Pojedynek TYTANÓW!!!
Piątka Waszych ulubionych postaci z Plotkary zmierzy się z piątką ulubionych postaci z 90210! Przez najbliższe 8 tygodni będziemy świadkami prawdziwego POJEDYNKU TYTANÓW, gdzie zwycięzca BEDZIE TYLKO JEDEN!!!
BARDZO WAŻNA PROŚBA - GRA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FANÓW OBU SERIALI! I PROSZĘ BY TYLKO TACY GŁOSOWALI! Bez sensu będzie bowiem, jeśli fani tylko jednego serialu będą faworyzować swoich ulubieńców BO TO ZUPEŁNIE NIE O TO CHODZI!!!
OTO ZASADY:
* Od NIEDZIELI, od PÓŁNOCY do piątku, do godziny 22.00 głosujemy w PIERWSZYM ETAPIE!
* Pierwszy etap głosowania polega na przyznaniu punktów od 10 - 1 postaciom! Gdzie 10 jest dla najbardziej lubianej postaci, a 1 dla najmniej lubianej!
* Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ W CIĄGU DOBY! Oznacza to, że jeden uczestnik nie może oddać więcej niż 5 głosów w jednej rundzie!
* W każdy piatek, trzy postaci z najmniejsza liczba punktów stają się ZAGROŻONE!
* W drugim etapie tygodniowego głosowania, trzy zagrożone postaci, od PIĄTKU, od PÓŁNOCY do Niedzieli do godz 22.00 walczą o pozostanie w grze!
* W drugim etapie WPISUJEMY IMIĘ JEDNEJ OSOBY KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!
* W DOGRYWCE Z JEDNEGO KONTA MOŻNA ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS PRZEZ CAŁY WEEKEND!!!
* NOWA ZASADA, dla urozmaicenia! POSTAĆ, KTÓRA W KAŻDĄ ŚRODĘ OD PÓLNOCY DO 23.59 ZDOBĘDZIE NAJWIĘCEJ PUNKTÓW ZE WSZYSTKICH, zdobywa tak zwaną NIEŚMIERTELNOŚĆ! - oznacza to, że niezależnie od wyniku końcowego tygodnia, NIE BĘDZIE ONA ZAGROŻONA!
* NIESMIERTELNOŚĆ nie liczy się w TYGODNIU FINAŁOWYM I POPRZEDZAJĄCYM GO tygodniu!
OTO nasi TYTANI:
Adriana
Blair
Chuck
Dorota
Erin
Liam
Naomi
Nate
Serena
Teddy
+ DZIKA KARTA: JENNY!
NIECHAJ ROZPOCZNIE SIĘ POJEDYNEK NAJWSPANIALSZYCH!
NIECHAJ ROZPOCZNIE SIĘ POJEDYNEK TYTANÓW!
NIECHAJ POLEJE SIĘ KREW!!!
See U Soon!
Nowa gra już dobrze że nie przegapiłam
10 - Naomi
9 - Silver
8 - Chuck
7 - Blair
6 - Serena
5 - Teddy
4 - Liam poradzi sobie:)
3 - Jenny
2 - Nate
1 - Dorota
10 Blair
9. Naomi
8.Chuck
7. Liam
6. Silver
5. Teddy
4 ade
3 nate,
2serena,
1dorota,
- Jenny
9 - Ade
8 - Silver
7 - Nate
6 - Blair
5 - Serena
4 - Chuck
3 - Liam
2 - Dorota
1 - Teddy
10 pkt - Ade
9 pkt - Jenny
8 pkt - Silver
7 pkt - Teddy
6 pkt - Chuck
5 pkt - Liam
4 pkt - Serena
3 pkt - Dorota
2 pkt - Nate
1 pkt - Blair
Adriana 3pkt
Blair 4pkt
Chuck 8pkt
Dorota 6pkt
Erin 2pkt
Liam 10pkt
Naomi 7pkt
Nate 9pkt
Serena 5pkt
Teddy 1pkt
Blair - 10
Erin - 9
Adriana - 8
Chuck - 7
Liam - 6
Serena - 5
Nate - 4
Teddy - 3
Dorota - 2
Jenny - 1
Adriana 10
Blair 2
Chuck 3
Dorota 7
Erin 8
Liam 4
Nate 1
Serena 6
Teddy 5
Jenny 9
Adriana 10
Chuck 3
Dorota 7
Erin 6
Liam 2
Naomi 1
Nate 5
Serena 8
Teddy 4
Jenny 9
10 - Adrianna
9 - Jenny
8 - Silver
7 - Chuck
6 - Liam
5 - Teddy
4 - Blair
3 - Dorota
2 - Nate
1 - Serena
10 – Ade
9 – Jenny
8 – Erin
7 – Serena
6 – Blair
5 – Liam
4 – Teddy
3 – Dorota
3 – Nate
1 - Chuck
Pozdrawiam.
10 - Naomi
9 - Erin
8 - Liam
7 - Adriana
6 - Teddy
5 - Serena
4 - Jenny
3 - Nate
2 - Dorota
1 - Blair
10 Naomi
9 Blair
8 Silver
7 Teddy
6 Serena
5 Adriana
4 Liam
3 Chuck
2 Dorota
1 Nate
10 - Jenny
9 - Ade
8 - Silver
7 - Nate
6 - Blair
5 - Serena
4 - Liam
3 - Chuck
2 - Teddy
1 - Dorota
10 - Naomi
9 - Jenny
8 - Silver
7 - Chuck
6 - Liam
5 - Teddy
4 - Blair
3 - Dorota
2 - Nate
1 - Serena
Adriana 10
Blair 2
Chuck 3
Dorota 7
Erin 8
Liam 4
Nate 1
Serena 6
Teddy 5
Jenny 9
10p naomi
9p liam
8p Silver
7p Chuck
6p Serena
5p Teddy
4p Adriana
3p Blair
2p Dorota
1p Nate
10p naomi
9p teddy
8p silver
7p chuck
6p serena
5p liam
4p adriana
3p blair
2p Dorota
1p nate
Blair - 10
Erin - 9
Adriana - 8
Chuck - 7
Liam - 6
Serena - 5
Nate - 4
Teddy - 3
Dorota - 2
Jenny - 1
A tak w ogóle moje głosy ;)
10 Adrianna
9 Silver
8 Jenny
7 Serena
6 Dorota
5 Liam
4 Chuck
3 Nate
2 Teddy
1 Blair
Strasznie wczoraj filmweb mulił, myslałem ze nie dodało tego pierwszego głosu, a potem wyświetliły się oba.
Ten drugi głos jest 2 min przed północą, więc może uznamy go po prostu za mój dzisiejszy głos?
Pytam założyciela i jego pomocników.
mariooo jesli o mnie chodzi to moze tak byc ;) Ale Igor musi to potwierdzic :)
10 – Ade
9 – Jenny
8 – Erin
7 – Serena
6 – Blair
5 – Liam
4 – Teddy
3 – Dorota
3 – Nate
1 - Chuck
Pozdrawiam.
10 - Ade
9 - Jenny
8 - Teddy
7 - Serena
6 - Liam
5 - Chuck
4 - Silver
3 - Blair
2 - Nate
1 - Dorota
10 Adrianna
9 Erin
8 Jenny
7 Serena
6 Dorota
5 Liam
4 Chuck
3 Nate
2 Teddy
1 Blair
Adriana 10
Blair 3
Chuck 2
Dorota 6
Erin 7
Liam 5
Nate 1
Serena 9
Teddy 4
Jenny 8
10p Naomi
9p Silver
8p Blair
7p Seren
6p Adriana
5p Teddy
4p Liam
3p Chuck
2p Dorota
1p Nate
10 pkt - Ade
9 pkt - Jenny
8 pkt - Silver
7 pkt - Teddy
6 pkt - Chuck
5 pkt - Liam
4 pkt - Serena
3 pkt - Dorota
2 pkt - Nate
1 pkt - Blair
10 - Jenny
9 - Ade
8 - Silver
7 - Blair
6 - Nate
5 - Serena
4 - Liam
3 - Chuck
2 - Teddy
1 - Dorota
10-Naomi
9-Silver
8-Teddy
7-Blair
6-Liam
5-Chuck
4- Nate
3- Serena
2-Dorota
1-Jenny
Do PROWADZĄCEGO (Igor)
Czy w finale będą brane głosy z całej gry czy tylko z tygodnia finałowego?
Adriana 10
Blair 2
Chuck 3
Dorota 7
Erin 8
Liam 4
Nate 1
Serena 6
Teddy 5
Jenny 9
Nie wyświetliło się poprzednie. :)
10pkt Naomi
9pkt Silver
8pkt Blair
7pkt Serena
6pkt Liam
5pkt Teddy
4pkt Adriana
3pkt Dorota
2pkt Chuck
1pkt Nate
Chłodne Kalkulacje i IMMORTAL SILVER...
Czwartek. W tej grze, tego dnia będę informował Was, drodzy moi o tym komu w danym tygodniu wiedzie się znakomicie, jak i o tym kto powinien zacząć martwić sie weekendową dogrywką. Co najważniejsze, będziecie dowiadywać się kto w danym tygodniu jest NIETYKALNY! Kto wywałczył w środe najwięcej punktów i nieważne jak bardzo byście tego chcieli - nie może w danym tygodniu opuścić gry! Kto jest NIEŚMIERTELNY?!
Cóż, niezbyt dyskretny nagłówek nie pomaga w budowaniu napięcia, więc nie ma sensu przynudzać!
Pierwszą NIEŚMIERTELNOŚĆ wywalczyła SILVER!!!
Sreberko w środe uzyskało 253punkty zostawiając pozostałych w tyle...
Tak, Silver nie musi sie juz martwić o jutrzejsze wyniki. Podobnie jak sześć innych osób.
Bowiem walka o nominacje rozegra się pomiędzy czterema osobami. I tylko jedna z nich odetchnie jutro z ulgą! Pozostałe trzy stoczą bój o godność! Nie ma chyba nic gorszego niż opuścić POJEDYNEK TYTANÓW jako pierwszy! Cóż, niedzielne ofiary będą 2 - może będzie im raźniej PRZEGRYWAĆ WSZYSTKO!
Kto nie miał tyle szczęścia co Silver?
Dorota, mimo rewelacyjnego odcinka, fani Little J. chcą za wszelką cenę pokazać, jak wielkim błędem był brak ich ulubienicy w pierwszej piątce G.G.
Teddy
Nate, znów zaczyna słabo! Czy i tym razem sie rozkręci na tyle by trafić do finału?
I chyba coś, czego nikt się nie spodziewał, lub wręcz przeciwnie, co było z góry ukartowane...
NAOMI, zwyciężczyni GRY 90210!
Cóż, myślałem że ta gra zacznie wszystko od nowa! Że każdy z nich będzie miał nową, czystą kartę! Jak zwykle pomyliłem się! Znów mamy powtórke z rozrywki! Tym razem od samego początku! Znów Walka toczy się jakby tylko pomiędzy Adrianną i NAomi, a inni uczestnicy się zupełnie nie liczą! Noo, może poza Jenny, której fani za wszelką cenę chcą sie zrehabilitować za porażkę w poprzedniej grze!
ZAWIODŁEM SIĘ NA WAS! Wciąż nie potraficie grać dla przyjemności, nie tworząc CHŁODNYCH KALKULACJI! Bo jak inaczej wytłumaczyc to, że każdy, u kogo na pierwszym miejscu jest Ade lub Jenny, już nawet nie musze patrzeć kogo brakuje na liście - Zwykle jest to Naomi, czasem jest to jeden punkt! Podobnie działa to w drugą stronę, chociaż u Fanów N. widać mały postęp - zdarzają sie i 4, czy 5 punktów dla Adriany czy Jen. Nie wmówicie mi że będąc fanami danego serialu, tak bardzo nienawidzicie jakiś bohaterów. Rozumiem, że pozostał niesmak, uprzedzenie po poprzedniej grze! ALe błagam! Nie pogłebiajmy tego!
Jak widać fani Ade i Jenny są póki co znacznie skuteczniejsi w swoich kalkulacjach! Obie Panie wiodą prym w tym tygodniu, natomiast Naomi prawdopodobnie będzie zagrożona...
Czy tak zostanie?
Komu z tej czwórki jutro ulży, a kto już w pierwszym tygodniu przeżyje wstrząsające emocje?
WY MI POWIEDZCIE - SWOIMI GŁOSAMI!
P.S.
Głos użytkownika JUCHA91 z 14 kwietnia jest NIEWAŻNY!!! Punkty od 10-6 przyznał on/ona bowiem wyłacznie bohaterom jednego serialu, czyli został ZŁAMANY REGULAMIN! Proszę zwracać na to uwagę!!!
Do Mariooo: myślę, że jeśli reszta zespołu nie ma nic przeciwko, to możemy uznać to za głos z następnego dnia! W drodze wyjątku oczywiscie!
A Zespół proszę o informowanie mnie prZed piątkowymi wynikami, jeśli zauważyliśie jakieś przypadki łamania regulaminu, podwójne głosy lub macie jakieś podejrzenia...
SEE U SOON!
Na forum GG w naszej grze rowniez zostal zlamany regulamin przez: MARTUSIA3318_FW dnia 12 kwietnia przyznala punkty od 10-6 wylacznie bohaterom jednego serialu, do tego dala punkt Lily ktora nie uczestniczy w grze.
no i co do uzytkownika: gr8l zreszta sama napisala ze sie pomylila, czyli jej glosy z dnia 12 kwietnia na forum 90210 tez sie nie liczy
oraz do listy jesze niestety dopisuje ANULA11 forum 90210 dnia 15 kwietnia, oraz PEGGY009 forum 90210 dnia 14 kwietnia. - glosy niewazne.
Prosze sie nie czepiac, chcieliscie uczciwej gry wiec starajmy sie taka prowadzic. Nie chodzi mi o to ze te osoby ktore wczesniej napisalam sa oszustami, po prostu czegos sie nie doczytalo, lub przeoczylo itp, kazdemu sie moze zdarzyc, nastepnym razem na pewno bedzie lepiej, i prosze innych pomocnikow o wylapytanie takich bledow, bo przeciez sama tez sie moge pomylic lub cos przeoczyc, tak jak Igor ;)
P.S Igor chyba nie masz mi za zle ze tyle napisalam? Bo to w koncu Ty tu jestes prowadzacym ;)
Pozdrawiam wszystkich graczy i zycze milej gry ;)
Nie to żebym się czepiała ale tak z nudów wczoraj podliczyłam głosy i wyszło mi że kiedy Silver miała te 200 to Adrianna i Jenny miały już 300.
Adriana 10
Blair 2
Chuck 3
Dorota 7
Erin 8
Liam 4
Nate 1
Serena 6
Teddy 5
Jenny 9
10 Serena
9 Naomi
8 Blair
7 Nate
6 Silver
5 Teddy
4 Chuck
3 Liam
2 Dorota
1 Ade
Paige176 ja nie liczylam glosow, ale Igor podal tylko osobe ktora wygrala w glosach w srode, tak jest w regulaminie. Czy Ty tez liczylas tylko glosy z srody z forum GG jak i z forum 90210?
Bo az taka duza roznica w glosach to cos nie mozliwego do pomylenia sie