki to był jeden z nielicznych filmow ktory obejrzałem z zapartym tchem, świetne zdjęcia, świetna obsada, dobra muzyka, ciekawy.

BMF

W.B. tak Boll jest genialny i dla tego dajesz mu 10 na 10. Jego filmy są rzeczywiście znakomite i ja daję mu 1/10. Weże człowieku co ty se kpiny robisz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Syaimaral_sama

Heh chodź umię spiepszyć prawie każdy film jednak producenci mu ufają i nadal go biorą do kręcenia innych filmów... Istny Bo(ó)ll w dupie :D

digital8

"W.B. tak Boll jest genialny i dla tego dajesz mu 10 na 10. Jego filmy są rzeczywiście znakomite i ja daję mu 1/10. Weże człowieku co ty se kpiny robisz?"
Myślę, że W.B dał Bollowi 10\10 ponieważ uważa, że ma on "piękne, długie, zgrabne, sexi nogi" :D

W_B_

Toś mnie zaskoczył kolego :/ ten reżyser pfuu.......... ten szkopski niewypał udający reżysera jest tak okropny ze swoją "tworczością" że aż mnie mdli. A za sam wygląd ( fizyczny )dałbym mu 30 lat w pierdlu.

___PREDATOR___

Szajba: I nie zapominaj dodać, że Boll jest reżyserem najlepszym i "charakterystyczniejszy" i, że może do swoich filmów zatrudni prawdziwego agenta Jamesa Bonda:D