Świat według Ludwiczka

Life with Louie
1995 - 1998
8,1 55 tys. ocen
8,1 10 1 55312
8,1 11 krytyków
Świat według Ludwiczka
powrót do forum serialu Świat według Ludwiczka

Witam

użytkownik usunięty

A ja się pytam gdzie podziały się takie bajki jak Ludwiczek,Miś Uszatek,Dzieciaki z klasy 402,Power Rangers(te pierwsze),Edd,Ed,Eddy?Bo teraz puszczają jakieś badziewie dla dzieci w stylu Hanna Montana,a dorosły człowiek też by sobie od czasu do czasu popatrzył na dobrą animację.

ocenił(a) serial na 9

Akurat Ed, Edd i Eddy to była mocno porąbana bajka, dzieciom bym nie polecała ;)

użytkownik usunięty
digi_hardcore

wiesz lepiej,żeby puszczano dzieciom Edda niż ten syf,który na siłę Disney puszcza dzieciom.Ja swoim jakbym miał na pewno nie pusczałbym seriali typu Hanny Monntany już wolałbym,zeby słuchał muzyki Pezeta,albo Sokoła.

Sam słucham rapsów, ale z puszczaniem dziecku w wieku, w którym ogląda się takie kreskówki Pezeta albo Sokoła to się troche rozpędziłeś ;dd A oglądania tych crapów Disney'a faktycznie powinni zakazać.
5!

ocenił(a) serial na 9
dzonydz

Jak oglądałam Ed Edd i Eddy to moja mama wychodziła z pokoju xD

ocenił(a) serial na 8
Falter

Ed Edd i Eddy są genialni. Czasami jeszcze na kanale Boomerang można obejrzeć. Ten syf w pokoju Ed'a, i to co było pod "czapką" Chudego i oczywiście łamiszczęki :D

yellowcrayon

tak... popieram was... dobra bajki zaginęły w archiwum.. Dopóki był jeszcze Jetix, to jeszcze te dobre bajki leciały... a teraz Disney wpaja im swoje badziewia.. .

użytkownik usunięty
Meaghan

Ludwiczek i Dzieciaki z klasy 402 to były moje dwie ulubione bajki. Pamiętam, jak zawsze czekałam na te bajki z niecierpliwością od samego rana. Teraz sam komercyjny chłam puszczają na tych disneyach itd. Gdybym miała taką możliwość chętnie obejrzałabym jakieś dobre animacje. Może w internecie coś uda mi się wyhaczyć ale to jednak nie to samo.
Co do Ed, Ed i Eddy to ta bajka jest mocno poryta, ale takie właśnie bajki są najlepsze. ;)

ocenił(a) serial na 8

Jak dla mnie dzisiejsze kreskówki jedynie ogłupiają, nie mają żadnych wartości. Tego się nie da oglądać...

użytkownik usunięty
nika_g89

Święte słowa.

nika_g89

W obecnych czasach jedynymi kreskówkami jakimi mi się podobają jest Fineasz i Ferb i Zafalowani(Stoked), Reszta to po prostu beznadziejne gówno robione do ogłupienia. A Ludwiczka uwielbiam i Chojrak Tchórzliwy Pies też wymiatał ^^

ocenił(a) serial na 9
FringeDivision

Rzeczywiście dzisiejsze bajki to teraz jedna wielka kupa ;/ Czesto widze co moi siostrzeńcy ogladaja: jakies gadajace ciuchcie albo coraz to nowsze poprzerabiane bajki o zwierzakach. Za to Świat wg Ludwiczka byla swietną bajką o duzej kochajacej sie rodzinie ;)