PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87947}
6,6 113 tys. ocen
6,6 10 1 112547
4,9 18 krytyków
Świat według Kiepskich
powrót do forum serialu Świat według Kiepskich

Moje to:

* Panu się zawsze chce wtedy kiedy mnie! :D

* A zasadził ktoś panu kiedyś kopa w dupę?

* W pośredniaku byłeś? :D

Wpisujcie swoje :D

ocenił(a) serial na 7

Haha no dobre było,albo dzisiejszy odcinek o tym że Boczek nigdy nie "ten tego". Jak Ferdek z Paździochem mu tłumaczą, że im chodzi o "rymcimcimcim" i "figo fago" :D:D

użytkownik usunięty
Tortuga033

Haha, a Boczek to laik w tych sprawach :) Opowiada o babie ze stołówki z czasów dzieciństwa.

ocenił(a) serial na 7

Że ją za chodził parę razy w ciągu dnia raz od przodu,a raz od tyłu :D

Przypomniał mi się jeszcze jeden tekst w odcinku w którym Paździoch robi codziennie wigilię, żeby Helena była dla niego miła
"A Pan nie wiesz że Boczek to jest debil?" W połączeniu z tonem głosu i miną ten tekst Ferdka mnie zmiażdżył.

użytkownik usunięty
Tortuga033

A który to odcinek? ;)

ocenił(a) serial na 7

Nie pamiętam tytułu właśnie. Chyba wigilia czy coś w tym stylu.

Tortuga033

Przypominał mi się fragment z odcinka ,,Armagiedon'':
Paździochowa: Walduś, a ile Ty masz lat, dziecko?
Walduś: Ja? To będzie 24 albo 27.

happysad_owa

- No, no, no, ja w dzieciństwie grałem w zespole ludowym na bąku.
- Na bąku? A co to jest?
- ....... No... Nie wiem.

happysad_owa

Babka: Oddawaj rente kanalio! :)

ocenił(a) serial na 10
happysad_owa

Babka zawsze śmieszyła mnie najbardziej :D nie pamiętam już jaki to był odcinek, ale tak lecialo: "A napisano w Piśmie: wziął się pasożyt mały, z niemytych nóg pasożyta wielkiego. Z brudnych skarpet jego powstał i żywi się nimi na pohybel rodzaju ludzkiego."
Zawsze umieram ze śmiechu jak to słyszę :D

ocenił(a) serial na 8
happysad_owa

Dobre też było jak Waldek męczył Ferdka o to, dlaczego oceany są slone. Nie pamiętam jak to dokładnie słowo w słowo leciało, ale mniej więcej tak.

ocenił(a) serial na 8
evadne

Ferdek: Bo je słonko posoliło. Waldek: A po co? Ferdek: Żeby ich słonie trąbami nie wypiły bo by je rura paliła. Waldek dalej męczy, a Ferdek na to: Synek, skończże już tego Miliarda w Rozumie :P

ocenił(a) serial na 8
evadne

I jeszcze Ferdek: żeby moja własna baba w moim własnym domu robochłopiła się po kątach, po moim trupie! W ogóle to śmiesznych tekstów tam było multum, zwłaszcza w starszych odcinkach.

ocenił(a) serial na 8
happysad_owa

Z odcinka Ogór: "O menda jedna, świnia przebrzydła, łysa pała" :D