Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 726 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Skazany na śmierć oficjalnie dokonał coming outu

sweet_anger

np. http://pl.wikipedia.org/wiki/Ludno%C5%9B%C4%87_Polski

CelineMarie

Ok, posprawdzałam sobie co trzeba i rzeczywiście, mój błąd, twoja racja. Co roku odnotowuje się maciupeńki przyrost ludności w Polsce. Co roku także kilkadziesiąt tysięcy ludzi emigruje, większość nie wraca. Czyli jesteśmy w ciemnej duupie.
W Biedroniu i Bęgowskim nadzieja!

sweet_anger

Nie pisz nic tu o dupach bo jeszcze ktoś odbierze to jako zachętę! :D
Także widzisz Polacy nie wyginą bo wszyscy nie wyjadą na zachód ,a i na zachodzie dbają o swój przyrost z nawiązką jako najliczniejsze grupy napływowe.

CelineMarie

Bo mają do tego warunki.
No tak, zapomniałam że homosiom się wszystko z doopami kojarzy ;)

sweet_anger

właśnie mają warunki,więc skoro w Polsce takowych nie ma po co poszerzać biedotę i nieszczęście dzieci które zostaną zamrożone lub inaczej zabite

sweet_anger

Czy ja kogokolwiek dyskryminuję? Nie zauważyłam. Jak myślisz, dlaczego dinozaury wyginęły? Zmierzamy ku zagładzie. Pogódź się z tym! Idę płodzić dzieci - ktoś musi. Bierz się do roboty i nie marudź.

JustFurious

A czy zauważyłaś, że nie pisałam do ciebie?

sweet_anger

Teraz tak. Popadłam w konsternację. Mimo to dalsza część mojej wypowiedzi jak najbardziej aktualna.

JustFurious

Ja już swoje zadanie rozpłodowe wykonałam, niech się inni wykazują.

sweet_anger

Gratuluję.

JustFurious

Masz poczucie humoru

matiwww2

Więc uważasz, że ciągły niż demograficzny w Europie to coś dobrego, tak? Pogadamy za 50, 100 i więcej lat.

Pawuloniasty

Przeludnienie, to też nic dobrego, ja rozumiem, że chcesz, żeby każdy kraj wyglądał, jak Indie czy Chiny.

matiwww2

Nie, chcę po prostu by nasz naród nie wymarł.

Pawuloniasty

Tak się nie stanie, a już na pewno, nie przez homoseksualistów, oni mogą mieć dzieci, są surogatki albo adopcja.
Powinieneś czepiać się heteroseksualistów, którzy mogą mieć dzieci w łatwy sposób, ale wolą karierę i rządu, który nie wspiera rodzin. Spójrz na Szwecje, tam osoby homoseksualne maja równe prawa i rodzi się więcej dzieci, bo rząd wykłada na to pieniądze, więc to nie osoby homoseksualne zniszczą ten świat, tylko państwo, które mam nas w czterech literach.

matiwww2

A chciałbyś być dzieckiem wychowywanym przez parę dwóch homoseksualistów? Tylko szczerze.

Pawuloniasty

Jeśli jest się kochany i dobrze wychowany, to nie ma różnicy kto wychowuje.
Są różne rodziny i jeśli miałbym wybrać dom dziecka czy para gejów to wybrałbym parę gejów, przynajmniej łatwiej było by mi się ujawnić.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Pawuloniasty

Chciałbyś być dzieckiem czarnego, inwalidy, mańkut-a? Może im też zabronić posiadania dzieci, bo jest ryzyko że byłyby narażone na docinki ze strony rówieśników albo co gorsza same zechciałyby zmienić kolor skóry, doznać kalectwa albo na siłę być leworęcznymi?

mike_38

Lecz się.

Pawuloniasty

Odpowiedź typowa dla osoby pozbawionej argumentów. Uprawiasz klasyczną projekcję przypisując innym stany, które dotyczą Twojej osoby (choroba, niezrównoważenie, zaburzenia percepcji).

mike_38

Tutaj żadne argumenty nie pomogą bo masz już wyprany mózg jak przystało na klasyczny, podręcznikowy przykład leminga. Smutne i przerażające zarazem.

mike_38

Nie porównuj czarnych, mańkutów czy inwalidów do tych dewiantów. Wspominasz o czarnych... czyżbyś był rasistą? :). Jak ma się czuć dziecko, które jest wychowywane przez dwie matki lub dwóch ojców? Naprawdę uważasz, że to klasyczny przykład, zdrowej, tradycyjnej rodziny? Czy takowi rodzice będą wmawiać swojemu dziecko, że rodzina homoseksualna jest czymś normalnym? na 99% tak będzie, i zapewne będą go jeszcze do tego zachęcać, w końcu nie można się ograniczać, prawda? Ludzie, w jakich czasach my żyjemy skoro wmawia się ludziom, że to coś normalnego !? Żeby było jasne - homoseksualizm towarzyszy ludzkiej cywilizacji od wieków i mam tego świadomość, nie mam nic do homoseksualistów, którzy się ze swoim problemem nie obnoszą i sprawy sypialni traktują jako prywatną, sprawę, a nie sztandar, którym posługują się w ramach swojej nachalnej propagandy. Takie nachalne promowanie jest najbardziej irytujące, bo choroby, zaburzenie psychiczne to problem, a nie coś co należy wciskać innym jako coś normalnego.

Pawuloniasty

Dewiacja jest zjawiskiem kulturowo zrelatywizowanym, to że w Twoim ciasnym i zaściankowym myśleniu coś jest dewiacją nie znaczy że jest tym w oczach innych. Homoseksualizm przez specjalistów nie jest uznawany ani za chorobę, ani zaburzenie psychiczne, i choćbyś nie wiem jak zaklinał rzeczywistość mały człowieku (lemingu? [to tak popularne, wespół z 'gimbazą']), to tego nie zmienisz? Mieszasz pojęcia, tworzysz własne definicje, dyskusja na takim poziomie jest bezcelowa. Sugeruję doszkolić się w tematach w których zamierza się zabrać głos, bo inaczej nikt nie weźmie takiego rozmówcy poważnie.

matiwww2

Jasne. Hetero wybierają karierę i są egoistyczni, myślą tylko o sobie, a homoseksualiści to dobzi samarytanie, myślący głównie o innych, no wcielenia świętości wręcz... Proszę Cię.... Z reguły to homo są przedstawiani jako Ci wykształceni, ludzie sukcesu i elita (co jest naiwną propagandą), więc wiesz...to chyba oni raczej poświęcają większość życia karierze.

Pawuloniasty

Homoseksualiści rzeczywiście wybierają karierę, bo w tym kraju mają trudności z założeniem rodziny i dlatego mają pieniądze tylko dla siebie, a są przedstawiani jako karierowicze, bo głównie mężczyźni homoseksualni są bardziej wrażliwi, utalentowani i inteligentniejsi od mężczyzn heteroseksualnych w szkole skupiają się bardziej na nauce, a hetero na bójkach.

matiwww2

Podaj źródło takowych badań. Bo wiesz, ponoć HIV zarażają głównie homoseksualiści, w zdecydowanej większości przypadków pedofile są homoseksualistami, homoseksualiści mają w swoim życiu znacznie więcej partnerów seksualnych niż osoby heteroseksualne więc to też coś o nich mówi, no i zdecydowanie wielu homoseksualistów zażywa narkotyki. Ogólnie, to takie ''rozrywkowe'' towarzycho, wyzwolone.

Pawuloniasty

Ponoć flebotomia korzystynie wpływa na anemię, lobotomia leczy schizofrenię a czterolistna koniczyna przynosi szczęście, ponoć...

Pawuloniasty

Hivem zarażają się głównie w afryce, kościół katolicki jest jedną z największych i najlepiej chronionych organizacji pedofilskich, nie ma dowodów, że pedofile to głównie homoseksualiści, to głównie małe dziewczynki są ofiarami pedofilów, a kobiety są gwałcone codziennie przez heteroseksualnych mężczyzn.

Pawuloniasty

Wydajesz się być inteligentnym gościem, zastanawiam się jak dałeś się wciągnąć w dyskusję z tymi odszczepieńcami :)

bulka2609

Jestem człowiekiem, popełniam błędy :)

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

My, homosesualisci jestesmy, bylismy, bedziemy. Na pewno masz w rodzinie, bo co 20 czlowiek jest homo, tak okolo 5 procent, czyli w rodzinie masz :P

Od mojej rodziny to wiesz.... I przestań bredzić o 5 procentach bo to fikcja i propaganda. Skąd masz takie dane? Proszę o jakieś rzetelne źródło. Ja nikomu do sypialni nie zaglądam, ale nie róbcie z tego cyrku i przedstawienia bo ludzie mają dość tego nachalnego narzucania waszego sposobu myślenia. Chcesz być dewiantem? Rób to we własnym zakresie i w zaciszu swojej sypialni.

Pawuloniasty

Rzeczywiście błędne dane, jest nas koło 10 procent. Robiliśmy to w czterech ścianach i barach, ale i tak nas gnębili. Więc zaprotestowaliśmy, to wasza wina było nas nie prześladować jak siedzieliśmy w czterech ścianach.

użytkownik usunięty
Pawuloniasty

oj tam, w kazdej rodzinie sa homo w kazdej wiec w twojej tez :-) nie ma co sie tak spinac. :-)

JustFurious

juz oni znajda sposob na "zdobycie" dziecka

matiwww2

właśnie przeczytałem na imdb to nie żadna nowina, tylko potwierdzenie tajemnicy poliszynela

marcepun

zgadza sie

matiwww2

W KOŃCU! Jestem z niego dumna.

matiwww2

To mógłby jeszcze zagrać w jakimś fajnym filmie czy serialu.

matiwww2

co za strata,a myślałam,że jest po prostu nieśmiały ,niemniej życzę mu dobrych ról po poza Skazanym nie zagrał chyba w niczym dobrym,on w ogóle mało gra nad czym ubolewam

CelineMarie

Prawdopodobnie pisanie scenariuszy zajmuje go na tyle, że nie ma czasu na aktorstwo ;)

matiwww2

A w prison breaku schylał się po mydło ?

matiwww2

Juz dzis zlokalizuj telefon znajomego, to jest takie latwe :) skroc. pl/lokalizujtelefon pamietaj by podziekowac :P

matiwww2

taki przystojniaczek:) jakiś mężczyzna się pocieszy