...wspaniały , super męski głos.
...talent.
...diaboliczny image.
...za muzykę, którą nam daje.
"Odkryłam" go jako dziecię jeszcze całkiem niewinne...i coż...wpadłam...kocham ostrą muzę(rock, metal,punk), a mieć takiego właśnie faceta-zbuntowanego, romantycznego rockowca...mhhh..marzenie....
Ni i rzecz jasna za urodę, inteligencję, wrażliwość i ach...to ciałko , ten zgrabny tyłeczek:-DDDD
xD o widze nowych fanów Hima'a :P hhee dzieki za zaproszenie Cartoon Network ...a co do urody pana Valo to można pisac i pisac :P
Nowe jak nowe...Zakochałam się w tym diabolicznym artyście gdy miałam jakieś 12 lat czyli...ładnych parę lat temu....Kiedy pierwszy raz zobaczyłam jego oczy, jego twarz, usłyszałam jego głos mój los był przesądzony...potem miałam krótką acz namiętną przygodę z pewnym popowym muzykiem, ale przeznaczenie to przeznaczenie:-D Ville rządzi jest najcudowniejszy na świecie:-D
P.S. Dzięki za przyjęcie:-D
Szkoda tylko,że nasz Ville jest mniej więcej tak samo dostępny jak gwiazdy na niebie...Możemy patrzeć do woli , lecz nigdy się niz zbliżymy nawet odrobinkę...Nam wydaje się,że są jedynie dalekimi , zimnymi, świecącymi punktami...A tymczasem ich prawdziwą naturę, ich żar, ciepło, prawdę o nich gdy będziemy baardzo blisko nich...lecz dla większośći śmiertelników jest to cel absolutnie nieosiąglany, można tylko marzyć...Gwiazdy...nęcą swym zwodniczym blaskiem, kuszą i zachwycają, zdają się być tym lepszym światem, lecz gdy stracisz głowę i za bardzo się zbliżysz spłoniesz w ogniu ich żaru...lecz ta myśl zdaje się pociechą wręcz obietnicą i wciąż marzysz o czymś co Twoim udziałem być nie może...A stara, mądra Matka Ziemia szepce Ci uważaj...uważaj...spełnij swe pragnienie, bo nie zaznasz spokoju, lecz nie zatrać przy tym siebie....uważaj...uważaj...bo gwiazdy niewruszenie będą trwać gdy Ty już odejdziesz...uważaj...uważaj...by nie spłonąć w świętym ogniu pożądania...i tak samo jest z naszym Villem...:-D
Bo ja pisze teksty piosenek i czasem tracę nad sobą kontrolę i zajeżdzam taki oto tekstami do ludzi:-D
ładnie napisane ;DD
Jezu... jak ja chciałabym mieć chociaż jego autograf *___* wtedy byłabym w niebie, a o zdjeciu nie wspomnę...
dziękuję, dziękuję:-D
Jak marzyć to marzyć, ja się będę z nim całować(co najmniej ) i już:-D
no i za to: http://www.youtube.com/watch?v=gYJer6fuvTU ;D
kocham jego śmiech xDD
Mój Boże, jak ja kocham tego faceta, ten jego śmiech, od razu popraiwa mi się humor. Niedawno śniło mi się,ze gadałam z nim przez neta, on mi po jakimś czasie wysłał bilet do siebie,do Finlandii, pojechałam, a on na powitanie tak mocno mnie przytulił i pocałował:-P
Mi się kiedyś śniło, że był u mnie w domu i siedział na kanapie z resztą HIM i Linde dał mi swoją gitarę i zagraliśmy "Killing Loneliness" xDD A ja nie umiem grać na gitarze xD
Widzę,że nie jestem odosobniona....i jeszcze nawet poiwedzial:zakochałem się w Tobie....obudziłam się:-(
a ja miałam 8 jak zaczełam słuchać Hima i teraz mam 9:D słucham już prawie półtorej roku tego zespołu. Słucham tylko ich na okrągło i ciągle siedze na youtube i oglądam teledyski, koncerty i wywiady. Widzę że wy też macie takiego świra na punkcie Villego jak ja:D uwielbiam go i jak dorosne to napewno wyjdę za niego;DDDDDDD
Czekaj, czekaj czy ja dobrze rozumiem że masz 9 lat i słuchasz HIM?
Ja w twoim wieku słuchałam Britney Spears :P Jakoś nie mogę w to uwierzyć bez urazy oczwiście.
P.S przykro mi ale my jesteśmy 1 w kolejce do wyjścia za niego za mąż xD
w marcu będę mieć 10:D uwierz, niecierpie popu i słucham rocka zaraziłam się rockiem bo mam 3 starszych braci którzy własnie tylko rockowej muzy słuchają,ja od urodzenia słucham rocka, a britney to głupia koza:P
Hahahahhahhahahaa leś Ty młoda Chryste:-P help
Widzisz on ma całe tabuny fanek i to starszych, a nawet takich co są pełnoletnie i mogą się JUŻ z nim hajtać(hahahahahahaha).
Ad. tutaj są tylko dziewczyny , które cierpią na ostrą, przewlekłą obsesyjno-maniakalną villemanie.
Może jestem staruchą bez gustu(fakt poczułam się staro, w dodatku jestem tu najstarsza) ale coś młodo zaczynasz słuchać ostrej muzy. Chociaż podejrzewam,że to fascynacja raczej osobą wokalisty niż rodzajem muzyki. A to szkoda, ale z czasem może do tego dorośniesz. Bo do rocka, metalu trzeba coś wiedzieć o życiu,zeby zrozumieć(nie mówię o tym co przeżyłaś, ale w Twoim wieku trudno,zeby rozumieć tą muzykę). Pytanko takie małe po drodze:prócz HIMa czego jeszcze słuchasz? I jeszcze jedno: ciekawa jestem na ile rozumiesz teksty HIMa, gdyż Ville czesto używa metafor...w dodatku w teksty jest wpleciony charakterystyczny dla chłopaków z HIMa czarny humor, który rozumieją tylko niektórzy fani.
Reasumując, jesteś,ze tak to ujmę bardzo młoda, więc nie oczekuję,ze w pełni fascynujesz się HIMem, raczej tym jak bardzo przystojny i utalentowany jest wokalista.
P.S. Twoi rodzice wiedzą czego słuchasz?
"britney to głupia koza" cóż za dojrzała recenzja, respcet.
Blood droga mnie też coś nie chce wierzyć, ale wiesz jak to jest, ona patrzy pewnie po wierzchu widzi czarne opakowanie i ładuje od razu do koszyka. Nawet nie sprawdzi terminu ważności( pewnie jak zwykle wiesz o co chodzi).
Jak ja miałam 9 lat...szczyt marzeń to były dla mnie różowe ciuszki i kariera księżniczki, ale to było dawno temu , a jak widzę teraz młodzież szybko dorasta.
Mam nadzieję,ze przez obecnośc dzieci na forum nie będziemy musiał cenzurować swoich wypowiedzi(nie, nie klniemy).
Och Cartoon, ja zawsze wiem o co chodzi ;)
Też mam nadzieje że niebedę musiała cenzurować moich wypowiedzi(kiepsko mi to wychodzi) xD
Ale nie powiem jestem pod wrażeniem( nie pamietam jak się nazywasz sorry ta co ma 10 lat) tego jakiej muzyki słuchasz xD
Ale naprawdę czy rozumiesz teksty piosenek ???
tak rozumiem ale nawet jak bym nie rozumiała to tez bym słuchała HIMa bo mają super muze a nie tylko teksty:)
doskonale wiem o czym są piosenki, często wchodze na stronkę na której są tłumaczenia tekstów, wiem że są o śmierci i miłości i że są bardzo mroczne ale ja lubie takie klimaty bo ogólnie to uwielbiam horrory:) Ville bardzo mi sie podoba ale jeszcze bardziej jego muzyka, słucham też Radiohead ale to bardziej przez to ze moi bracia ich lubią a HIM sama zaczęlam jak uslyszałam ich na antyradiu, moi rodzice wiedzą ze słucham ich i nie mają nic przeciwko mam nawet plakat HIM w pokoju, pozdrawiam:)
To dobrze,ze wiedzą kamień z serca:-).
Oj dziewczyno mnie nie chodzi o dokładne tłumaczenia tekstó, to nie sztuka zrozumieć. Ja akurat umiem angielski na tyle,ze rozumiem dosłowne tłumaczenie nawet bez słownika. Ale jestem starsza, miałam więcej czasu,ze się nauczyć:-D.
Mnie chodziło o metafory czyli przenośne, coś czego nie ma w ogóle w tekscie piosenki, a co można wyczytać między wierszami, ze sposobu śpiewania itp. Mam nadzieję,ze teraz rozumiesz o co mi chodzi.
tak rzeczywiście radiohead to takie ostre klimaty, ale ja też lubię między innymi, chociaż wolę na co dzień czysty metal, najlepiej z Finaldnii.
Dotą myślałm,ze HIMa słuchają ludzie w przedziale wiekowym 15-30 lat, a tu życie uczy czegoś nowego wciaż i wciąż. Nie myśl,ze dyskryminuje Cię ze względu na wiek po prostu z szoku wyjśc nie mogę. ja odkąd miałam 9 lat, przez te wszystkie długie lata zmieniłam się bardzo:-).
Blodo mnie też zatkało, baaaaaaaaaaaaaaaardzo.
marry2000 nie powinnaś patrzeć na ludzi tak z góry. To,ze słuchasz HIMa nie znaczy,ze jesteś mądrzejsza czy dojrzalsza niż rówieśnicy. Można być dziecinnym i słuchac Mansona, albo słuchać popu, nawet tgo cukierkowego, a być w istocie bardzo mądrym człowiekiem.
Muzyka nie ma tu nic do rzeczy, z reguły rzecz jasna. Ludzi mają różne ideały, zainteresowania itp., ludzie są wolni i mają prawo słuchać tego co im się podoba. Jeśli zamierzasz obrażać ludzi,nawet tych, którzy tu nie zaglądają, lepiej przenieś się na inne forum.
Tak, tak, tak, tak!!! Czysty metal z FInlandii tzn. The 69 Eyes, Lordi, Apocalyptica or Children Of Bodoom xD
Heheheh ;) Tak wiem jestem porąbana ;P
Prawda fani HIM to przedział wiekowy 15 - 30 lat.
a mi się wydaje ze Him to nie jest taki zaś metal bo wiem jak niektóre zespoly metalowe grają i to jest mega ostra muza a Ville ma za ładny głos żeby śpiewać jak jakiś metalowiec. Tekst rozumiem, np cyianide sun to piosenka o zerwaniu z Jonną tak to rozmiem.
Błagam dziewczyno mije litość!!!Po pierwsze HIM to love metal( jak słusznie zauważono), więc z samej natury gatunku grają( Ville am to podkreśla)połączenie czegoś LEKKIEGO(!!) z czymś cięższym. Po drugie Ty myślisz,ze metalowcy mówią TAKIM głosem na co dzień????? Hahahahhahhaa, a już myślałam,ze nic mnie dziś nie ubawi. Aż byś się zdziwiła jak oni mogą śpiewać "ładnie". Wnosze,ze w takim wypadku nie znasz HIMa zbyt dobrze, bo jest całkiem sporo piosenke gdzie on moduluje głos...Blood!!
Mettalica też jest boska
Plus kilka innych metalowców z Europy i Ameryki:-D.
HIM mimo, iż pomieszany wiąż ma mocne wpływy metalu i tyle.
marry2000 pisz na końcu forum bo burdel robisz.
Dziewczyny spadamy na SABAT!!!
HIM to nie matal tylko LOVE METAL to od nich wzieli tą nazwę bo nie wiedzieli do jakiej grupy muzycznej i zakwalifikować! A zauważ że 70 % piosenek HIM to Ballady.
Prośba do Merry2000 możesz pisać na końcu tematu a nie w środku?
Bo potem się trudno znajduje odpowiedzi.
Jesli o mnie chodzi długo, ale sporo starsza jestem od Ciebie, już nawet teraz mogłabym się z nim hajtać
P.S. Over 18
Ja HIM slucham od początku tego roku tak intensywnie, wiem krótko a wcześniej niektóre piosenki;)
Ale znam wszystkie piosenki na pamięć i jestem absolutną fanką xD
Nie znajdziesz lepszych od tych na forum ;)
Uzywasz zazwyczaj metal czy hard metal? No dobra, nie wiem jak TY, ale mówi się metal.
Jakby odlegloś była w tych czasach problemem. raczej wiek, bo VV nie chce wylądować w wiezeniu za pedofilie
ja z tym ślubem z Ville to żartowałam, nie chcę z nim być bo wiem że jest dla mnie za stary :) on mi sie tylko podoba a tak to uwielbiam ich muzykę i tylko o to w tym chodzi
Oczywiście ,że nie żartujemy, któraś się z nim hajtnie.
A ja mogę od ponad 3 lat have sex, a teraz nawet marry HIM
hhahhahahha
rzeczywiście widać,ze się nim inetersujesz
po 1: od dawna jest, sam kilka lat temu miał narzyczoną, nie lasencje, tylko przeciętną z wyglądu. Od dawna jest bo, nie preferuje przygód itp.
2. Jego typem nie są jakieś super laski co wciąz powtarza
tylko że wy naprawdę nigdy go nie poślubicie bo nigdy go nie poznacie może jedynie spotkacie na koncercie i tyle:PPP
wiem że kiedyś był z Jonną a wcześniej z Susaną ale to nie znaczy że teraz jest sam może nie chce zdradzać że się z kimś spotyka nie pomyślałyście o tym??