Byli naprawdę piękną i romantyczną parą... Bardzo żałuję że się rozstali - jak na moje oko pasowali do siebie (podobna aura postaci), nie sądzicie? Od tamtego czasu nie widzę żadnej tak uroczej pary w filmowym światku.
Myślę, że byli niezłą parą...ktoś tu napisał o podobnej aurze postaci...?
A tak, zgadzam się z tym...:)
Szczerze?
Ja nic nie sądzę. Bo to w koncu nie moja sprawa no i nie wiadmo jak między nimi sie układało, a na obrazku to sobie dużo zobaczę, nie ma co...
jasne że pasowali do siebie ;) powinien nadal być z nią a nie z tym paszczurem vanessą ale cóż serce nie sługa ;)
Vanessa nie jest paszczurem... A tak poza tym radze bardziej zainteresować się postacią Deppa,Vanessy i Winony żeby wczuć się (choć odrobine ;)) w ich sytuacje.On właśnie w tym momencie życia w jakim poznał Vanesse,potrzebował ustatkowania,wyciszenia,spokoju.Związek z Winoną która ustatkowana i spokojna nie jest :D,nie mógł mu tego zapewnić.Jak już ktoś wspomniał głośno było o ich uzależnieniu od narkotyków (zresztą różnie to nazywali)...Rozstał się z Winoną i znów wpakował się w `bagno`,tym razem z Kate Moss,młodziutką wtedy modelką,która również do domatorek miłujących ciszę nie należała,i jak wiadomo od narkotyków nie stroniła (i nie stroni :D ).Jego życie nie było idealne i mimo iż grał w dobrych filmach,nie narzekał na brak popularności i pieniędzy,czuł że mu czegoś brakuje...Pustkę w jego życiu zapełniła Vanessa Paradis,w której zakochał się-jak sam wspomina od pierwszego wejrzenia-i która okazała się świetną żoną i matką,dała mu to czego tak bardzo mu brakowało...Ta para również należy do bardziej udanych związków światku filmowego,nie zapominajcie o tym,i jeśli jesteście fanami Johnny'ego,lub chociaż doceniacie go w jakimś stopniu,nie obrażajcie jego partnerki,z którą naprawde jest szczęśliwy.Nie chcę tu urazić sympatyków związku Deppa i Winony,on nie był idealny,acz piękny,to się zgodze.
Pozdrawiam :)
http://youtube.com/watch?v=p1Fw17hryws