Puścili wszystko od początku! Znowu jest Waldek i Babka! I w ogóle odcinki były wtedy lepsze!
Prawda, najlepsze są te pierwsze odcinki, np. ten z Matką Boską Kiepską i Paździochową :)
.... ;/
Ja jednak wolę nowe ;)
Na kiepscy.pl pisało, że będą we wrześniu <jupi> :D
Też wolę stare, ale ile można je powtarzać, już się przejadły. Dobrze, że od września będą nowe :))
Dobrze...?!
Czy wy widzieliście te odcinki, które puszczali niedawno (z 2006 r.)?! To była chała totalna! Totalnie wyeksploatowany temat, zero pomysłu, klimatu, same efekty (dupne w dodatku).
Super, że puszczają stare! Te są naprawdę genialne!
Jak dla mnie to stare są właśnie durne ;/
Jakoś ten Walduś mi działa na nerwy. Co prawda niektóre są niezłe, ale wolę już nowe.
Pzdr.
W sumie trudno stwierdzić kiedy były najlepsze.
Te pierwsze trzy "pilotowE" odcinki ("Umarł odbironik, niech żyje odbiornik", Wiara czyni cuda" i "Kiepscy Mordercy") są śmieszne ale postacie nie wydają sie takie same (np.Boczek jakiś taki agresywniejszy jest, Mariolka bardziej cyniczna a Babka cały czas śpi) że tak powiem "dopiero je budowali" zaś te ostatnie (mniej-więcej po 150-siątym odcinku) niby fajne ale jakieś takie już bardziej ubogie sie wydają (zwłaszcza że Babka i Waldek odeszli) i pomysły wturne jakieś takie...
Chyba najlepsze są te po środku...
Rzeczywiści, największą MOC miały te poczatkowe, od końca 2000 było juz trochę gorzej, bo wszystkim, w tym twórcom, serial się przejadł, ale i tak było super aż do 2004. Potem twórcy zaoferowali nam trochę powazniejsze podejście do tematu i znów było super, jak za dawnych lat. Aż do tak ok. 283-300 odcinka.