PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=92457}

Świat według Bundych

Married... with Children
1987 - 1997
6,6 169 tys. ocen
6,6 10 1 168645
7,5 24 krytyków
Świat według Bundych
powrót do forum serialu Świat według Bundych

włączyłam dziś telewizor o 16 : 30 na plsacie a tu co..???
nie ma ...:(.. smutno mi się zarbiło...

ocenił(a) serial na 6
_Jacinda_

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1225 [www.petycje.pl/petycjeP ...]
Przyłącz sie do naszej petycji,może przywrócą Bundych

ocenił(a) serial na 9
_malena_

WŁACZAM TELEWIZOR O 9:30 I CO ?? I ZNOWU ZDJĘLI BUDYCH Z ANTENY POLSATU!!!!!

DLACZEGO?????

ocenił(a) serial na 9
_malena_

WŁACZAM TELEWIZOR O 9:30 I NIE MA..ZNOWU ZDJELI BUNDYCH Z ANTENY POLSATU...DLACZEGO????

ocenił(a) serial na 10
_Jacinda_

Poniewaz wola puszczac jakies zidiociale QUZIOMANIE albo inne durnoty. Za jakis czas powróca! Zawsze wracają...

ocenił(a) serial na 10
_Jacinda_

Poniewaz wola puszczac jakies zidiociale QUZIOMANIE albo inne durnoty. Za jakis czas powróca! Zawsze wracają...

ocenił(a) serial na 10
_Jacinda_

_Jacinda_

o co wam chodzi?? przecież puścili Bundych do ostatniego odcinka. Później znowu zaczeli od 5 sezonu bo nie mieli co puścić. Zaczęła się ramówka jesienna, mają to puszczać w kółko przez cały rok?? A pozatym wszystkie odcinki można sobie ściągnąć np. na eMule, Shareaza itp.

ocenił(a) serial na 6
push_upek

Właśnie,że nie puścili do ostatniego odcinka.Zostały jeszcze 3 sezony,ale polsat nie wiadomo dlaczego najpierw dał powtórke 5 serii a potem zupełnie przerwał emisje:(

_malena_

Bundy znowu w Polsacie!!! Piątek, 10:40 :D

ocenił(a) serial na 9
push_upek

ramówka jesienna?? Masz na mysli daleko od noszy, samo zycie czy inny tego typu szajs z zerową ogladalnością?? nie rośmiaszaj mnie. Ramówka Polsatu to od dobrych kilku lat jedno wielkie nieporozumienie- żenujące seriale, równie żenujące teleturnieje o kiepawych filmach nie wspominając, serwisy informacyjne w dobie TVN 24 także nie zachwycajace. Świat według bundych to włascwie jedyna rzecz jaka przyciągała mnie do tego programu.