PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83412
7,7 18 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

Ostatnio włączyłam dwójkę,żeby obejrzeć Allo Allo i zdziwiłam się jak usłyszałam francuski dubbing. Totalna Beznadzieja!!!!

oliwia_666

I to mnie też denerwuje:/ Okropnie się tego słucha, a w szczególności głosu Rene. Ale ktoś mi wczoraj powiedział, że tylko kilka początkowych odcinków jest z takim dubbingiem :D

ocenił(a) serial na 9
oliwia_666

Popieram... Ale chyba na szczęście zdubbingowali w ten sposób tylko kilka/ kilkanaście odcinków... Choć i o tyle za dużo... Original version is the best!

ocenił(a) serial na 10
Mettka

nom ja tez sie wkurzylam gdy ten frncuski dubbing uslyszalam, ale cale szczescie to bylo tylko kilka odcinkow, z szesc chyba

ocenił(a) serial na 10
MarveLLouSs

Czyli zdubbingowali cały sezon jakby na to nie patrzeć :D

ocenił(a) serial na 10
_illusion_

Ten dubbing, tez mnie wkurzyl i to na tyle ze zadzwonilem do TVP i opowiedzialem jakiejs babce ze tego nie mozna ogladac, a ona na to ze wykupili tylko taki pakiet i nic na to nie poradza, to ja zaczalem dzwonic do wszystkich pokolei z TVP, probowalem nawet do prezesa TVP, ale sie nie udalo. Ale mam nadzieje ze to dzieki mnie, ze ich tak nekalem telefonami wykupili inny pakiet :D. Moge byc z siebie dumny :). (Naprawde do nich dzwonilem po kilka razy dziennie, przez pare dni)