Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Kochani!! Chciałabym się z wami podzielić moimi myślami...czy Went czasem nie wystepuje w reklamie Nivea Body, jak dziewczyna pyta swojego chłopaka co się w niej jemu najbardziej podoba, nogi, tyłek czy ręce...? Jak wam się wydaje...?? Ale chyba to tylko mam zwidy, bo Went zabardzo mi sie podoba...heh :) PISZCIE!!:P

014

to samo sobie pomyslałam:) do jakiejś klasówki by sie lepiej pouczył!:)

014

Tomek proszę weź wreszcie coś na wymioty, bo robisz się nudny... Klaudyna nie daj się!!! Masz prawo lubić Wenta i głośno o tym mówić, czasy kiedy kobiety musiały siedzieć cicho już dawno minęły, a do Panów, którzy tak niepochlebnie się wypowiadają na temat Wenta mam pytanie- czy nie szkoda Wam czasu na dyskusje?... może ten temat na forum nie jest dla Was?znajdźcie sobie jakieś zainteresowanie, bo ośmieszanie poglądów i upodobań innych jest poniżej poziomu.

smerelerk

"Poniżej poziomu"? Fajnie, przeprowadzę się na Żuławy Wiślane, albo do Holandii i będzie ok. ;):P

smerelerk

A Ty oceniłaś Wetwortha na 10... HAHAHAHAHAHA... Śmiejmy się wszyscy z Twoich poglądów.

Jakby to powiedziała pewna osoba, na tym forum: Żenua...;-)

smerelerk

wiecie...to jest jakieś dziwne...założyłam temat o reklamie i chciałam żebyście wypowiedzieli się czy on w niej gra czy nie...poprsotu jak myslicie, a zamiast tego stworzyła się wielka pyskówka...Smielu, wiem, że mam prawo lubić Wenta i ma prawo mi sie podobać i nadal mimo obelg wypowiadających sie wyżej będę o tym mówić, bo od tego jest to forum...ciesze sie jak ktoś podziela moje zdanie, ale mało mnie obchodzi jak komuś on się nie pogoba...Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, a jakie ja mam na temat wenta to już wiecie i nie musze się powtarzać...I tak jak powiedział Smielu, może faktycznie to forum nie jest dla was...wypowiadajcie sie na forum osób, które lubicie, oczywiście można wszędzie, ale nie tak obraźliwe, bo tym którym wrzucacie nie dorastacie do piet...Pozdro dla Smiela :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_Ja_

jakbyś przeczytał dokładnie to wiedziałbyś, że napisałam: ''Można pisać wszędzie, ale nie takie obraźliwe rzeczy, bo nie dorastasz do pięt tym, którym wrzucasz...'' następnym razem czytaj dokładniej!!

_Ja_

I mógłbyś nie powtarzać się tak o tym drzewie, bo robisz się nudny. A śmieszny to jesteś już dawno....

klaudyna151

A ja mam takie off-topowe pytanie: czemu Klaudyna151 a nie 152? :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

nie załapaliście? 15+1=16to jej wiek. Logiczne, prawda? ^^

swoją drogą ja też czekam na rozwiązanie zagadki. Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?

A co do postu, postaram się jak najkrócej - oglądam Prisona na bieżąco, a Miller według mnie nie potrafi grać. Jego mina zaczyna sie nudzić już w pierwszych odcinkach. Tyle. A Klaudyna151? Jest ciemna, ale widze że sobie radzi(już nawet caps lock wyłączyła :))potrzeba tylko czasu. poczekajmy, może jak skończy 20 lat...

_Ja_

Apeluję do wszystkich uzytkowników tego forum - przestańmy zwracać uwagę na "zaczepki". Trzymajmy się wyznaczonych tematów, byc może dzięki temu zapanuje jakiś spokój, bo w tej chwili całą naszą energię marnujemy na wzajemne przepychanki słowne zamiast wymieniać się informacjami na interesujące nas tematy.

smerelerk

Nie ma sprawy - ostatnio słyszałem taką informację: WeNtU$ codziennie wieczorem spuszcza sobie powietrze z twarzy, co by wymienić beton pokrywający skórę od wewnątrz... w końcu trzeba dbać o wizerunek ;)

Bezmozgi_Ogladacz_again

A tak wracając do tematu, to nie sądzę, że w tej reklamie jest Wentworth. Pozdrawiam! : )

smerelerk

po zastanowieniu też myśle, że to nie on :) dziękuje Ci za odpowiedź :)

Bezmozgi_Ogladacz_again

Bezmuzgi, rozśmieszasz mnie, a tu się miała roztrzygnąć taka poważna kwestia z kremem nivea. Przez Ciebie nie mogę śledzić jej przebiegu!:)

Mims

Nie jest źle, w końcu śmiech to zdrowie :)

014

z tej nudy ide zaraz pochlać. jakies "0,7l zgłoś się"

tomek100milionow

Chwalisz się, czy żalisz?

_Ja_

a zgadnij :/