włączyłam dziś telewizor o 16 : 30 na plsacie a tu co..???
nie ma ...:(.. smutno mi się zarbiło...
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=1225 [www.petycje.pl/petycjeP ...]
Przyłącz sie do naszej petycji,może przywrócą Bundych
WŁACZAM TELEWIZOR O 9:30 I CO ?? I ZNOWU ZDJĘLI BUDYCH Z ANTENY POLSATU!!!!!
DLACZEGO?????
WŁACZAM TELEWIZOR O 9:30 I NIE MA..ZNOWU ZDJELI BUNDYCH Z ANTENY POLSATU...DLACZEGO????
Poniewaz wola puszczac jakies zidiociale QUZIOMANIE albo inne durnoty. Za jakis czas powróca! Zawsze wracają...
Poniewaz wola puszczac jakies zidiociale QUZIOMANIE albo inne durnoty. Za jakis czas powróca! Zawsze wracają...
o co wam chodzi?? przecież puścili Bundych do ostatniego odcinka. Później znowu zaczeli od 5 sezonu bo nie mieli co puścić. Zaczęła się ramówka jesienna, mają to puszczać w kółko przez cały rok?? A pozatym wszystkie odcinki można sobie ściągnąć np. na eMule, Shareaza itp.
Właśnie,że nie puścili do ostatniego odcinka.Zostały jeszcze 3 sezony,ale polsat nie wiadomo dlaczego najpierw dał powtórke 5 serii a potem zupełnie przerwał emisje:(
ramówka jesienna?? Masz na mysli daleko od noszy, samo zycie czy inny tego typu szajs z zerową ogladalnością?? nie rośmiaszaj mnie. Ramówka Polsatu to od dobrych kilku lat jedno wielkie nieporozumienie- żenujące seriale, równie żenujące teleturnieje o kiepawych filmach nie wspominając, serwisy informacyjne w dobie TVN 24 także nie zachwycajace. Świat według bundych to włascwie jedyna rzecz jaka przyciągała mnie do tego programu.