W/g mnie najbardziej rozbrajające są powtarzane wciąż:
"Ty głupia kobieto!"
"Dzin Dybry"
"Oh! Reneee..."
"To ja Leclerc"
"Helgo, możesz mnie pocałować"
"Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtarzać"
i to co robi Geering po 'Haj Hitler' :P
Właśnie szkoda, że wylądował w Anglii - nie pamiętam tego motywu wcześniej. Wiem tylko, że zmienili Herr Flicka, Rogera na Ernesta x 2 i zamiast Marii pojawiła się Mimi.
Poza tym to mam nadzieję, ze wypalą nam z wszystkimi 85 odcinkami, bo inaczej...
Pozdrawiam tych co oglądają regularnie jak ja. Moze ktoś pamięta inne hasła?
:)))))))
Niestety odcinków będzie 57 :/ Piąty sezon jest chyba za drogi na naszą kochaną TVP a szkoda bo to ostatni z Leclerkiem. Mam 4 sezony na kompie, liczę że ktoś to będzie nadal zgrywał z neta bo resztę jest ciężko dostać a dostępu do TV zbytnio nie mam:/
Moje ulubione hasło które nie wiem czemu mnie tak śmieszy to "To ja Leclerc" powtarzane w każdym odcinku:) Albo "Edith, Yvette, Maria...." starej babki.
Chyba przezyłam zawał. Raczej rozczarowanie roku! Nie nie nie ! Nie zgadzam się. Ja chce 85 a nie 57! Piszemy apelację do TVP. Co za ... Oczywiscie mogłam się tego spodziewać. Przecież ważniejsze są shity, które zajmują czas antenowy i pochłaniają kupe kasy zapewne typu Złotopolscy, Na Dobre i Na Złe, M jak ... Mam tego dość.
Mogłabys podac mi źródełko, z którego zassałaś te 4 sezony? Albo inny sposób, zeby mieć moje kochane Allo Allo :(
Pozdrawiam cie bardzo serdecznie :)))
Zassałem 4 sezony z emulka już pare miechów temu. Łacznie na 2 DVD. Są też sezony 5-9 ale nie ma nigdzie do tego napisów po polsku, na razie będzie na necie to co leci w TV więc pewnie oprócz piątego to można zassać z lektorem:)