Ostatnio włączyłam dwójkę,żeby obejrzeć Allo Allo i zdziwiłam się jak usłyszałam francuski dubbing. Totalna Beznadzieja!!!!
I to mnie też denerwuje:/ Okropnie się tego słucha, a w szczególności głosu Rene. Ale ktoś mi wczoraj powiedział, że tylko kilka początkowych odcinków jest z takim dubbingiem :D
Popieram... Ale chyba na szczęście zdubbingowali w ten sposób tylko kilka/ kilkanaście odcinków... Choć i o tyle za dużo... Original version is the best!
nom ja tez sie wkurzylam gdy ten frncuski dubbing uslyszalam, ale cale szczescie to bylo tylko kilka odcinkow, z szesc chyba
Ten dubbing, tez mnie wkurzyl i to na tyle ze zadzwonilem do TVP i opowiedzialem jakiejs babce ze tego nie mozna ogladac, a ona na to ze wykupili tylko taki pakiet i nic na to nie poradza, to ja zaczalem dzwonic do wszystkich pokolei z TVP, probowalem nawet do prezesa TVP, ale sie nie udalo. Ale mam nadzieje ze to dzieki mnie, ze ich tak nekalem telefonami wykupili inny pakiet :D. Moge byc z siebie dumny :). (Naprawde do nich dzwonilem po kilka razy dziennie, przez pare dni)