Niewiem czego wy od niego chcecie jest ładny fajny i utalentowany wiec mu zazdrościcie żałośni jesteście bo on robi kariere a wy nie wszyscy go chwalą a przez was ma niska ocene odczepcie sie od Wenta bo jest SUPER!!!
Tusk to zwykły cham,przyprowadził sobie stado baranów na debatę z Kaczyńskim i dlatego pewno wygrał tą debatę,a Kaczor pokazał się z lepszej strony niż pan Tusk,jak by nie było w ogóle tam ludzi to Kaczor by wygrał.
Sam twój język i ubliżanie innym świadczy o tym jaki jesteś. Jak jeszcze dodamy to że jesteś za kaczkami.
Tusk zmiótł Kaczyńskiego, miał lepsze argumenty, lepiej się wysławiał - mówił zwięźle i na temat a nie to co Kaczyński - ciągle się wpier**lał Tuskowi w połowie zdania i gadał od rzeczy.
Tusk do niego że on marnuje 300 milionów na kancelarię premiera i prezydenta a Kaczyński na to: "PiS od początku rządów realizuje program taniego państwa" i gdzie to tanie państwo ja się pytam? Kaczyńscy się pławią w bogactwie, robią co im się żywnie podoba a inni ich nie obchodzą.
Kaczyński potrafi tylko ludziom we łbach namieszać, gadać głupoty i lizać d**ę rydzykowi.
Już choćby sam fakt, że Kaczyński z Rydzykiem trzymie sztamę i do radia Tuska nie wpuścili jest bardzo wielkim argumentem dlaczego na niego nie głosować.
Ja tam wolę zobaczyć jak to będzie za rządów wygadanego , inteligentnego Tuska, a nie dwóch zgryźliwych kaczek.. Jak oni Polskę reprezentują? Byś znał trochę faktów byś bzdur nie gadał..
tyton1 - wygląda na łajzę z której się śmieją i chce tymi swoimi "poglądami" zwrócić na siebie uwagę
PiS miało swoje 2 lata, a to że ich za dobrze nie wykorzystało to wyłącznie ich wina. Dlatego nadal obstaje za tym by głosować na PO. Być może oni także będą mieli tylko swoje 2 lata, bo będzie znowu nie tak, znowu samorozwiązanie sejmu itd. Niech teraz PO pokaże jak rządzić Polską a jak będzie do du.. to dojdzie do identycznej sytuacji jak za byłej kadencji. Jednak wydaje mi się że PO tak nie spieprzy polsks jak Pis...
kacza_gdynia-A co Kwaśniewski zrobił przez 10 lat ?
wielkie gówno,tylko jeździł na Ukrainę i chlał i przynosił wstyd Polakom,a pan Tusk nic by nie zrobił tylko by okradał Polaków jak pan Kwaśniewski.
dlaczego miałbym być komunistą ???
dlatego że jestem za PO a nie za PiSem ???
co niektórzy uważają że komuna była lepsza niż dzisiejszy ustrój państwa jednak ja do takich osób nie należę...
"jeździł na Ukrainę i chlał i przynosił wstyd Polakom"
to robił przez ostatni miesiąc, a nie przez ostatnie 10 lat ;]
jako prezydent chociaż jakoś godznie reprezentował nasze państwo, bo Kwasniewski jest wyluzowany, umie odpowiedzieć na każde pytanie i nie frajerzy naszego kraju na arenie miedzynarodowej tak jak to robi Lech czy Jarsoław, i co z tego że LiD jest Lewicowe
PO podobno jest prawicowe a i tak zachacza o programy partii centralnych
Kwasniewski ani Tusk to nie są takie kawały skurwisynów jak Ci złodzieje Kaczyńscy...
gdzie CIę okradł Tusk albo Kwasniewski ?
sorry ale kancelaria prezydencka za rządów Kwaśniewskiego nie kosztowała 300 mln rocznie... i to jest to słynne "tanie państwo", za rządów Kwasniewskiego jakoś budowano autostrady, on coś robił a nie tylko był i pobierał pensje
co do Tuska nie mogę się wypowiedzieć bo nie wiem jak rzązi ale jestem pewien żę będzie lepszy od tego całego zasranego PiSu
bo PiS to jeden wielki sPiSek, najpierw prowokuje jakieś syfy na inne osoby, potem je zbiera i dopiero po tym jak ta osoba odejdzie z jego "zajebistej" partii albo zbliżają się wybory to wyciąga je na światło dzienne
PiS potrafi tylko knuć...
i tak uważam że najlepszym premierem był by... Marcinkiewicz
nie żaden Tusk czy kwaśniewski, ale nasz polski Kaziu... myślicie że ustąpił z funkcji premiera tylko dlatego że musię tak chciało ?
PiS to wcześniej przeiwdziało i zmusiło go do tego...
Tak więc ludzie głosujcie na wszytsko byleby nie na PiS ...
teraz proszę Cię przedstaw argumenty za głosowaniem na PiS...
Ok,odpowiem na to śmiechem hahahahahahahahaha,nie chce z tobą nawet pisać o polityce,może kiedyś otworzysz oczy.
Rób jak uważasz...
Ja nadal obstaje przy swoim...
Zresztą pierdoli mnie to co Ty myślisz... Wielbicielu DwuPaka...
kacza coś Ci ludzik nie wyszedł ;]
. . . . _/\_
. . . .c', )
. . . . //\
. . . .// |
. . . ' \ /
. . PiS | |
Ogólnie tak powiem: Nie popieram ani pis, ani lewicowców. Pozostaje tylko PO, co będzie zobaczymy ;]
Acha i tytoniu na początku wstawiłem się za Tobą, ale Ty jednak nie umiesz kulturalnie rozmawiać.. Argumentami również nas nie zaszczyciłeś.. Cóż Ty sobą reprezentujesz?
Ja nie umiem kulturalnie rozmawiać ?
kiedy chcę rozmawiać kulturalnie to rozmawiam ale tu kacza_gdynia na mnie najechał pierwszy więc musiałem odpowiedzieć mu,a co do PO to pewno znów przegra jak zawsze.
no właśnie widzę że nie wyszedł :D
bo spacji chyba nie porobiłem :D
@tyton
najechałem na Ciebie ale też Ciebie przeprosiłem i potem zaczeliśmy normalną hadkę tyle że Ty jakoś nie argumentujesz swoich wypowiedzi...
więc Twój poprzedni post nie jest ani prawdziwy ani odpowiedni do zaistniałej sytuacji.
Uzi Loc ma racje, zacznij argumentować to co piszesz.
Rób jak uważasz...
Ja nadal obstaje przy swoim...
Zresztą pierdoli mnie to co Ty myślisz... Wielbicielu DwuPaka...
Gdzie mnie przeprosiłeś ?,ja tu żadnych przeprosin nie widzę.
tyton1, mam do Ciebie pytanie.
Tak chwalisz te cholerne kaczki za to co zrobili ale nie wymieniłeś ani jednego argumentu!
Ciągle mówisz że Tusk okradnie nas ale.... skąd ty to wiesz? jasnowidzem jesteś?
Skoro Kwaśniewski rządził dwie kadencje to chyba jednak za coś go ludzie wybierali, bo chyba nie za to że chlał na Ukrainie (a to było po skończeniu jego kadencji).
Kain,ludzie wybrali Kwaśniewskiego bo to był głupi naród,a zobaczysz że jak wygra PO to nic się nie poprawi w Polsce,a jak usłyszałem że Tusk chce z robić z Polski Irlandię to myślałem że padnę ze śmiechu,prędzej z robi z Polski drugą Rosję.
tyton1 - wygląda na łajzę z której się śmieją i chce tymi swoimi "poglądami" zwrócić na siebie uwagę
Sorry trochę mnie poniosło :D
tutaj Ciebie przeprosiłem ;]
Ale ja się pytałem co takiego genialnego zrobili Kaczyńscy!
A ze swoimi domysłami co zrobi Tusk to się zamknij. Już się nasłuchaliśmy o tym jaki to on zły jest. Gówno o nim wiesz.
Ok studenciku zamknę się,a na polityce wierz mi że znają się starsi lepiej ludzie niż młodzi,ja jestem młody ale wolę słuchać starszych niż młodszych .
Ja mam już własne zdanie i nikogo się w tej kwestii nie słucham. U mnie w domu mama głosuje na PO, a tata na PIS, bądź mądry ;]
Generalnie im starsze pokolenie tym częściej wybierają PIS. Np babcie i dziadki tylko w 3% głosują na PO. Reszta to PIS i LiD właśnie. Z tego widzę, że Twoim autorytetem są słuchacze radia maryja..
W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów i list kandydatów w jakiejkolwiek formie. Publikacja na forum jakichkolwiek komentarzy mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ordynacji wyborczej oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny w wysokości do 1 000 000 zł
(Art.86 i 87 oraz art. 219 i 220 Ordynacji wyborczej do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej z dnia 12 kwietnia 2001 roku DZ.U. 2001 Nr 46 poz. 499 z późn. zm.)
Fajnie że nam o tym mówisz ale kto się będzie interesował tym że kilku (raczej) niezidentyfikowanych użytkowników filmwebu sobie gada o polityce?
No chyba że Kaczyńscy - zgarną 1 mln :)
Nie mówię tego wam, ale administratorom strony, którzy najwyraźniej nie znają prawa. Gdyby znali, to nie pozwoliliby na coś takiego:
tyton1 20 października 2007 14:38 odpowiedz zgłoś do usunięcia Tusk jest debilem tak samo jak Kwaśniewski,oni chcą tylko okraść Polskę,jak wygra PO to będziemy żyć tutaj pod okupacją.
tyton1 20 października 2007 14:40 odpowiedz zgłoś do usunięcia Tusk to zwykły cham,przyprowadził sobie stado baranów na debatę z Kaczyńskim i dlatego pewno wygrał tą debatę,a Kaczor pokazał się z lepszej strony niż pan Tusk,jak by nie było w ogóle tam ludzi to Kaczor by wygrał.
tyton1 20 października 2007 20:45 odpowiedz zgłoś do usunięcia kacza_gdynia-A co Kwaśniewski zrobił przez 10 lat ?
wielkie gówno,tylko jeździł na Ukrainę i chlał i przynosił wstyd Polakom,a pan Tusk nic by nie zrobił tylko by okradał Polaków jak pan Kwaśniewski.
tyton1 21 października 2007 14:02 odpowiedz zgłoś do usunięcia Kain,ludzie wybrali Kwaśniewskiego bo to był głupi naród,a zobaczysz że jak wygra PO to nic się nie poprawi w Polsce,a jak usłyszałem że Tusk chce z robić z Polski Irlandię to myślałem że padnę ze śmiechu,prędzej z robi z Polski drugą Rosję.
Mam nadzieję, że ktoś z "władz" strony zainteresuje się sprawą i zgłosi ją policji. Dla ułatwienia sprawy http://www.policja.pl/portal/pol/49/606/
Co do "niezidentyfikowanych" - znalezienie kogoś po IP, nawet dynamicznie przypisywanym (tzw. zmiennym) to kwestia minut. Wiem, bo mój kumpel jest informatykiem na policji i mi to tłumaczył (sam kiedyś naiwnie myślałem, że w internecie jestem bezkarny). Są specjalne programy, które zmieniają IP tak, że wygląda jakbyś pisał np. z Kanady. Ale one też nie są w 100% pewne, a żaden z was pewnie nie wpadł na to, żeby sobie taki sprawić.
"Mam nadzieję, że ktoś z "władz" strony zainteresuje się sprawą i zgłosi ją policji. Dla ułatwienia sprawy http://www.policja.pl/portal/pol/49/606/"
Ty serio, czy sobie kpiny robisz ? MASZ NADZIEJĘ, że administratorzy zgłoszą na policję ? Cris miałem Cię za porządnego gościa...
Zgadzam się z Uzi Lociem,jak byś zrobił coś takiego to był byś największym chamem filmwebu,a co do tyton1 to gość wyraził tylko swoją opinie,a to portal filmowy a nie polityczny a koniec głosowania jest już za 2 godz.
Słuchaj, normalnie to ja się śmiałem z tego, co tyton wypisywał. Koleś był dla mnie takim lokalnym błaznem. Ale kiedy dziś przeczytałem, co on tu od wczoraj tworzy, to aż mnie z wkurwi3nia zatrzęsło.
Raz: nasz były Prezydent, Pan Kwaśniewski, jest jednym z nielicznych polityków, do których mam szacunek. Był najlepszym Prezydentem jakiego miał ten kraj i zrobił dla nas dużo dobrego.
Dwa: mój krewny, konkretnie wujek, jest senatorem PO.
Sucha, czy jak jej tam, nazywa "rozmawianiem o polityce" wyzywanie Panów Kwaśniewskiego i Tuska od debili, a członków PO i LiD złodziejami. No bez jaj, dla mnie to grube przegięcie. Nie będę się spinał jak niektórzy "gangsterzy" na tej stronie i groził tytoniowi, bo oczywiste jest, że nie będę go po kraju szukał (chociaż ewidentnie zarobił sobie na skopanie dupy).
Stąd też moja wypowiedź - jeśli ten !@#$%^&* jest tak odważny w wyrażaniu swoich "poglądów", to niech jeszcze z dumą poniesie tego konsekwencje.
A że przestaniesz uważać mnie za porządnego gościa? No cóż, rozpaczać z tego powodu na pewno nie będę.
cris o poranku-Jak napisałeś że pan Kwaśniewski był dobrym prezydentem Polski,to nie ma o czym tutaj dyskutować z tobą,mógł bym ci napisać dużo argumentów dlaczego pan Kwaśniewski nie jest dobry,ale nie mam zamiaru tracić już więcej czasu.
Mam uczulenie na policję i straszenie kogoś tą "instytucją". Nie żyjemy w państwie politycznym; a cisza przed- i wyborcza to nie godzina policyjna.
Drogą swoją z tego co się dowiedziałem to można dyskutować o polityce jak najbardziej. To się dotyczy głównie mediów, co by sondaży nie podawały.. Faktem jest natomiast, że zachowania tytonia nie popieram, jednak policją bym nikogo nie straszył, bez wyraźnego podkreślenia ironii ;]
tyton1
wychodzi na to że jesteś osobą które ma swoje zdanie, ma swoje poglądy, niezgodne z naszymi...
dlatego weź uzasadnij chociaż swoją jedną wypowiedź, bo wychodzi na to że jesteś osobą, która nie umie niczym zaargumentować swojej wypowiedzi...
Srał pies tytonia i jego argumenty, jeśli takowe faktycznie istnieją - w co szczerze wątpie.
PO wygrało, LiD nieźle (a na nich głosowałem), kaczory dostały po dupie. Czas się cieszyć. :)
Hahahaha,teraz to będzie dopiero śmianie i co z tego że PO wygrało ? jak Kaczor nie będzie podpisywał ustaw ?.Tusk pojechał do Anglii i do Irlandii nabrać młodych Polaków,jak nie chcesz to nie wież ale taka jest prawda.
Tusk pojechał do Anglii i Irlandii a Kaczki do USA więc jest remis.
Dobrze że nie ma LPRu i Samoobrony :)
A sprawiedliwości stało się zadość i PO będzie mogło się pokazać.
what is that? shto eta? a provocation? allez??? :)
ale pomieszałem languagi:)
jasne ze jest Supa, Went esta Supa, wielka kariera, zazdrośnicy precza, niska ocena, wielka talenta, Supa Wenta fajna, nie wiedzieć że ładna?, ponoć aktora, czego wy chceta?, boska imienia, boskiejsza nazwiska, popularna w polska, żałosna portala, niedoceniana geniusza, geniuszna mina - jedna mina, najminniejsza z mina,
p.s. dać mi dwa mina i Wenta już nima :)
Cieszę się z wygranej PO, choć uważam, że jeszcze lepiej by było gdyby uzyskali większość sejmową, a w pierwszych sondażowych wynikach z godziny 22:55, byli na prawdę bardzo blisko.. Później przewaga stopniała, a dzisiaj zyskali tylko kilka setnych procenta po doliczeniu wyników z Londynu, etc..
Jarosław już oczywiście zdążył porównać PO z mordercą księdza popiełuszki (or samfing lajk dad) , a na koniec wybełkotał, że przegrał z powodu debaty, choć na początku (zaraz po debacie) zwołał konferencję i powiedział, że ją wygrał ;]
Jeszcze przedwczoraj doszły mnie niusy, że ludzie z kręgu jarosława kombinują jak unieważnić wyniki wyborów z powodu opóźnień, co jest możliwe, jako, że mają za sobą prezydenta..
Byłyby niezłe jaja gdyby unieważnili wyniki.
Poza tym na pójście do głosowania zmarnowałem 15 minut mojego cennego czasu, a mogłem go np. przepracować. Licząc lekko 10 złotych/godzinę, Jarosław będzie mi winny 2,50. ;)
Jarek unieważni wybory? Ciekawe jak :) Co jak co ale u nas władza sądownicza działa całkiem sprawiedliwie więc Jarusiowi się raczej nie uda :P