Winonka jest nalśliczniejszą aktorką na całym świecie. Kocham ją najmocniej. Winona ma ogromny talent ktorski jest najlepsza, NAJLEPSZA. Gdy obejrzała film "Syreny"z jej udziałem, a było to bardzo dawno temu (Chyba w 1995 roku) to Zakochałam się w niaj i kocham do dziśaj. Żadna inna aktorka nie ma tyle talentu, wdzięku i urody co Winona Ryder! Jest Najlepsza nie potrafiłabym tak pokochać innej aktorki i żadna inna aktorka nie potrafiłaby wywżeć na mnie takiego wielkiego wrażenia jak zrobiła to Winona.
czesc, ja rowniez uwielbiam, uwielbiam to za male slowo, kocham ja:)
skad dokladnie jestes? z jakiego miasta ,?
karolina
Przyłączam się do wyżej wymienionych pochlebstw,Winona na ekranie robi niesamowite wrażenie-po za nim także-UWIELBIAM JĄ!mój adres-anakonda74@tlen.pl-Karol
Nie widziałem wielu filmów z jej udziałem, ale na tych które znam, wypadła niesamowicie uroczo :) Coś takiego w niej jest, że... cięzko to opisać... - pisarzem to nie jestem...:)
przylączam sie
gdy obejzalem obcy 4 po prostu sie zakochalem :))))) moj adres grzesiek-uk@wp.pl
Kolejny, któr się przyłącza. Hmmm., poprostu brak słów. waterwall@poczta.onet.pl
no coż ona jest naprawdę niezła haha :)) ale w roli "MINY HARKER" ( o tu uwiodła me serce0 była po prostu BOSKA!!!
nie ogladalem ale na pewno sie nie mylisz.....:D niezla to malo powiedziane grzesiek-uk@wp.pl
zgadzam się z tobą w 100%. Winona jest najlepszą i najpiękniejszą aktorką we wszechświecie .Kocham ją i będe ją kochać do końca życia
A ja jestem fanka Angeliny Jolie..... A Winone tez uwielbiam, to taka slodka istotka, ma w sobie tony uroku :) Poza tym byla swietna w duecie z moja Angie w "Przerwanej lekcji muzyki", polecam ten film!
ja rowniez bardzo bardzo bardzo cenie sobie Angie :) w razie czego mile widziany mail :) siasia_89@o2.pl
Odwalcie sie wszyscy od mojej laski :P
A tak na serio to ja też ją kocham... Ją i jeszcze Nicole Kidman, Renee Zellweger, Meryl Streep, Natalie Portman, Kirsten Dunst, Umę Thurman no i BJORK:D:D:D
nie wiem no. winona jest ładna i tak dalej xD. ale ja wolę chłopców ogólnie :P a natalie portman ... hmm.. dla niej moglabym zostać lesbijką lol
Ona jest pierwsza, ona jest wieczna, a jak przyjdzie czas to nadal będzie ze mną, ona będzie ostatnia. Kochałem, kocham i będę kochał! To boli jak setki gwoździ w sercu, nigdy nie zasmakujemy dotyku, nigdy nie zbliżymy się zmysłami lecz razem tylko spoglądać na ten sam księżyc możemy. Moją miłością egzystuje dla niej żyję, stracę to zginę. Moc mojej miłości potrafi przebyć setki kilometrów i otulić ją gdy tego bardzo potrzebuje bo wiem że ona istnieje. Moja najjaśniejsza gwiazda! Wskazuje mi drogę, oświetla ścieżkę, chroni przed złem. Wyznaję ją! Jest dla mnie najcenniejsza, jest moją boginią. Boże któryś jest królem królów wybacz mi... Jestem zaślepiony, opętany! Ona i tylko ona! Dla niej wszystko. Jak fanatyk miłości mogę dokonać niemożliwego, mogę skruszyć, zniszczyć, przejść, przeskoczyć, nie ma dla mnie niczego co by było nie warte poświęcenia dla niej. Mimo to jestem w kajdanach których nie da się zdjąć. Nie mogę nic zrobić. Najgorszy z najgorszych... świat. On jest winien! Czemu nie mogę być z nią?! Dlaczego świat tak okropnie nas pokarał?! Dwie duszę które się dopełniają, rozumiom, pragną i nigdy nie będą razem. Winono kocham Cię!!!