-Waldek w krainie czarów,wal magistra,szkoła rzycia,klątwa Tutenchama,okrutna pizza,rybny targ,przezorny zawsze ubezpieczony,właściciele,ziarno,wniebowzięci,czarna dziura,egzekucja.kantry kurde,titanic,Waldek tour,cappo di tutti Ferdi,armagiedon,ta okropna niedziela,Zorro,energetyk,szara strefa,grubas,grzech,tyrtum pyrtum,lunatyk,bogacz,znieczulica społeczna,zły boczek,Edzio ośmiornica,z odzysku,kurakao drink,remoncik,lista Mariana,podróżnik,szczupak,wrota piekieł,umcia umcia,masakra,portier,Lolek,śmierć i Ferdynand,kiepska bajka o złotym jaku.Co do nowych odcinków opowiem się za starymi i jakby przestali kręcić to,bym się nie obraził.Są dobre i słabe jednak tym w latach 2005 - 07,08 nie dorównają.Z Kiepskimi jestem prawie od początku więc rozeznanie jakie takie posiadam i najlepsze czasy tego serialu już nie wrócą.
Ja dodałbym jeszcze-Wio,Waldemar,Plastuś,Firma,inteligentni konsumenci,zamianka,Pielgrzymka,lepsza połowa,w kamasze,przyśpieszenie,chatka wielkiego Władka oraz zakazane piosenki.
Pielgrzymka,Waldemar,Plastuś,przyszpieszenie,chatka wielkiego Władka są bardzo dobre reszta między dobrymi,a przeciętnymi.
Ja mam listę około 100, które uwielbiam. Najlepsze są: 1. Chłopaki okej. 2. Właściciele. 3. Kiepscy dają czadu. 4. Rekord Guinnessa. 5. Wiara czyni cuda. 6. Cicha noc. 7. Kiepski prezydent. 8. Ferdewalduś. 9. Gość w dom, nie ma kołaczy. 10. Złoty gol. 11. Kiepskie żarty. 12. Szkoła Rzycia. 13. Niewidzialna kanalia. 14. Operacja Bobas. 15. Perpetum mobile. 16. Doktor śledzik i mister Zgredzik. 17. Eksperyment sen. 18. Wio. 19. Umarł odbiornik, niech żyje odbiornik. 20. W kamasze. 21. Pała, czyli dwója. 22. Kazachstanskije wieciera. 23. Szopka. 24. Sylwester bez granic. 25. Euro. 26. Tyrtum pyrtum. 27. Ogór. 28. Bo dziś Andrzeja. 29. Wielki bal. 30. Od kuchni - czyli jak powstał serial. 31. Niezastraszenia. 32. Kocham biurokrację. 33. Ferdynand K. 34. Grzech. 35. Chatka wielkiego Władka. 36. Kantry kurde. 37. Protest Szoł. 38. Polak potrafi. 39. Wór Świętego Mikołaja. 40. Cappi di tutti Ferdi. 41. Waldek tour. 42. Ostatni cham. 43. Nasza klasa. 44. Pląs. 45. Serce Chopina. 46. Redaktor naczelny. 47. IQ. 48. Plastuś. 49. Biały miś. 50. Okaz zdrowia. 51. Marsz. 52. Puste butle. 53. Zakazane piosenki. 54. Flaszka niedopitka. 55. Kiepscy zboczeńcy. Z Yoki dorzuciłbym większość z lat 2008 - pocz. 2010, z Bolakiem na czele. Obecnie serial ten mocno podupadł.