Na stronie TV Polsat w ramówce na listopad, przy odcinku mającym być wyemitowanym 27 listopada, kończącym sezon, napisano "Świat według Kiepskich - ostatni odcinek". Jako że przy odcinkach zawsze był numer sezonu, np. Świat według Kiepskich sezon 15, a teraz tej informacji nie ma (więc napis "ostatni odcinek" odnosi się do "Świat według Kiepskich"), może to oznaczać, że to już koniec.
powinni jak najszybciej zakonczyc emisje poniewaz przez te beznadziejne nowe odcinki zanizy sie strasznie ocena tego genialnego serialu, genialnego w latach 99-06
:]
pohamuj tę ledwie skrywaną schadenfreude.
gdyby Kiepscy mieli się naprawdę skończyć, to by o tym trąbiły media zajmujące się telewizją.
tymczasem, nigdzie nie ma nawet takiej wzmianki.
no chyba, że media telewizyjne nie czytają ramówki Polsatu, a ty jesteś odkrywcą Ameryki :]]
gdyby sezon 15 miał być ostatnim, to by była tego zapowiedź już wcześniej.
15 sezon zaowocował wejściem zwiastunów Kiepskich, czyli zrównaniem ich w statusie z
największymi hitami ramówki polsatowskiej.
miałby to być dowód na to, jak z Kiepskimi źle i że ostatni sezon ich/nas czeka ? :]
wiesz co możesz najlepszego zrobić ?
zamiast zakładać topici primaaprilisowe na forum - wykręć numer na infolinię Polsatu i sprawdź
u źródła.
już tutaj jeden wyskoczył z informacją, że "Jolaśka wylatuje z serialu !', bo w jednym z odcinków
była upiorem, którego Ferdek spacyfikował... teraz następny z "Kiepscy się kończą !"...
Czy wy naprawdę nie macie nic ciekawszego w życiu do roboty ?
jakie "info" ?
powtarzam i spróbuj zrozumieć : gdyby Kiepscy naprawdę mieli się skończyć, to myślisz, że nie byloby
oficjalnej wiadomości ?
wszystkie media telewizyjne by o tym trąbiły.
a ty zauważyłeś dopisek "ostatni odcinek" przy ostatnim odcinku sezonu i dorobiłes sobie do tego
ideologię.
Bardzo mocno bronisz tego obecnego shitu, czyżbyś był kimś z ekipy? :D
Każdemu wytykasz że nie ma nic lepszego do roboty, tylko wypisuje takie rzeczy, a sam mocno się w nich udzielasz. :)
uważasz, że aby lubić nowe odcinki trzeba być kimś z ekipy ?
cóż za arogancja. dziecinna.
jak ktoś głupio pisze, to lepiej żeby poszukał sobie innego zajęcia.
mnie to nie dotyczy, ale choćby... ty mógłbyś sie zastanowić nad tym przesłaniem :]
Tak samo można by napisać, że osoby, które tak zajadle gnębią nowych Kiepskich i wypisują, że każdy obecny odcinek to dno są tak naprawdę osobami odpowiedzialnymi za produkcję M jak Miłość, czy innego dziadostwa i próbują swoimi postami zrazić ludzi do Kiepskich.
Jak się nie ma argumentów to się zaczyna zabawę w teorie spiskowe.
Argumentów odnośnie kondycji obecnych Kiepksich było już setki,nie widzę potrzeby dodawania kolejnych wątków,natomiast pozytywnych komentarzy jest jak na lekarstwo i to głownie bełkot i naciągane filozofie magistra.Także o teoriach spiskowych nie ma co pisać bo to zwyczajny temat i to jeden z ciekawszych ostatnio.
"setki argumentów" przeciw nowym Kiepskim można streścić w jednym zdaniu "Jolasia jest głupia, chcemy Waldusia i Ferdusia oglądających meczyk przy piwku".
to są argumenty ?
nie rozśmieszaj mnie.
to są jakieś dziecinne pretensje i tupanie nóżkami w podłogę.
argumenty moje i innych osób lubiących Kiepskich są daleko bardziej konkretne i
sięgające głębiej.
poza tym, już tutaj zdemaskowano usera, który używał 3 nicków.
pod wszystkimi trzema wieszał psy na nowych Kiepskich.
zatem, nie wierzę w istnienie większej ilości krytyków Kiepskich.
może istnieje najwyżej większa ilość NICKÓW :]
poza tym, facio wyskakuje z "informacją", że "Kiepscy się kończą", ja mu tłumaczę, że źle odczytał znaki,
i to jest temat do dyskusji, a nie to, kto popiera Kiepskich, dlaczego i czy przypadkiem nie jest z ekipy która
ich kręci. i co ciekawe, z teorią spiskową wyskoczył oczywiście gostek, który Kiepskich nienawidzi :]
to jak z zamachem smoleńskim.
10 % narodu w to wierzy, ale tylko te 10 % widać w telewizji, bo 90 % niewierzących - w ogole się nie odzywa.
to samo z Kiepskimi, krytycy sa głośni, więc ich widac, a milcząca większość po prostu ogląda.
aha, Kiepscy mają 2-3 mln widownię w 36 mln kraju.
Breaking Bad miał bodaj 6 mln widownię w 300 mln kraju.
dla BB był to sukces.
zatem, szacując proporcje, Kiepscy odnoszą właśnie oszałamiający sukces frekwencyjny.
To ty mnie nie rozśmieszaj,myślisz że jak będziesz posiłkować się oklepanymi pretensjami-oczywiście uzasadnionymi to wyjdziesz na swoje?To dopiero dziecinada.
Raczej nie,tak jak wspomniałem wyżej -siłówki i dorabiane ideologie są bardziej karykaturalne niż śmiech Waldusia.
Ty tu zdemaskowałeś jedynie własną głupotę i to również przyszło ci z trudem.
Koleś wyskakuje z pytaniem.Magistra to chyba na bazarze dostałeś,
Porównanie jak zwykle banalne i nietrafione.
Tak tylko ze w stanach masz tysiące seriali a w Polsce 3 na krzyż,na prawde jesteś taki nierozgarnięty czy to kolejna próba zagadania mnie na śmierć?
Jakie dorabiane idealogie? To że Ty nie widzisz głębi w Kiepskich to dla Ciebie oznaka, że jej tam nie ma? I koniec kropka. A jeśli ktoś inny dostrzega tą głębię to oczywiście doszukuje się na siłę, bo jeśli Ty czegoś nie dostrzegasz to tego nie ma? Naprawdę tak wygląda Twój sposób postrzegania świata? Może spróbuj czasami pomyśleć, że to właśnie TY możesz się mylić, a ktoś inny może mieć w danym momencie rację. Może zwyczajnie masz za małą wiedzę np. na temat twórczości wybitnych polskich pisarzy, do których tak często Kiepscy nawiązują. Nie jesteś alfą i omegą i Twoje zdanie nie jest jedyną prawdą objawioną. Spróbuj dostrzec czasami coś poza czubkiem własnego nosa. Negując zdanie innych tylko dlatego, że nie zgadza się z Twoim własnym malujesz siebie jako człowieka zapatrzonego w siebie jak w obrazek, z którym nie warto nawet rozmawiać, bo tylko jego własna opinia jest dla niego tą słuszną i prawdziwą. Trochę to pachnie rozpieszczonym dzieciakiem, na którego rodzice przez całe życie dmuchali i chuchali i tak już zostało.
To że magister wyprał ci mózgownice już wiem,szkoda że wyszła z tego nieudana kopia "mistrza".
To że nigdy nie masz nic ciekawego do powiedzenia w danym temacie, a jedynie rzucasz obelgami i spam siejesz to też już wszyscy wiemy <3 <3 <3
Hm musicie popracować nad ripostami bo to coś^ nie wygląda najlepiej nawet jak na tanią podróbkę magistra.
I jak tu z Tobą rozmawiać.... W ogóle nie wiesz co się do Ciebie pisze... Nie rozumiesz, albo udajesz, że nie rozumiesz.
Misiu, moim celem nie było pojechanie Ci tylko zwrócenie Twej uwagi i łopatologiczne pokazanie paluszkiem ,,Patrz! Tu robisz błąd''. To Cię powinno do refleksji skłonić, a nie być zaproszeniem do dalszej słownej przepychanki. Poczytaj sobie może inne Twoje posty i zastanów się co one tak naprawdę wnoszą do tematów. Same zaczepki i spam. Ciesz się bo na każdym innym forum za offtopic i prowokowanie do kłótni zaliczył byś ostrzeżenie to i by Ci się odechciało siania fermentu.
chłopcze, przestań już.
powiedziałes swoje i możesz odejść.
nic nie wskórasz,a tylko się pogrązasz.
pod imieniem i nazwiskiem byś tak nie zrobił, więc miej
trochę godności i pod nickiem nie folguj sobie tylko dlatego, że
jesteś schowany w krzakach.
"zdemaskowałeś własną głupotę"
"dziecinada"
"magistra na bazarze dostałeś" [co ciekawe, nigdy nie pisałem, że "mam magistra", synku]
"jak zawsze nietrafione i banalne"
wystarczy tych kilka cytatów i już wiadomo, że ktoś taki jak ty jest intelektualnie i mentalnie
niezdolny do sformułowania jakiekolwiek zarzutu wobec Kiepskich, który wychodziłby poza
rytualne "bo Jolasia jest głupia".
jedyne, co z tego twojego bełkotu nadaje się do skomentowania, to ostatni akapit.
w Polsce, na licznych kablach i platformach cyfrowych, dostępna jest większość z tych
"tysięcy seriali amerykańskich" , a zatem oglądalnośc Kiepskich nadal się broni, także przeciw
tak zwiększonej konkurencji. Polskich seriali zresztą też jest od metra, w samej TVP liczba
seriali dochodzi do 70 albo i lepiej. a to tylko jeden z nośników.
ostatnie odcinki są bardzo dobre więc jeśli to będzie naprawdę koniec to ja się pochlastam !!!
chyba se jaja robisz śa dobre ale nie bardzo dobre
a pierwsze odcinki były arcydziełem na którym człowiek cały czas sie smiał
ale tera nie ma jak zrobić tego co kiedyś Okił zrezygnował babka nie żyje z aktorów taki sam został ferdek i mariola i jeszcze wsadzili tą walniętą jolaśke (aktorka z niej dobra ale nie wtej roli)
Nieudana ściema:) To ciekawe dlaczego powstał scenariusz kolejnych 13-tu odcinków?, które mają być kręcone w połowie stycznia.
Czytałem wywiad w Patrikiem Yoką jakiś czas temu,jedno z pytań dotyczyło oczywiście ,,Świata według Kiepskich''. Planowane jest kręcenie Kiepskich jeszcze przez 2 lata do 2015 roku. Przynajmniej On tak twierdził. Wiadomo że o wszystkim decyduje Polsat ale biorąc pod uwagę niezłą oglądalność najnowszej serii raczej na pewno Polsat będzie zamawiał nowe odcinki możliwe że do 2015 roku jak twierdzi Yoka. Co do scenariuszy odcinków nieoficjalnie już są ale nie znalazłem nigdzie w sieci żadnych wzmianek o czym by miały być; nie ma jeszcze żadnych streszczeń, poznamy szczegóły pewnie pod koniec roku.