Robi mi się słabo na widok tej bajki. To jest jakieś psychiczne. Miało być śmiesznie? Wyszło żałośnie. :/
weź nie żartuj :P poczytaj sobie teksty z tej bajki, wczuj się w klimat :P jak dla mnie Ludwiczek wymiata, dodając do tego REWELACYJNY dubbing i sposób rysowania postaci (Andy) wychodzi mi 10 'jak w morde szczelił'!
o co Ci chodzi człowieku? Głupi to jest post, który nic nie wnosi do dyskusji, o! zupełnie jak Twój ;]
i patrz jak sie zwracasz do kobiety chamie.
To nie było do ciebie Doris [jeśli tak to zrozumiałaś to przepraszam] to było do założycielki tematu , już trzeci raz czytam jak obraża Arcydzieła : najpierw obrażała Linde na jego forum , a potem mówiła , ze "Mała miss" jest durna ,a teraz widze , że znowu to robi tylko obraża jeden z najlepszych seriali na świecie.
Takie próchno powinno się wylać z filmwebu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111
Spoko, domyśliłam się, ale trochę dymu nie zaszkodzi :P
Myślę, ze nie masz się co rzucac, bo 'to' przychodzi z czasem ;)
łaaaa prorok mnie prześladuje ^^ Kultura to podstawa.
bajka działa mi na nerwy - po prostu.
Rzecz w tym że siadając przed telewizorem wole oglądać o pięknych bohaterach dzielnych i odważnych choć którym nie zawsze wszystko wychodzi, czyt nie zawsze musi być happy end. nie mam po prostu ochoty oglądać frajerów takich jak Ludwiczek :P
okej, okej o gustach się nie dyskutuje ^^
Jeśli już to FAŁSZYWY Prorok , ale ty tego i tak nie zrozumiesz bo nie oglądałaś "Salta" a nawet jeśli to i tak nic nie zrozumiałaś.
Według mnie to śmieszna i dobra kreskówka. Najlepszy jest ojciec Ludwiczka :).
Aco ty wolisz?? "Włatców Móch", którzy są tempi od zarąbania??
Pf. Władcow nie ogladam, a nawet jeśli?
Co wole? Scooby-Doo, Smerfy, Baranka Shaun. To są bajki^^
Louie jest świetny ^^!
A poza tym, to chyba siakaś taka kiepska prowokacja ;)...
Ehh...
To na co mam czas albo na co nie mam czasu to moja sprawa w której nie masz nic do powiedzenia.
Świat nie dzieli się na fanów ludwiczka i na prowokatorów i którzy i tak i tak go lubią tyle że im się nudzi. Są jeszcze antyfani - tak jestem jeszcze ja ! Nie lubie tego frajera, i tyle.
pryjmij moje przeprosiny [na wszystkich tematach na,, których się kłócimy] zrozumiałem, ze każdy moze miec swój gust.
Someone, troszkę wyluzuj -,-...
Nie wiem czy zauwazyłeś, ale plujesz sie na temat BAJKI. Dobra, może ci się nie podobać... aż się boję zapytać ile człowiek musi mieć lat, żeby mieszać z błotem kreskówkę jak niewiadomo jaki film (i to do tego kontrowersyjny) -,-...
Świat się kończy -,-...
Fałaszywy Proroku - rozejm? Okej xD
Jeannie ! Jestem dziewczyną !
Ej, ja się nie pluje. Fakt faktem rozsadza mnie jak słysze Ludwiczka ale no nieważne.
Bajka, film nie ma to dla mnie znaczenia jeśli mi się nie podoba komentuje tak jak na to zasługuje.
Brak najmniejszych chęci do kłotni z mej strony. Mam nadzieje Jeannie że Tobie taż się nie chce.....
Sorry, nie wiedziałam że jesteś dziewczyną :).
Nie mam zamiaru się kłócić -,-... Po prostu za mocno się "przejęłaś" tą kreskówką i tyle ;P.
Owszem o gustach się nie dyskutuje,ale Ludwiczek według mnie to jedna z tych bajek która po prostu nie może sie nie podobać.Ta bajka jest po prostu
genialna a nie które teksty podobają.
Rodzina Andersonów jest na wakacjach i Ojciec z Ludwiczkiem byli na rybach i złowili małą płotkę,gdy wyszli z łodzi to matka robi im zdjęcia a Ojciec mówi tylko szybko a Ludwiczek z ironią a co ciężka rybka Tato?
Ludwiczek jest po prostu The Best,jeszcze uwielbiam Flinstonów i Scooby Doo
tez jest fajne.
Według ciebie wyszło żałośnie i nie śmiesznie, a według mnie odwrotnie.
To jedna z najlepszych bajek na świecie.
Nie doceniasz jej. Po prostu. x]
cóż jak ktoś ma w ulubionych high school musical trudno zęby podobał mu się Ludwiczek;p
someone91: Ludwiczek wcale nie jest durny, a żarty Andy'ego trzeba po prostu zrozumieć, żeby docenić ich klasę. W " Life with Lowie" została przedstawiona taka typowa rodzina z problemami na które patzrymy oczami 9-latka. Ale oczywiscie jak ktoś woli schematyczną i przesłodzona do granic możliwości podróbkę komedii romantycznej ( High School Musical) trudno,zeby docenił klasykę,do której Ludwiczek na pewno się zalicza.
Dobra, wyluzujcie. Niektórzy lubią płytkie filmy, jak "Zmierzch" na przykład, a klasyki z ciętym humorem im się nie podobają. I nie ma w tym nic złego.
Aczkolwiek nazywanie frajerem postaci, której żartów się najwyraźniej nie rozumie, jest nieco poniżej poziomu.
niektórzy równiez lubią plytkie filmy jak Zmierzch i klasyki z ciętym humorem np ja, twój świat jest taki prosty biały albo czarny, zero odcieni
Zastanów się, zanim spróbujesz kogoś pogrążyć! Nie wiem, jak ty, ale ja nie daję do ulubionych filmów, które oceniłem na 3...
Porównanie: "..za to filmy, które masz w ulubionych, są bardzo ambitne :D" ; "Pf. Władcow nie ogladam, a nawet jeśli? Co wole? Scooby-Doo, Smerfy, Baranka Shaun. To są bajki^^" - Ja myślałem, że to są dobrze oceniane produkcje, ale ty udowadniasz, że ci, którzy dali temu dobre oceny, są w błędzie...