PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36526}

'Allo 'Allo!

1982 - 1992
7,7 83 tys. ocen
7,7 10 1 83342
7,7 18 krytyków
'Allo 'Allo!
powrót do forum serialu 'Allo 'Allo!

Świetna angielska komedia. Doskonałe połączenie wszystkich typów sytuacji i osób, a wszystko obrócone w żart. Komedia ukazuje życie biednego Rene na tle losów wojny, ale i w życiu codziennym, w którym też nie brak mu kłopotów. Ale chyba najbardziej lubię jego 'wspaniałą' żonę, która za grosz nie umie śpiewać. W ogóle wszystkich lubię :P

ocenił(a) serial na 6
invisible_girl

allo...
Oj biedny Rene...takie powodzenie..tak musiał się odpedzac od kobiet ...biedaczysko..:) zona była świetna...a jej mamuska ? chyba jeszcze lepsza !!!

ocenił(a) serial na 8
a_ja_jestem_Wiola

...
a mamuśka ? Mamuśka pluła na Niemców :P Też była dobra. Jak co to z trąbką, ale jak było coś dla niej to od razu się jej poprawiało :D

ocenił(a) serial na 6
invisible_girl

:-)
Taaak...pamiętam tez scenę jak ukrywała dziadka pod kołdra albo jak w gałkach przy jej łózku była zamontowana radiostacja :)))

ocenił(a) serial na 8
a_ja_jestem_Wiola

jeszcze
Albo jak pytała czemu Rene stawia w oknie jej pokoju czerowną lampkę, albo jak była akcja, że wyjechali na spacer i niby na środku drogi miało odpaść koło od wózka. Ach, piękne czasy !!! Piękne !

ocenił(a) serial na 6
invisible_girl

:-) oooo....
tego to akurat nie pamietam, ale przypomina mi sie kiedy przechowywali obrazy w kiełbasach...niezły motyw :)

ocenił(a) serial na 6
invisible_girl

:-) oooo....
tego to akurat nie pamietam z filmu :( , ale przypomina mi sie kiedy przechowywali obrazy w kiełbasach...niezły motyw :)

użytkownik usunięty
a_ja_jestem_Wiola

:-D
A mnie się jeszcze przypomina pan Le Clerc, który zawsze jakoś nieudolnie przebrany myślał, że nikt go nie może rozpoznać i podnosząc okulary mówił "To ja Le Clerc." A motyw z kiełbasami też był świetny.

ocenił(a) serial na 6

hi,hi,hi,hi
o kurcze, przypomniałaś mi... "To ja, Leclerc".. to jeden z lepszych tekstów...i to jak wierzył, iz jego przebranie jest tak genialne, ze nikt go nie rozpozna... Inny tekst to "Słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać..."

ocenił(a) serial na 8
a_ja_jestem_Wiola

dobry
no, genialne. Albo "Dziń dybry" czy jak nazywała Rene ta kelnerka Ivette - "Rene, mój ty ogórasie" :P Ten film jest naszpikowany genialnymi tekstami.

tak-
Je Clerc - 'człowiek o tysiącu twarzy... A wszystkie takie same" jak powiedział René :D