Pojedynek TYTANÓW!!!
Piątka Waszych ulubionych postaci z Plotkary zmierzy się z piątką ulubionych postaci z 90210! Przez najbliższe 8 tygodni będziemy świadkami prawdziwego POJEDYNKU TYTANÓW, gdzie zwycięzca BEDZIE TYLKO JEDEN!!!
BARDZO WAŻNA PROŚBA - GRA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FANÓW OBU SERIALI! I PROSZĘ BY TYLKO TACY GŁOSOWALI! Bez sensu będzie bowiem, jeśli fani tylko jednego serialu będą faworyzować swoich ulubieńców BO TO ZUPEŁNIE NIE O TO CHODZI!!!
OTO ZASADY:
* Od NIEDZIELI, od PÓŁNOCY do piątku, do godziny 22.00 głosujemy w PIERWSZYM ETAPIE!
* Pierwszy etap głosowania polega na przyznaniu punktów od 10 - 1 postaciom! Gdzie 10 jest dla najbardziej lubianej postaci, a 1 dla najmniej lubianej!
* Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ W CIĄGU DOBY! Oznacza to, że jeden uczestnik nie może oddać więcej niż 5 głosów w jednej rundzie!
* W każdy piatek, trzy postaci z najmniejsza liczba punktów stają się ZAGROŻONE!
* W drugim etapie tygodniowego głosowania, trzy zagrożone postaci, od PIĄTKU, od PÓŁNOCY do Niedzieli do godz 22.00 walczą o pozostanie w grze!
* W drugim etapie WPISUJEMY IMIĘ JEDNEJ OSOBY KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!
* W DOGRYWCE Z JEDNEGO KONTA MOŻNA ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS PRZEZ CAŁY WEEKEND!!!
* NOWA ZASADA, dla urozmaicenia! POSTAĆ, KTÓRA W KAŻDĄ ŚRODĘ OD PÓLNOCY DO 23.59 ZDOBĘDZIE NAJWIĘCEJ PUNKTÓW ZE WSZYSTKICH, zdobywa tak zwaną NIEŚMIERTELNOŚĆ! - oznacza to, że niezależnie od wyniku końcowego tygodnia, NIE BĘDZIE ONA ZAGROŻONA!
* NIESMIERTELNOŚĆ nie liczy się w TYGODNIU FINAŁOWYM I POPRZEDZAJĄCYM GO tygodniu!
OTO nasi TYTANI:
Adriana
Blair
Chuck
Dorota
Erin
Liam
Naomi
Nate
Serena
Teddy
+ DZIKA KARTA: JENNY!
NIECHAJ ROZPOCZNIE SIĘ POJEDYNEK NAJWSPANIALSZYCH!
NIECHAJ ROZPOCZNIE SIĘ POJEDYNEK TYTANÓW!
NIECHAJ POLEJE SIĘ KREW!!!
See U Soon!
Nie wiem co macie do Nate'a, ostatnio jest na prawdę w porządku, szczególnie kiedy postawił się Serenie, a nudny też w sumie nie jest, na forum GG ktoś napisał (chyba nancy ileś), że bez Sereny, czy Nate'a Plotkara istnieć by nie mogłą (i za to ją kochamy), a 90210 było by tak samo słabe bez Ade, Naomi, czy kogokolwiek innego, mój głos na
ADRIANNĘ
ze wszystkich zagrożonych to ona najmniej wnosi do "swojego" serialu.
Zgadzam się. Ja bardzo lubię Nate'a swietny bohater. Osobiscie uważam, że jego postać nie jest nudna... A patrząc na ostatnie odcinki to zdecydownaie bardziej irytuje mnie Seren'a (cociaż od początku serialu jest jej wierną fanką, ale ostatnio od 20 odc 3serii poobapad mi). Dlatego wybrała Serene(JUŻ GŁOSÓWAŁAM WCZORAJ, uzasadniam mój wybór) żeby odpadła. Ade ogólnie jest spoko, chociaz też jakas superowa, to nie jest, ale podoba mi się historyjka Navid i Ade. Dlatego nie chce żeby odpadła.
Ach ten najnowszy odcinek GG był cudowny i dalej jestem pod wielkim wrażeniem i bardzo bardzo czekam na następny. A więc ta magia chwili nie pozwala mi wyeliminować kogoś z GG, a że jedyną zagrożoną osobą z 90210 jest Ade tak więc niech ona odpadnie.
Ade