PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112688
4,9 20 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Powinni zakończyć już ten serial i zrobić jakiś ostatni odcinek. Najlepiej jakby Ferdek dowiedział się o śmierci Paździocha i Boczka, najpierw się cieszył, że będzie miał kibel dla siebie a na końcu powiesił się w kiblu żalu (gdzie nie byłoby żarówki, bo ukradł ją Boczek). To serial dzieciństwa mojego i fajnie jakby zakończyli go godnie, komediowo - dramatycznie, a nie zostawili bez pożegnania, albo ciągnęli odcinki kiedy już sensu brakło.

ocenił(a) serial na 10
ukifuki2011x

Tylko że taki odcinek nie mógłby być już komediowy, tylko już jako dramat. Nie wyobrażam sobie podstawionego śmiechu w odcinku o śmierci Mariana. To byłoby naprawdę podłe zagranie, dlatego niech zrobią odcinek w formie dramatu fabularnego. A i jeszcze Boczka musieliby uśmiercić, tylko że aktor już wyprzedził swoją postać w uśmierceniu...

ocenił(a) serial na 10
ukifuki2011x

co wy piepszycie? mogą ciągnąć ten serial jeszcze parę lat.

Eazy96

Tym bardziej że mają jeszcze zaległy sezon z tamtego roku nadal z Arnoldem i Marianem. Po za tym kręcą obecnie nowe odc bo aktorzy wrzucają foty z planu.

ocenił(a) serial na 10
ghf

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść...

trancefan1986

Może ten sezon nakręcą i może zakończą serial.

ocenił(a) serial na 10
ghf

co wy tak naciskacie na koniec? Jest wiele dobrych postaci np. ze złomowiska które mają kontakt z kamienicą z ferdkiem.Życie toczy się dalej.Póki Ferdynand żyje mają kręcić.

Eazy96

Ja nie naciskam właśnie wyjaśniłałem koledze że raczej na koniec się nie zanosi. Tak masz rację dopóki jest Grabowski serial będzie trwał.