PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83342
7,7 18 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

Dziwię się wszystkim fanom tego serialu. Wg mnie jest on beznadziejny. Jakieś głupie teksty bohaterów i zdarzenia, które wcale nie są śmieszne, aktorzy kompletnie nie potrafiący grać... Już lepszy jest chyba "Świat według Bundych" (chociaż muszę się zastanowić :)). Pewnie teraz wszyscy fani tego serialu mnie zatłuką, ale cóż, to tylko moja opinia.

ocenił(a) serial na 10
Dzasmin

Zacznijmy od tego ze oglądając Twój profil nie doszukałem się żadnego wartościowego filmu, ani lepszych aktorów, za wyjątkiem Brada Pitta (ale każdy wie jak z nim jest - miał świetne role jak w Podziemnym Kręgu i złe tak jak w Troji)ale nie bede Ci z tego powodu nic zarzucał bo morze jeszcze nie obejrzałaś tej liczby filmów która jest potrzebna do uświadomienia sobie który film jest wartościowy a który nie. Nie szkodzi pewnie jeszcze to zrobisz. Możesz mieć, a raczej masz inny gust (sądząc po ulubionych filmach) Ale żeby zaraz nienawidzić Allo Allo. Zacznijmy od tego że żeby dobrze i mądrze zrozumieć ten serial trzeba mieć co nieco wiedzy z historii i mieć pojecie o drugiej wojnie światowej. Wtedy film staje się śmieszny bo zdajesz sobie sprawę z tego jak Anglicy (bo to Angielski serial) sparodiowali okupację Niemiecką we Francji. Chociaż sami nie więcej walczyli niż Francuzi w tym serialu. Znając pewne fakty historyczne można skonfrontować z serialem i wtedy naprawdę jest śmiesznie. Więc morze przeanalizujesz Allo Allo pod tym katem.

Pozdro dla fanów Allo Allo i nie ciągnijcie już więcej tego bo szkoda miejsca w czołówce na taki temat !!!