Wentworth Miller

Wentworth Earl Miller III

8,6
12 832 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Wentworth Miller

Went- super aktor!

użytkownik usunięty

Niewiem czego wy od niego chcecie jest ładny fajny i utalentowany wiec mu zazdrościcie żałośni jesteście bo on robi kariere a wy nie wszyscy go chwalą a przez was ma niska ocene odczepcie sie od Wenta bo jest SUPER!!!

Kain

Tusk ciągle obrażał kaczki bo jest chamem,a za parę lat nic się w Polsce nie zmieni będzie jak jest.

użytkownik usunięty
PATOLOGIA458

powiem tak, polityka w Polsce interesuje mnie mniej więcej tak jak czas okresu godowego chomika lub przyczyny i następstwa mitozy u pierwotniaków

jedno co wiem, to że kłótnie i spory o wybory (zrymowało się) są nie tyle nie na miejscu tutaj, co po prostu głupie, nie warto i jeszcze raz nie warto marnować czasu przed monitorem na rozstrzyganie który z naszych polityków jest większym kłamcą albo chamem i która partia składa się z większej ilości prymitywów i osłów...

that's all

teksty typu - głosując na wyborach i interesując sie polityką bierzesz aktywny udział w zmianach w naszym kraju, masz wpływ na losy społeczeństwa, to twój obowiązek etc. - proszę sobie darować, ponoć klapki na oczach są domeną koni..

PATOLOGIA458

A wiesz że nazywająć braci Kaczyńskich "kaczkami" też ich obrażąsz. Więc też jesteś chamem i to takim konkretnym.

ArteXus

obrażasz*

użytkownik usunięty
ArteXus

Ja jestem tu najmądrzejsza a wy stad idzcie z ta polityka na polityka.pl albo cs takiego kogo obchodsza jakies kaczki i inne giertychy tu sie O WENCIKU ROZMAWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Twoja stara to gitara a twój stary na niej gra ;]

użytkownik usunięty
ArteXus

wes sie odwal dziewczyno ode mnie co!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wogole co to za nick- kacza gdynia <lol2> hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!

no znów zrobili :D
widocznie inteligencja Ki-nii (co to w ogóle na nick) jest tak niska iż nie wie że taki znaczek przy nicku oznacza chłopaka/mężczyzne :)

ale cóż głupota nie wybiera :)

użytkownik usunięty
ArteXus

no kacza i znów zrobili z Ciebie kobitę :)

użytkownik usunięty

nic na to nie poradze ze masz glupi nick, kacza to przeciez ona i gdynia tez ona wiec mialam prawosie pomylic chyba prawda?!!!!

a nie zauważyłaś że przy nicku mam kółeczku i strzałeczke skierowaną na północny wschód ? to oznacza że osoba która ma taki fajny znaczek jest osobą płci męskiej

jakbym tam miał kółeczko i krzyżyk skierowany w dół to byłbym osobą płci żeńskiej :)

trochę technologi dziewczyno
Gdynia to miasto idiotko i to gówno świadczy...

użytkownik usunięty

Ki-niu tak żeby się upewnić, jak korzystasz z toalety publicznej to drzwi z jakim znaczkiem wybierasz? kółko ze strzałką w górę czy kółko z krzyżykiem w dół?

użytkownik usunięty

idąc tokiem rozumowania Ki-nii to: trawa, kawa, cherbata, klawiatura, myszka, Warszawa, lawa, zabawa end soł on to przecież ONA:):)

użytkownik usunięty

nie patrzylam na znaczek a wchodzac do toalety ide do tej z koleczkiem i krzyzykiem skierowanym w dol glupku i nie wyzywaj mnie od idiotek ty kaczko-dziwaczko!

użytkownik usunięty

to teraz trudniejszy quiz: a gdybyś miała do wyboru drzwi z kółeczkiem albo trójkącikiem? za granicę lepiej nie wyjeżdżaj tam często zastępują znaczki nazwami typu "ladies", "man" -żadne nie kończy się na "a" i będzie zonk;)

Ki-nia wchodzi do kibleka gdzie na drzwiach jest napis "Gdynia"

ArteXus

a mnie to gówno obchodzi że nie patrzyłaś na znaczek, Twój ból...

użytkownik usunięty
ArteXus

ale moglam sie pomylic po moim nicku choc widac ze jestem dziewczyna a ty co- obojnak?!

użytkownik usunięty

i jestes niekulturalny zaraz zablokuje tfoj wpiss

użytkownik usunięty

niekulturalny? dobra, a jak ci ki-niu alias velvet napisze że Went to kutasik?

dla oburzonych: "kutasik - znaczenie: przestarzala ozdoba z nici, wełny lub sznurka w kształcie pędzla"

:)

użytkownik usunięty

po twoim nicku widać że wychowałaś się, lub wciąż się wychowujesz na Animkach - spoko ja lubiłem królika o ksywie Kinio, ale Tasior i tak był the best:)

Gówno - może się zdarzyć: gówniany może być rząd, gówniane drogi i gówno z tego wyjdzie, a i tak gówno nas to obchodzi. Kupa gówna ? powie ktoś, a i tak rzuci się w gówno i gówno zdziała. Na gównie można się przejechać, wylądować w nim po szyję, a wszystko i tak okaże się gówno prawdą.

Ciekawostki:

Gówno chłopu, nie zegarek, bo szczęśliwi gówna nie liczą.
Na gówno ci to potrzebne, więc kuj żelazo, póki gorące.
Sram i sram, a gówno z tego mam!
Kto pod kim gówno robi, ten sam w nie wpada.
Kto sra, ten ma.
Nie samym gównem człowiek żyje.
Gówna z wozu, koniom lżej.
Kto rano wstaje, ten gówno dostaje.
Lepsze gówno w garści, niż gołąb na dachu.
Nie wszystko gówno, to co śmierdzi.
Gówniany interes.
Gra nie warta gówna.
Biednemu zawsze gówno w oczy.
Tonący gówna się chwyta.
Gówno drąży skałę.
Lepsze gówno w garści, niż dziura w dachu.
Kto ma gówno w głowie, ten i gówno powie.
Srającemu gówno w głowie.
Kto rano wstaje ten się gówno wyśpi.
Aby chleb był, to i gówno będzie.
Krowa, która dużo ryczy, dużo gówna daje.
Mądry Polak po sraniu.
Gówno jest rozkoszą bogów.

synonimy: kał, stolec, odchody

A więc co Ci się nie podoba ? Gówno to ludzka wydzielnia :) Powszechnie dostepna :)

Ki-nio aktualnie Velvet - dlaczego zmieniłaś nick ?

użytkownik usunięty
ArteXus

ten nick ktory mam to nazwa mojego ulubionego zespolu- velvet. maja swietna piosenke- fix me

użytkownik usunięty

ki-niu ciebie sie chyba jednak niestety nie da fix,

:)

Velvet to także nazwa takiego papieru toaletowego bodajże :D

użytkownik usunięty
ArteXus

ale moj nick jest od zespolu nie od papieru nie jestem glupia ;)

Ojjjjj bym się kłócił...

użytkownik usunięty

spróbuj nick "Pupuś", nazwa tez od papieru a lepiej by ci pasowała///

użytkownik usunięty

zabawni jesteście naprawde Pupuś to może do ciebie pasowac ja już wytłumaczylam, że moj nick to nazwa zespolu a nie papieru! :] i naprawde nie jestem glupia, to ze loobie Wentusia o niczym nie swiadczy

Ale to że piszez "loobie" zamiast lubię o czyms świadczy ;]

użytkownik usunięty
ArteXus

tak jest poprostu ladniej. nie wierzysz ze moge pisac normalnie? poprostu mi sie nie chce ;)

użytkownik usunięty

i kolejny quiz: ile byków ki-niia walnęła w ostatnim poście?

użytkownik usunięty

O, Emc2 widzę, że wróciłeś! Tylko widzisz, ja naprawdę nie robię błędów- ani ortograficznych ani stylistycznych, wystarczy, że będzie mi się chciało poprawnie napisać. :)To co- twój quiz upadł kochanie? ;]

użytkownik usunięty

Aha- ostatniego zdania nie bierz do siebie, ja się tak zwracam do wszystkich :))

Wypiłaś sok z gumijagód że nagle zrobiłaś się taka poważna ? czy może Twoja mama pisze za Ciebie ? bo nie wierze w taką cudowną przemiane ;]

użytkownik usunięty
ArteXus

nie muszę niczego pic żeby dobrze pisać ;] poprostu nie chce mi sie na forum, w zeszytach błędów nie robie i z polaka mam piątki :)

użytkownik usunięty

quiz wciąż jest na czasie, co zostało zrobione to się nie od..zrobi:) kości zostały rzucone, błędy popełnione:), tłumaczysz się że gdybyś chciała nie robiłabyś żadnych byków, prove it darling:)

użytkownik usunięty

Jak mam udowodnić? To zależy, albo mam ochotę na poprawne pisanie albo nie :). Co nie znaczy, że nie znam ortografii- znam. Poprostu gdy kogoś bronię(tak jak Wentusia na tym forum) to zapominam o znakach, regułach ortograficznych i całej reszcie ;]

użytkownik usunięty

lepiej byś go broniła nie robiąc byków gdzie popadnie, wystawiasz ino świadectwo o sobie, świadectwo przynależności do pkfdm - "partii koffanych fanek drewniaka milera"

"odwalcie sie od Paris i Barbie bo sa super! tez lubie tipsy i wysokie buty i make-up a Parysia jest extrowa jest rewe... jest super aktorką mam jej płyte slucham codziennie bo ma piekny glos!!!!!!!!!! Barbie zapraszam na moj blog, a wy wara od Par-mojej naj kumpelki!"

"co wy macie do Lindsay, Hilary i Paris??????? One są super, to świetne aktorki i piosenkarki i są pszyszłością kina wiec sie od nich odwalcie i od Megi też bo ona też jest super, przynajmniej zna się na kinie a nie to co wy, jakaś głupia Angelina Jolie albo jakieś martwe aktorki co już nigdzie nie zagrają. Hahahahahahaha trupy-aktorki. LOL. zall.pl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

"Piraci
Widziałam go w Piratach z Karaibów naprawde fajnie tam zagrał myśle że to jego najlepsza rola i był naprawde ładny chociaż już jest troche stary prawda? Ale zastanawiam sie czy warto ogladac Sekretne Okno bo tam grał morderce :(((. Ale Vanessy już nie lubię, i tej Winony też nie :(( Pozdraffiam!"

"E tam...
kto go jeszcze oglada zadnych z nim filmow juz nie daja i on wogole jakis dziwny jest, chyba go nie lubie i to zdjecie tez ma nie za ladne"

jeżeli uważasz Paris Hilton za Wielką Gwiazdę a Ala Pacino za beztalencie to masz niepokolei w głowie :)

więc jesteś idiotką :)

użytkownik usunięty
ArteXus

to ona napisała te teksty???

nooo, to droga velvet ty nie jesteś idiotką, jesteś kompletnie bezmyślną, ograniczoną, pustą i tępą idiotką,

jestem pewien że mój pies (wabi się Dżeki:) ma lepszy gust filmowy niż ty, droga pani od papieru toaletowego,

thats all, ki-niia please don't write nothing else, ever!!!!!!

No to Ona napisała :D

pierwsze dwa teksty odnoszą się do "wielkiej gwiazdy" Paris Hilton, trzeci tekst do Piratów z Karaibów, a ostatni do Ala Pacino :)

ArteXus

Więcej luzu Panowie. Przeca na pierwszy rzut o.ka. widać, że to ordynarna prowokacja. Nie dokarmiajcie więcej, a szybko zniknie.

Cris

Coś czytałem że dużo teraz ludzi straci pracę przez pana Tuska,zamiast zrobić z Polski Irlandię jak to pan Tusk obiecał,to większe bezrobocie wzrośnie.

użytkownik usunięty
PATOLOGIA458

ja ze swej skromnej strony już napisałem że nie znam się i nie interesuje polityką, ale powiedz, czy Ty czytałeś jakiś artykuł uznanego jasnowidza? a może czarnowidza?
nie wiadomo jak będzie dopóki nie będzie, na pewno nie będzie miód i złoto płynąć ulicami ale z drugiej strony na pewno też nie będzie klęski gosp., recesji i głodu, pewnie będzie tak samo jak jest i tyle,
a z Polski się nie da zrobić Irlandii z prostego powodu -bo to jest Polska a nie Irlandia;)

PATOLOGIA458

"to większe bezrobocie wzrośnie."

świetnie skonstruowane zdanie ;]
a ja czytałem że Święty Mikołaj istnieje...

użytkownik usunięty
ArteXus

ja też coś czytałem:) czytałem że w 2012 będzie przebiegunowanie na Ziemi:):) szok, mówię wam, północ stanie się południem, słońce wzejdzie na zachodzie, harcerze pogubią się w lasach, lewica stanie się prawicą, Giertych rzuci politykę i zostanie mnichem, Lepper przerzuci się na import wąglików, Beger zaś na promocje kurwików, a Tusk i Kaczyńscy zostaną braćmi krwi i wystąpią w najnowszej produkcji "O trzech takich co okradli Polskę"

powyższy tekst nie brać na poważnie, nie obrażać się i nie rzucać mięsem...

A ja słyszałem że następnym papieżem będzie murzyn :) (co nie znaczy że się z tym zgadzam)

użytkownik usunięty
Kain

czarno to widzę :)

(za krótko......)

Podobno jak bęzie murzyn to ma byc koniec świata :D
a kiedykolwiek papież był murzynem bo nawet nie wiem ?