Uwe Boll

3,9
965 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby Uwe Boll

no własnie ,jaki waszym zdaniem jest najgorszy film tego o to "reżysera" ,bo chyba nie tak łatwo wybrać :P

utdkutd

Widziałem tylko (aż?) 2: alone in the dark i bloodrayne. I chyba bloodrayne jest gorsze, ale trudno mi powiedzieć, cała jego twórczość to po prostu nędza...

LV426

Na pewno BloodRayne, gorszego chłamu nie widziałem, nigdy mu tego nie zapomnę że zchańbił taką fajną gierke. FUCKING BYACH

LV426

Na pewno BloodRayne, gorszego chłamu nie widziałem, nigdy mu tego nie zapomnę że zchańbił taką fajną gierke. FUCKING BYACH

LV426

utdkutd

Najwieksza kaszana to .... tadam .... House of the dead =) SORRY,ale wiekszej nedzy nie znajdziecie. Dalej leci Alone in the Dark + kazdy inny wyrezyserowany przez niego film. Co do Dungeon Siege to juz po trailerze widac, ze bedzie to szmira niemilosierna. Glowny bohater "Wiesniak" napier.. sie prawie tak jak w Transporterze (2004/5),a mamy sredniowiecze. Zreszta jak moze powstac dobry film na podstawie gry, w ktorej fabula jest zaledwie umowna (nie biore pod uwage Uwego) O.o

Ajatollach

NAjgorszy hmmm.... w przypadku innych reżyserów głosuje się na najlepszy film, ale.... niech mi tam będziewe3dług mnie najgorszy jest alone in the dark (jedyny jaki na szczęście widziałem)

"Zreszta jak moze powstac dobry film na podstawie gry"

Już jest genialny film na podstawie gry ("Silent Hill")

utdkutd

Ale trailery ma zawsze zajebiste! np House of the dead. Dobry trailer co nie? A gdy sie oglada Film to chce sie plakac taka kicha. patrze w wideotece okladka Alone in the Dark. Christian Slater i Teira reed i jeszcze Horror na podstawie zajebistej gry. Myslalem sobie super kurzcze wieczor uratowany! wlaczylem obejrzalem i bylem troche zly. nienawidze Uwe Bolla.

skolmo

Ja widziałem dwa filmy tego hm... uzdolnionego inaczej reżysera czyli House of the Dead szmira jakich mało i BloodRayne które było ciut lepsze ale i tak należy tego chłopa spalić na stosie który zatrudnia dobrych aktorów a później robi z nich idiotów.