...wspaniały , super męski głos.
...talent.
...diaboliczny image.
...za muzykę, którą nam daje.
"Odkryłam" go jako dziecię jeszcze całkiem niewinne...i coż...wpadłam...kocham ostrą muzę(rock, metal,punk), a mieć takiego właśnie faceta-zbuntowanego, romantycznego rockowca...mhhh..marzenie....
Nie wiem jak ty ale ja WIERZE W TO ŻE GO POZNAM I PO TO UCZE SIĘ FIŃSKIEGO!!!
P.S nie psuj naszych marzeń bo się wściekne!!!
sorry marry, ale wiesz tyle o Ville co ja o metafizyce.
majac 9 lat słuchałam the rasmus ale nie zgłębiałam się w ich teksty, bo po prostu TAK młodzi ludzie wieku 9-12 lat nie są w stanie rozumieć ambitnych tekstów tym bardziej HIMa.
podsumowując może zancznij słuchać hany montany. bo jej teskty ambicją nie grzeszą co?
Blood zawsze możemy zwiać do willi VV i się u niego scować. Gliny zobaczą dziary Valo i uciekną. A jak nie to wyjdzie reszta zespołu i na pewno wtedy uciekną. Poza tym mogło być gorzej.
Ikalintu-święta racja. To biologicznie niemożliwe,żeby w wieku dziewięciu lat mieć taki umysł,zeby rozumieć ambitne, metaforyczne teksty, jak powiedziałam to raczej fascynacja fronmanem:-D niż samą muzyką.
I jeszcze jedno fakt dziewczyna niewiele o nim wie. Może mam dziwny gust, ale jaką czekaj, jak to było, superowską lasencją nie była. Po prostu zwyczajna kobieta, za to moze ma szereg innych zale ( wad takze w tym bicie VV z bliżej nieokreślonych przyczyn i nielogiczne napady chorej wściekłości). Poza tym patrząc na jego wszystkie dziewczyny jakiś kompleksów nie mam( czyżbym była zarozumiała??????).
Takiemu gwiazdrowi jak Ville nie udało by się utrzymać związku w tajemnic, zwłaszcza,że teraz siedzi w Los Angeles, gdzie paparazii może ukrywać się nawet w klozecie. Serio:-D.
Jeszcze ad. prócz hanny montany i jest jeszcze taki metro kolo Zac Feron czy jakoś tak, trudno nie zapamiętać, wszędzie w sklepach, w galereriach pełno ich plakatów. Swoją drogą jak teraz dzieci mają wyrastać na mądrych ludzi jak słuchają takiej monatny, a szczytem ich marzeń jest kupić sobie mini tudzież świecące adidasy czy coś tam, ja jestem zacofana także nie wiem o czym teraz marzą dzieci. Jak miałam 9 lat chciałam być księżniczką, ale podejrzewam,ze od czasu jak byłam dzieckiem wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeele się zmieniło. Księżniczki zapewne wyszły z mody.
marry2000 jedna rada: najpierw dowiedz się o kimś co nieco a potem się wypowiadaj. taka dobra rada na przyszłość:-P.
A może by tak trzymać się tematu o Valo a nie rozpisywać o montanie? Hmmm? A co do merry2000 to Cartoon odpuść sobię już. Zazdrosna jesteś? xD Ja lubię dzieciaki słuchające HIM. Jak będę miała dziecko to zrobię z niego małego wampirka i będę mu śpiewała piosenki HIM na dobranoc hehehe xD xD
Zazdrosna o co??????? Ja lubię, ba kocham swój wiek. Bliżej do kogoś, nawet kilku ktosów
Już to widzę, niemowlaka w pieszczochach, skórach i heartgramem. ha ja zrobię to samo, ale zapuszczę jeszcze inne zespoły:-P a co:-P
Istworzymy harem VV a potem potrujemy się nawzajem w wyścigu o władzę i względy hahhaha
Pieprzyć to że Jonna była modelką ale potem jak zwyczajna Suka rzuciła Villego a na drugi dzień się całowała albo z babą albo facetem czy tak postępują Zakochane kobiety ??? Nie a poza tym nie rani się uczuć człowieka z którym się jest Jonna to Suka jakbym ją dorwała to za siebie nie ręczę Naprawdę
Hhmmm no proszę proszę, jeszcze rok temu była tu zupełna cisza. A tu tak niespodzianka:) Widzę, że forum Villego działa pełną parą. Bardzo, ale to bardzo pozytywnie:) Pozdrawiam was dziewczyny. Widać, że jesteście nieźle zakręcone i że macie świetny gust:)
Ach ja pojawiły się 4 czarownice to forum zaczęło żyć:-D i nie pozowolimy mu umrzeć...chyba,że umrzemy z żalu po nowej płycie, jak się okaże,że chlopaki poszli w strone pop-rock(nie mówię,że to złe w ogóle ale u NICH!!!!!)
Cieszę się,że wpada tu coraz więcej osób, w kupie siłe , ehehe:-D
Hhmm miejmy nadzieję, że tak się nie stanie. Ja tym czasem ubolewam nad tym, że HIM rozpoczynając nową trasę ominie Polskę:( Bo jakoś się nie zanosi aby ponownie do nas zawitali. Chodź kto wie, może stanie się cud:)
Jeśli przesledzisz wcześniejsze posty zauważysz,ze temat koncertu już był nawet nie raz...podobno mają zawitać , ale to tylko podobno, ja taką optymistką nie jestem:-(
Może jestem zblazowaną staruchą bez gustu, ale HIM kiedyś był boski..wciąż są tacy świetni, ale...