Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Kochani!! Chciałabym się z wami podzielić moimi myślami...czy Went czasem nie wystepuje w reklamie Nivea Body, jak dziewczyna pyta swojego chłopaka co się w niej jemu najbardziej podoba, nogi, tyłek czy ręce...? Jak wam się wydaje...?? Ale chyba to tylko mam zwidy, bo Went zabardzo mi sie podoba...heh :) PISZCIE!!:P

klaudyna151

Mi się wydawało, że widziałem go w reklamie pił łańcuchowych Stihl. Drwale robili z nim okropne rzeczy.
Ale nie jestem pewien. To mógł równie dobrze być Dominic Purcell.
A może obaj tam byli?

Cris

cris to wcale nie jest smieszne ;)

malaMi

Nie miało być śmieszne. Popatrz co biedakowi robią:

http://www.sokolka.straz.bialystok.pl/pics/stihl1.jpg

Nie lubię go, ale na takie traktowanie nie zasłużył. Żal mi wentylka.

Cris

ja tam tylko widze drewno moze to z toba cos jest nie tak jesli widzisz tam Wencika ;)

malaMi

To działa w obie strony. Tam, gdzie ty widzisz wentwortha, ja widzę drewno.

klaudyna151

i o co chodzi w tej reklamie? bo nie widzialem. co? że jak sie posmarujesz tym kremem to będziesz miała na twarzy jedna mine przez dwa sezony?

tomek100milionow

cris o poranku - rządzisz! Przez ciebie będę miała uśmiech na twarzy przez cały dzień:)

Sophie_Neveu

WSZYSCY JESTEŚCIE TU ŻAŁOŚNI!!! ;/ CZEPIACIE SIĘ TEGO BIEDNEGO WENTA A ON WAM NIC NIE ZROBIŁ!!!! NIE KAZDEMU MUSI SIE PODOBAC JAK GRA, ALE NIE MUSICIE ODRAZU TAKICH HAMSKICH TEKSTÓW PISAĆ...!! ZASTANÓWCIE SIĘ NAD SOBĄ!! TAK PEWNIE MÓWICIE NA NIEGO, BO POZA SWOIM NOSEM NIE WIDZICIE NIC INNEGO!!! I MYŚLICIE ''JAKI TO JA PIĘKNY NIE JESTEM'' ;/ ŻAŁOSNE...

klaudyna151

Oj faktycznie, biedny ten Went, biedny. Ale chwileczkę, nikt tu chamskich tekstów nie pisze. Przecież to tylko stwierdzenie faktu, że Went jest jak koda drewna. Ludzie, wy nie macie poczucia humoru??
Ja tam go lubię, sama nie wiem czemu, ale grać to on nie potrafi. Jego wygląd też jest średni..

Sophie_Neveu

no tak biedny!!...napewno byłoby mu przykro gdyby przeczytał te teksty co o nim piszecie...;/ chociaż może i by mu to zwisało...w sumie to pewnie taki wykształcony człowiek jak on nie przejmował by sie takimi idiotami jak wy co na niego wypisujecie...;/

klaudyna151

Też się podzielę swoimi spotrzeżeniami. Wszystkie wielbicielki WeNtU$iA mają dziwnym trafem numerki przy zdrobniałych wersjach imion. Przypadek to czy spisek potomstwa neostrady? :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Po prostu Wentuś, z racji swojej niekwestionowanej urody oraz umiejętności aktorskich, ma tyle kochanek, że musi je sobie numerować...;-)

_Ja_

do ''Ja'': wiesz co ci powiem...też byś chciał mieć tyle wielbicielek co Went i być tak przystojny...mimo, ze nie wiem jak wyglądasz to mam jakies przeczucie, ze piękny to ty nie jestes... tylko zazdrośni faceci pozbawieni urody zazdroszcza tym piękny...;/

klaudyna151

"zazdroszcza tym piękny" O kim mówisz? Chyba nie o Wentusiu? Wiesz, w Borach Tucholskich jest wiele bardziej urodziwych drzew... O tatrzańskiej kosodrzewinie już nie wspominając...

Ja tesh mam swoje wielbicielki... Krysia Blum jesd ze mną...

_Ja_

ZAZDROSZCZĄ TYM PIĘKNYM*
A JAKŻE...MÓWIE O WENCIE...PEWNIE MASZ MU CZEGO POZAZDROŚCIĆ Z WYGLĄDU...
JESTEŚ ŚMIESZNY... TAK WYSMIEWAJĄC SIĘ Z NIEGO... EHH... TY MASZ SWOJE WIELBICIELKI?? A KTO TO TA CAŁA KRYSIA BLUM?? ;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Ja_

co? boisz sie dalej rozmawiać...? ;/ zresztą nie bede sie ponizac do twojego poziomu...

klaudyna151

przepraszam za bład...
ZNIŻAĆ* DO TWOJEGO POZIOMU...;/

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Ja_

TAK DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI TO MAM 16 LAT... MOŻE I JESTEM NIEDOJRZAŁA ALE NAPEWNO NIE JESTEM TĘPA!!! I SWOICH RACJI BĘDĘ BRONIŁA, BO KAŻDY MA PRAWO WYRAZIĆ SWOJE ZDANIE... MOŻE I CIĘ TROCHE OBRAŻAŁAM CO DO URODY ALE NIE POWIEDZIAŁAM NIC O TWOJEJ MADROŚCI WIĘC NIE MASZ PRAWA MÓWIĆ MI, ŻE JESTEM TĘPA!! I Z JAKIEJ OKAZJI MÓWISZ DO MNIE, ŻE JESTEM Z PLEBSU?? ;/ JA NIC NIE MAM DO TYCH LUDZI ALE W ICH OTOCZENIU NIE PRZEBYWAM!!! I DO NICH NIE NALEŻE...

klaudyna151

Odpowiadam: Ja nie mszczę się, ino stwierdzam fakty, na podstawie tego, co prezentujesz na tym forum. Apropos, tatuś tłumaczył już zastosowanie Caps locka?
Właśnie tego się spodziewałem - masz 16 lat.
Mówiąc o plebsie, miałem na myśli tą intelektualną grupę społeczną.
A to, że mnie obraziłaś mało mnie obchodzi - niewiele znaczą dla mnie Twoje słowa.

_Ja_

Miałam się nie wtrącać, ale powiem ci tylko tyle: chłopie wyluzuj!! Obrażasz wszystkich, którzy się z tobą nie zgadzają. Czemu to robisz to nie wiem. Dodatkowo uprawiasz na tym forum jakąś "perwersję słowną", bo przyjemność sprawia ci obrażanie i poniżanie młodych dziewczynek... A oceniając cię, w sposób w jaki ty oceniasz innych napiszę ci, żeś CHAM...

014

Ameryki żeś nie odkryła... Miałaś się nie wtrącać, ale się wtrąciłaś... Typowa kobieta (nie jestem szowinistą, zaznaczam, kobiety to wspaniała płeć, często lepsza od mężczyzn). Błąd (bo mówiąc trywialnie, gadasz jak połamana) i brak konsekwencji...

_Ja_

Drogi Forumowy Znajomy "Ja" - zechciej zrozumieć to co napisałam wcześniej, dodatkowo dla tych co wolniej myślą - ja wolniej wytłumaczę: miałam się nie wtrącać bo wiem, że z tobą szanowny panie nie warto dyskutować i to nie dlatego, że nie jesteś zabawny - czasem jesteś, również nie dlatego, że nie masz nic do powiedzenia ciekawego, bo i to ci się zdarza... Problem w tym, że gdybyś ty zechciał jeszcze rozmawiać normalnie... i to nie koniecznie ze mną, bo zdaje się, że mieliśmy już wątpliwą przyjemność...

014

Powiedziała, co wiedziała. Z mokrym motłochem nie dyskutuje... Idź już spać, dobra? Niech Ci się przyśnie Łentiiiiii...

_Ja_

Oj ktoś tu ma jakieś kompleksy na tle Wenta?? Ani nie jestem jego fanką, ani nie oglądam serialu, bo mnie nie ciekawi. Cóż...stworzyłeś już mój portret psychologiczny zakompleksiony krecie?? Bo najwięcej na tym forum przesiadujesz TY, więc niech tobie ciotko przyśni się twój idol Went...
Znów Ameryki nie odkryłam, prawda? Masz żal do Wanta, że jest hetero i nie masz u niego żadnych szans??

_Ja_

Nie zgodzę się z Tobą @Ja w kwestii kobiet. To cudowne istoty, które ZAWSZE będą lepsze od mężczyzn :) Najchętniej wszystkie bym obdarował kwiatami (choć zdaję sobie sprawę, że niektóre mogą mieć alergię) ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

ale z niektórych facetów to złośliwe bestie... ;)

014

O tych kobietach mówiłem poważnie :P A kwiaty znajdziesz na mym koncie :P

Bezmozgi_Ogladacz_again

Jakbyś dał kwiaty kobiecie, która ma alergię to chyba nie byłaby zadowolona.. :> :P

014

Byłaby zadowolona z widoku, co najwyżej musiałaby się powstrzymać od wąchania... a poza tym ja napisałem "najchętniej BYM" - tryb przypuszczający... a tak w ogóle to zawsze można takiej alergiczce dać kwiat w postaci wirtualnej - jest lepszy od prawdziwego - nie więdnie, nie wywołuje reakcji alergicznych... ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

W sumie to masz rację... :))) pozdrawiam ;]

_Ja_

phi.

klaudyna151

KOŃCZCIE TEN TEMAT! NIE PISZCIE O TYM GOŚCIU KTÓREGO 5 MINUT SKOŃCZY SIĘ WRAZ Z KOŃCEM SERIALU!
NIE POCHWALAM SIĘ ŻE W OGÓLE ZABRAŁEM GŁOS NA TEN TEMAT!

tomek100milionow

wątpie, że jego 5 minut skończy się wraz z końcem serialu... napewno zagra w jakimś pełnometrażowym filmie... zobaczycie i wspomnicie moje słowa!!! a jego prawdziwi fani, tacy jak ja, którzy znaja go nie od PB tylko od wczesniejszych rólek i ''Piętna'' napweno będą za nim szaleć nadal...Pozdrawiam fanów Wenta :*

klaudyna151

a czy on przypadkiem nie gra w takim serialu 'Skazany na śmierć'? bo tak mi się wydawało, że go tam widziałam...
ale to chyba nie on ^^

LeiA

TAK. GRA W SERIALU ''SKAZANY NA ŚMIERĆ''...
MOŻESZ DOWIEDZIEĆ SIĘ O TYM RÓWNIEŻ O TYM Z JEGO FILMOGRAFII TU NA FILMWEBIE... :)

klaudyna151

O Boże, jaka Ty jesteś głupia. To była ironia odnosząca się do tematu tego topicu, napisanego przez Ciebie. Żałość serce mi ściska. Ubolewam i współczuje Ci. Naprawdę. Moje kondolencje.

_Ja_

JESZCZE RAZ CI POWTARZAM!!! NIE MASZ PRAWA MÓWIĆ MI, ŻE JESTEM GŁUPIA BO JA TOBIE NIC TAKIEGO NIE POWIEDZIAŁAM...!!! NIE MASZ ZA CO SIĘ MŚCIĆ... TO SĄ MOJE POGLĄDY I NIE MUSZĄ CI SIĘ PODOBAĆ... MI TWOJE TEŻ SIĘ NIE PODOBAJA DLATEGO JESTEŚMY KWITA!!!

użytkownik usunięty
klaudyna151

:)

klaudyna jesteś boska, Caps Lock Caps Lock

użytkownik usunięty

A ja żem myślał, że on gra we takim se serialu co sie zwie Prizon Brejk.
A to nie ten sam, bo tamten to sie nazywa "Skazny na śmierć".
Ale fajnom role to on se miau we Anderłordzie za tego doktorka. Formalnie full wypas.
No to joł ziomy!!
:D

klaudyna151

ZARAZ SIE ZRZYGAM! ZARAZ SIE ZRZYGAM!

klaudyna151

zniszczyliście tego Millera. Normalny aktor bez talentu, nikomu nie wadził, grał w spoko serialu, a przez te wasze pier....nie ludzie nie moga na niego patrzec. eeehh te zazdrosne fanki sikajace na jego widok..

ZARAZ SIE ZRZYGAM!

użytkownik usunięty
tomek100milionow

....tomek a może idź już spać... co...? .....

tomek100milionow

Piękna parada dzieciaków neostrady, co nie, panowie? ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

zaraz sie zrzygam!

hehe niemam neta w neostradzie, a swoja droga to od poczatku tak o was myslalem, ale skoro to ja a nie wy jestem dzieckiem neostrady to zaraz sie zrzygam!

tomek100milionow

Polecam przytknięcie kciuka do gardła - to pomaga - pobudza nerw błędny ;P

Bezmozgi_Ogladacz_again

zaraz sie zrzygam

tomek100milionow

Ty się Tomuś chyba naprawdę nudzisz!!!:)

Mims

moze ma na popoludnie do szkoły... tornister już spakowal, lekcje odrobił, teletubisie oglądnął i mu sie nudzi... :P