Najgorszy jest fakt, że widziałem już chyba wszystkie odcinki, a nadal mi mało :(
Ci którzy nie mają możliwości oglądać Ludwiczka w JETIX, niech kupią, póki jeszcze mogą magazyn JETIX - tam płyta DVD z aż czterema odcinkami Ludwiczka + demo gry FIFA 07.
Bodajże Andy'emu głos podkłada Wojciech Paszkowski. Czy towarzyszył mu przez wszystkie odcinki? Ktoś wie? Bo mam wrażenie, że w tych nieco nowszych odcinkach słyszałem raczej nie jego głos.
No mało tych odcinków. Dubbing w trzeciej serii już troche *suck*, bo kumple Ludwiczka mają inne głosy, a co do Andy'iego to wydaje Mi się że to ciągle ten sam głos.
Czy któś wie, w ilu odcinkach występuje przyjaciel Ludwiczka, Tico, który jest z sierocińca i był na święta u Andersonów??
Skoro widziałeś "już chyba wszystkie odcinki", mógłbyś się doliczyć :)? Please
Dzięki za odpowiedź co do Russela. Tyle też mi się zdawało tych odcinków :(. Szkoda...
Co do dubbingu, mój ulubieniec (Tico:) ) też miał zmieniony głos. Trochę to żenujące, ale ogólnie kreskówka jest rewelacyjna!
mi też BARDZO brakuje nowych odcinków. Ta kreskówka, jakby to powiedzieć, po prostu uniwersalna, bez przemocy, a nie nudna. Genialna! Zapraszam na mojego bloga.
Bez przemocy? A co z "godziną tortur"? ;>
Jak dla mnie ta kreskówka to arcydzieło ;]
Głos Andy'ego jest taki sam. Ale mamy Ludwiczka chyba się zmienił, nie sądzicie?