Vasili Vasylyk

7,6
2 702 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Vasili Vasylyk
Shadow_dawnego_ggggggg

Jak wszyscy ukraińscy aktorzy w tym filmie

k98k

Czy on ma żonę???

Shadow_dawnego_ggggggg

Serio? Mógłbyś/mogłabyś napisać coś więcej? Słyszałam tylko, że pojawiło się kilka niepochlebnych im artykułów, ale czy to duże kłopoty... Tego nie wiem.

_Kiss_

e tam, ja się boję żeby nie skończył jak Arsen Pawłow (,,Motorola"), Ołeh Anaszczenko, Mychajło Tołstych ("Giwi"). Tylko Ihor Płotnicki przeżył zamach w sierpniu biegłego roku.
A co do twojego pytania ,,ale czy to duże kłopoty... " to na razie jest tylko grzywna dla Vasylyka

Shadow_dawnego_ggggggg

Zapomniałem o Aleksandrze Biednowie ("Batmanie"), Aleksieju Mozgowie (dowódcy "Widma"). Zresztą nie warto już ich wszystkich wymieniać.

Shadow_dawnego_ggggggg

Masz na myśli tego ruskiego bandytę Motorolę co groził polakom swego czasu??

mordarg

zaraz, zaraz, motorola groził Polakom? Nie słyszałem. Ale przecież nie jestem wszechwiedzący, ty wiesz lepiej. Ale giwi to jak najbardziej groził Polakom, są nagrania, słyszałem je. Kto by nie słyszał:
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1253831,Separatysta-grozi-Polsce-przyjdzi emy-do-was
P. S. Dlaczego piszesz motorola dużą literą, a Polacy małą? Bo ja jak już co, to robię odwrotnie, np. często zdarza mi się pisać hitler czy stalin małą małą literą, wiesz jak jest

Shadow_dawnego_ggggggg

https://www.youtube.com/watch?v=_9vXvmOQ1cY - proszę bardzo , także jestem spokojniejszy jak ten typ wącha kwiatki od spodu po prostu. https://www.youtube.com/watch?v=B4zTM8FvJR4 albo tu masz link z napisami PL
Z dużą, małą literą nic nie miałem na myśli porypało mi sie i tyle

mordarg

I tak terrorysta mało powiedział ale to oczywiście druga część filmiku przeraziła mnie najbardziej. Bo on wiele mówić nie musi pokazanie jak śmiercionośną bronią dysponują robi swoje zadanie na zwykłym szarym obywatelu.

mordarg

rzeczywiście, przecież w linku którym Ci przesłałem jest wypowiedz motoroly

Shadow_dawnego_ggggggg

Co nie zmienia faktu że zarówno czerwoni jak i bandery są naszymi wrogami i na to scierwo się godzić nie można( ale z dwojga złego jak bym już musiał wybrać stronę to wybieram rusków zdecydowanie). Już nam ukraińcy rynek pracy odbierają a co będzie w przyszłości ??

mordarg

święte słowa. Ehhhh te narody wschodnie, co jeden to gorszy. Można tylko stopniować przymiotnik ,,zły". Przykładowo tacy litwini. Niby nie dokonywali żadnych zbrodni. Ale to fikcja. W Ponarach to przeszło 100 tyś. ludzi litwini rozstrzelali. Powie ktoś: ale co to jest przy milionach Polaków zabitych przez rosjan czy niemców. Tyle że to mały naród, więc jak na niego to pokaźna liczba. A przecież my jesteśmy narodem dość licznym. Proporcje naszej liczebności do ofiar w Jedwabnym są jak kilkaset tysięcy do jednego. Mimo to właśnie to owo Jedwabne urasta do jakiejś wielkiej apokalipsy. Duchy oficerów z Katynia mogą się cieszyć, że się o nich pamięta dzięki polityce rządu (jak i całemu układowi międzynarodowemu). Ale kto pamięta o ofiarach w Ponarach? Nikt. Gdybyśmy wzięli skalę przegadanego Jedwabnego i na jego podstawie skorelowali nasze relacje z litwinami, to wychodziłyby cyrki. Skoro żydzi tak rozpamiętują to Jedwabne i wypominają nam je, to my powinniśmy z litwinami w ogóle nie gadać w odwecie za te Ponary. Ale zajadli litwini nie odpuszczą. Cały czas znęcają się nad nasza mniejszością, a nikogo to nie obchodzi w Polsce. Przecież ci litwini tak zbzikowali na naszym punkcie, że podobno w dwudziestoleciu międzywojennym zrobili sąd nad Jagiełłą. Tylko na co go pośmiertnie skazano? Nie czasem na śmierć

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Kiss_

Ten kiwi, a nie, nie, nie giwi (pomyliło mi się) toć to istny George Clooney.
Zobaczcie sami
https://drive.google.com/open?id=0B-_tsNN_qv65WEtXZ1RVb2JKdkk
A to co o nim piszą: >>Jako watażka batalionu "Somali" Tołstych przeżył swoje pięć minut - przystojny bojownik stał się prawdziwym celebrytą mediów tzw. Noworosji, idolem rosyjskich i prorosyjskich nastolatków i obiektem westchnień nastolatek<<. To mi się przypomina jak Leszek Bubel stał się idolem nastolatek: >>Jego debiutancki przebój „Longinus Zerwimycka” sprawił, iż stał się idolem młodych nastolatek<<. Tak sobie myślę: widocznie istnieją stare nastolatki. Niejedni je pewnie wiedzieli. To proszę przysyłać zdjęcia. Piszcie na adres ,,WC Kawdrans" kto widział stare nastolatki.