Kanal FOX podtwierdzil dzis koniec O.C.!!!:( 22Lutego bedzie ostatni 16 odcinek leciec. No i jeszcze gorzej Josh to podtwierdzil i to znaczy ze nawet O.C. na The CW nie zobaczymy. Podziekowal wszystkim aktora i pracownika i powiedzial ze to najleprzy momet na odejscie:(:(
Jak sie o tym dowiedzialem to sie po ryczalem ze az w domu The Day After Tomorrow mialem :(
Spoiler tu terz juz dawno umiescilem jak dokladnie przeczytacie to znajdziecie
A zycie na fali leci juz w telewizji bo ja jakos nie widze ?? a jak nie to kiedy wkoncu puszcza :( bo sie doczekac nie moge :(
A dla mnie 4 seria jest po prostu strasznie dziwna bez Marissy. Jakoś tak... pusto jest nagle i w ogóle. Brakuje jej. Chociaż głupio robią, że chcą skończyć na tylu odcinkach, bo w końcu Barton odeszła z serialu, bo potrzebna była jakaś tragedia, żeby zwiększyć oglądalność. No i co? Teraz już chcą kończyć? Dla mnie to trochę nie zrozumiałe.
Ogladałam 13 odcinek 4 serii i nie uważam, żeby był zły. Jeśli natomiast za trzy odcinki miałby być koniec serialu, to trochę nie bardzo wiem, co miałoby tam być. Wyjdzie jak urwane w połowie zdania. Ale trudno.
wielka szkoda że serial ma sie zakończyć:(( ale ja zamierzam zrobić tak że ściągne sobie jeszcze cały 1 i 2 sezon( 3 i większość 4 juz mam) i chętnie będe zawsze wracał do tego serialu.pozdr.
Ja nie chce !!! :( 4 sezon jest przecież bardzo dobry. Trudno mi się bedzie tak odzwyczaić że juz nie będę oglądać ich dalszych losów... choć kiedys to by musiało nastąpić ale mogłoby to trwać jak najdłużej Oby zakończenie było jakies MEGA SUPER
Gdzie wy to ogladacie na jakim kanale przeciez O.C skonczylo sie w wakacje :???????????