PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83342
7,7 18 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

szkoda że nie ma polskiej stronki w całości poswięconej temu serialowi - wydaje sie, że serial ten ma dużo zwolenników :-)

Perlinka

allo !
Allo` Allo jest także moim ulubionym serialem. Myślę że przydała by się taka strona jaką mają Przyjaciele. Może coś powstanie? Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

gdyby było trochę chętnych na dobry początek
wiem, żew wzagranicznym necie jest taka fajna stronka, a moze nawet 2 - świetne: http://www.coldcut.com/video/aa/characters.html i http://www.ycdtotv.de/allo/ , ale nadal brakuje polskiej. Może nawet dało by się założyć fanklubik. Pomysle o tym po skończeniu studiów - to juz człkiem niedługo (3-6- miesięcy). Tak czy siak sama nieiele zdziałam. Potrzebny by był ktoś kto umie budować stronki - miejsca nie trzeba bardzo dużo, więc jakaś darmowa www by wystarczyła. Pożyjemy, zobaczymy :-))

Perlinka

pożyjemy
Pomysł idealny. Życzę pięknego wyniku w egzaminach końcowych.Trzeba by zrealizować taką stronkę. Ja też nie za bardzo na tym się znam. Jestem już chyba za stary na takie nowinki techniczne. Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

hej
Nie dziękuję jeszcze na życzenia - podziekuję na końcu :-)
Sądze, że z tą stronką da się coś zrobić - postaram się zorientować - dam znać w wolnej chwili, ale to może potrwać. W każdym razie pamiętam :-)
Pozdrawiam

PS Nigdy się nie jest za starym na naukę - polecam książkę Josepha Murphy`ego - "Potęga podświadaomości" - szczególnie ostatni rozdział - tam jest o tym, że całe życie się uczymy :-) Powodzenia.

Perlinka

dzięki
Dzięki za nadzieję na stronkę. Książkę zdobędę, poczytam, ale tak szczerze : przychodzi taki moment w życiu każdego człowieka że z nieodwracalnymi faktami trzeba się pogodzić. Ale broni nie składam. Dlatego między innymi jestem na filmwebie. Pozdrawiam.

Jerzy_Zemla

cieszę się :-)
pozdrawiam :-) !!!....................................................................