Ville Valo

Ville Hermanni Valo

7,7
14 ocen występów osoby
powrót do forum osoby Ville Valo

Kochamy Ville'go za...

użytkownik usunięty

...wspaniały , super męski głos.
...talent.
...diaboliczny image.
...za muzykę, którą nam daje.

"Odkryłam" go jako dziecię jeszcze całkiem niewinne...i coż...wpadłam...kocham ostrą muzę(rock, metal,punk), a mieć takiego właśnie faceta-zbuntowanego, romantycznego rockowca...mhhh..marzenie....

merry2000

Nie wiem jak ty ale ja WIERZE W TO ŻE GO POZNAM I PO TO UCZE SIĘ FIŃSKIEGO!!!
P.S nie psuj naszych marzeń bo się wściekne!!!

użytkownik usunięty
bloodecode

sorry marry, ale wiesz tyle o Ville co ja o metafizyce.
majac 9 lat słuchałam the rasmus ale nie zgłębiałam się w ich teksty, bo po prostu TAK młodzi ludzie wieku 9-12 lat nie są w stanie rozumieć ambitnych tekstów tym bardziej HIMa.
podsumowując może zancznij słuchać hany montany. bo jej teskty ambicją nie grzeszą co?

Ej ej,dobra bez przesady bo nas do więzienia za dręczenie wezmą xD

użytkownik usunięty
bloodecode

Blood zawsze możemy zwiać do willi VV i się u niego scować. Gliny zobaczą dziary Valo i uciekną. A jak nie to wyjdzie reszta zespołu i na pewno wtedy uciekną. Poza tym mogło być gorzej.
Ikalintu-święta racja. To biologicznie niemożliwe,żeby w wieku dziewięciu lat mieć taki umysł,zeby rozumieć ambitne, metaforyczne teksty, jak powiedziałam to raczej fascynacja fronmanem:-D niż samą muzyką.
I jeszcze jedno fakt dziewczyna niewiele o nim wie. Może mam dziwny gust, ale jaką czekaj, jak to było, superowską lasencją nie była. Po prostu zwyczajna kobieta, za to moze ma szereg innych zale ( wad takze w tym bicie VV z bliżej nieokreślonych przyczyn i nielogiczne napady chorej wściekłości). Poza tym patrząc na jego wszystkie dziewczyny jakiś kompleksów nie mam( czyżbym była zarozumiała??????).
Takiemu gwiazdrowi jak Ville nie udało by się utrzymać związku w tajemnic, zwłaszcza,że teraz siedzi w Los Angeles, gdzie paparazii może ukrywać się nawet w klozecie. Serio:-D.

użytkownik usunięty

Jeszcze ad. prócz hanny montany i jest jeszcze taki metro kolo Zac Feron czy jakoś tak, trudno nie zapamiętać, wszędzie w sklepach, w galereriach pełno ich plakatów. Swoją drogą jak teraz dzieci mają wyrastać na mądrych ludzi jak słuchają takiej monatny, a szczytem ich marzeń jest kupić sobie mini tudzież świecące adidasy czy coś tam, ja jestem zacofana także nie wiem o czym teraz marzą dzieci. Jak miałam 9 lat chciałam być księżniczką, ale podejrzewam,ze od czasu jak byłam dzieckiem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele się zmieniło. Księżniczki zapewne wyszły z mody.
marry2000 jedna rada: najpierw dowiedz się o kimś co nieco a potem się wypowiadaj. taka dobra rada na przyszłość:-P.

A może by tak trzymać się tematu o Valo a nie rozpisywać o montanie? Hmmm? A co do merry2000 to Cartoon odpuść sobię już. Zazdrosna jesteś? xD Ja lubię dzieciaki słuchające HIM. Jak będę miała dziecko to zrobię z niego małego wampirka i będę mu śpiewała piosenki HIM na dobranoc hehehe xD xD

użytkownik usunięty
Bona_Dea

Zazdrosna o co??????? Ja lubię, ba kocham swój wiek. Bliżej do kogoś, nawet kilku ktosów
Już to widzę, niemowlaka w pieszczochach, skórach i heartgramem. ha ja zrobię to samo, ale zapuszczę jeszcze inne zespoły:-P a co:-P

Dzięki czrownice za zaproszenia :) :* Pozdrawiam Was!!!

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Ach nie ma za co, przyjemność po naszej stronie:-D

Taaa im nas więcej tym lepiej. Zawładniemy światem!! xD xD

Bona_Dea

Taaaaa i każemy wszystkim słuchać HIMa 8D!!

użytkownik usunięty
villemaniaxD

Istworzymy harem VV a potem potrujemy się nawzajem w wyścigu o władzę i względy hahhaha

Pieprzyć to że Jonna była modelką ale potem jak zwyczajna Suka rzuciła Villego a na drugi dzień się całowała albo z babą albo facetem czy tak postępują Zakochane kobiety ??? Nie a poza tym nie rani się uczuć człowieka z którym się jest Jonna to Suka jakbym ją dorwała to za siebie nie ręczę Naprawdę

Hhmmm no proszę proszę, jeszcze rok temu była tu zupełna cisza. A tu tak niespodzianka:) Widzę, że forum Villego działa pełną parą. Bardzo, ale to bardzo pozytywnie:) Pozdrawiam was dziewczyny. Widać, że jesteście nieźle zakręcone i że macie świetny gust:)

użytkownik usunięty
Tear

Ach ja pojawiły się 4 czarownice to forum zaczęło żyć:-D i nie pozowolimy mu umrzeć...chyba,że umrzemy z żalu po nowej płycie, jak się okaże,że chlopaki poszli w strone pop-rock(nie mówię,że to złe w ogóle ale u NICH!!!!!)
Cieszę się,że wpada tu coraz więcej osób, w kupie siłe , ehehe:-D

Hhmm miejmy nadzieję, że tak się nie stanie. Ja tym czasem ubolewam nad tym, że HIM rozpoczynając nową trasę ominie Polskę:( Bo jakoś się nie zanosi aby ponownie do nas zawitali. Chodź kto wie, może stanie się cud:)

użytkownik usunięty
Tear

Jeśli przesledzisz wcześniejsze posty zauważysz,ze temat koncertu już był nawet nie raz...podobno mają zawitać , ale to tylko podobno, ja taką optymistką nie jestem:-(
Może jestem zblazowaną staruchą bez gustu, ale HIM kiedyś był boski..wciąż są tacy świetni, ale...

użytkownik usunięty

No ale tak bardzo się nie zmienili

Poza tym zapomniała dodać kocham pana Veeha za skromność