Dokładnie. Dla mnie ten serial skończył się 8 lat temu, wraz z powrotem Waldka i dołączeniem do obsady jego żony. Wcześniej był jeszcze znośny, bywały śmieszne momenty, ale po dołączeniu tych dwóch postaci ten serial stał się żałosny i irytujący.
To było już chyba nawet 9 lat temu. Ale już wcześniej serial dołował, zaczynały się dennie nudne odcinki, jak ten o zającu wielkanocnym.
niestety to plotki ,a szkoda...już się cieszyłem ,że zakończą tę farsę ,serial był super tak do 7 sezonu
Ja tam im do końca nie wierzę, zniknęły powtórki, które leciały przez 8 lat codziennie o 19.30 na Polsacie i ratowały oglądalność serialu, z jakiegoś powodu nie jest też emitowany najnowszy, 34 sezon, gotowy w styczniu tego roku, nie tylko na Polsacie, ale też na Ipli. Jak na serial, który rzekomo ma być dalej kontynuowany, trochę dziwne postępowanie.
No ale plotki o tym że serial ma się skończyć pojawiają się co roku a oni pokazują wszystkim środkowy palec i prędzej czy później dają nowy sezon, ale myślę że rok, dwa i zobaczą ze im się to nie kalkuluje, oglądalność tych nowych odcinków była na bardzo niskim poziomie
Tyle że tym razem nic nie wskazuje na dalszą kontynuację. Plus aktorzy to jednak geriatria z wysokim ryzykiem zachorowania na Covid i dlatego więcej zdjęć nie będzie, po pandemii już nikt nie będzie pamiętał, że coś takiego jak Kiepscy kiedyś istniało.