ta to co pokazal w Kac Vegas to przebija wszystkich super komików, te jego [otumanione] teksty <hahahahaha> gosc jest prze!!
czekam na kolejne filmiki z tym gosciem, oby w czołowce obsady! :D
najlepszy był dialog z laską dentysty.
- Miło Cię było poznać
- Pierdol się
- Zastanawiam się nad kursem barmańskim
- Obciągnij mi
- Nie dziękuje
no meeeeeeeega ;P
nie oglądałem, a jeśli śmieszą was takie rozmowy to naprawde jest mi już żal ludzkości. To samo usłyszałem podczas 10min oglądania "Ladies" i po prostu wyłączyłem
Na drugi raz obejrzyj i dopiero wtedy komentuj. Może rozśmieszyłby Cię ten dialog gdybyś wiedział o co chodzi z kursem barmańskim :P
Smutni ludzie są wśród nas... Ale na szczęście to tylko i wyłącznie ich problem... "Kac Vegas" zabija :-)
Tyle że te teksty są wymyślane przez scenarzystę a nie , przez niego;] On tylko nadaje tym literą wyraz artystyczny;]
"literą" to narzędnik liczby pojedynczej od słowa "litera". W tym zdaniu powinieneś użyć celownika liczby mnogiej, czyli "literom".
Szanujmy język polski, bo brak tego szacunku oznacza pogardę dla nas samych - Polaków!
Każdy z tej czwórki dodawał filmowi uroku. Nawet ten pan młody, którego cały film praktycznie nie było bo siedział na dachu.
ten gość ma najlepsze teksty w kac vegas :
- ty jesteś za głupi żeby cie obrazić
- dziękuje
albo :
-pewnie często to słyszysz ale czy tu mieszka prawdziwy cezar ?.
gościu jest wyjebny w kosmos :D
tak jak film :P
Zwróćcie uwagę że jeszcze lepiej zagrał w "Co się wydarzyło w Las Vegas" z Kutcherem i Diaz. Tam miał dużo mniejszą rolę a zagrał tak genialnie że to on był najlepszym aktorem na planie..
ludzie... on jest wyrąbany w kosmos :D jego mimika w różnych sytuacjach, zachowanie - nie wyobrażam sobie kogoś innego odtwarzającego jego role :D
oglądając ma się wrażenie, ze role są pisane dla niego... geniusz ;)
Najlepszy aktor komediowy !!
W "Zanim odejdą wody" tez był świetny film nie jest tak śmieszny jak Kac Vegas ,ale niektóre momenty znakomite ;DD
Kocham Gościa ,a i czekam na Kac Vegas 2
w sumie większość śmiesznych momentów w "zanim odejdą wody" zawdzięczamy jemu :) Zach jest świetny i śmieszny! ;)