PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Już się zapowiada... mody na sukces Ciąg DALSZY. ;p
5 Sezon, zazdrosna vanessa bd chiala zrobic coś z Silver, uda się jej.. ale w końcu wyjdzie wszystko na jaw, i Liam bd z Silver.
Zakladam się że tak się stanie. Jest rpzewidywalny do bolu.
oczywiscie to jest SPOILER. :)

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

w sumie to fajnie by było gdyby byli razem. A już na pewno lepiej niż z Anne ;]

ocenił(a) serial na 9
Irys26

ja po ostatnim odcinku stwierdziłam to samo. jestem pewna, że będą razem ;)

ladyyS

A ja myślę, że Silver odkryję ,że jest w ciąży i będzie z Navidem. Jak by ta para się rozstała to nie mieli by pary dla Navida jak wróci. To bardzo naciągane ,że taka ambitna i inteligentna Silver związała by się z Liamem. Liam bardziej by pasował z Ade,

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

spoiler? czyli to przeciek, czy Twoje domysły? ;P

nie no ja nie chce Silver widziec z Liamem
jeszcze Naomi z Dixonem niech będzie, Annie z Navidem :D
łączą sie wszyscy jak w GG - beznadzieja normalnie...

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Nie wyobrażam sobie Liama z Silver. Jakoś nigdy nie pomyślałbym, że można ich tak połączyć, ale po obejrzeniu jednego z ostatnich odcinków wszystko na to wskazuje, że niestety tak będzie;(. Ja od samego początku kibicuje Annie i Liamowi. To ich widzę razem na ślubnym kobiercu;)

wiolusia102

To były takie moje fantazje :) Myślę, że to zwodzenie widza, ze niby oni razem. Ciekawa jestem czy będzie tu zastosowane coś jak w BH 90210, że na końcu i tak główne pary będą razem. Mam na myśli np. związek Donny z Davidem, czy walki Kelly z Brenda o Dylana. Czy istniała by możliwość np. powrotu Ade do Navida, Siver do Dixona, jak myślicie czy wrócą do tego co było kiedyś czy serial dalej będzie przebiegał w myśl zasady - każdy z każdym ?

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_T_A_Z_J_A

troszke tego, i troszke tego :)
Fajnie by było gdyby był powrót pierwotnych par :)
Silver w ciązy?!

ocenił(a) serial na 8
xnewdayx

Mi się wydaje, że Silver nie zrobiłaby tego Annie, która chyba dalej czuje coś do Liama :)

madfugitivexo

Silver by czegoś nie zrobiła ? Ta postać niestety nie jest dobrze prowadzona. Jak odbiła Ade Navida i całowała się z Ethanem to jednak w kwestii miłości nie ma dla niej moralnych zachowań.

ocenił(a) serial na 7
madfugitivexo

jakoś nie miała oporów by byc Navidem który był aktualnie w związku ;)

ja tez kibicuje Annie i Liamowi :))

ocenił(a) serial na 10
fnh81

ja kibicuje annie i liamowi oraz silver i navidowi i ade i dixon niech sie juz nic nie zmienia

ocenił(a) serial na 8
fnh81

Może masz racje ale Annie to jej przyjaciółka, a między Silver a Ade się już wtedy psuło :) Navid sam tego chciał i dawał Ade to do zrozumienia. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Jednak też mam przeczucie że między Silver a Liamem coś będzie, moim zdaniem kompletnie do siebie nie pasują :)

ocenił(a) serial na 6
madfugitivexo

Moment, jaka ciąża Silver ? Ja po prostu odpuszcze sobie ten serial jeśli znowu zrobią tak durne połączenie jak Liam - Annie. Silver ma być z Navidem do ciężkiej cholery. Ciśnienie mi skakało jak oglądałam Annie + Liam, a co dopiero to. Naomka i Liam- to była para ;- D

ocenił(a) serial na 7
stelinaa_a

taaa Naomi i Liam :D:D:D ona myśląca TYLKO o osobie i swoich problemach, miała gdzieś problemy Liama z ojcem, olała go totalnie
a on taki zakochany i zapatrzony w Naomi, a przespał się bez wahania pod byle pretekstem z obcą babą :D:D
a gdy po tym wszystkim znów spróbowali być razem to nawet nie mieli o czym rozmawiać :D:D
strasznie fajna para nie ma co :D

a łaczyło ich tylko wyro NIC więcej i na tym zwiazku nie zbudujesz niestety ;)

ocenił(a) serial na 7
madfugitivexo

wiem wiem, wtedy Ade była wielką gwiazdą i miała gdzieś przyjaciół i Navida, który wtedy byl jej potrzebny jak miała doły ;)

Ja bym chciała żeby Navid był z Silver i Annie z Liamem :D reszta jakoś mnie mało interesuje w sumie ;)

ocenił(a) serial na 6
fnh81

Dla mnie związek Liama i Annie to totalne nieporozumienie.. Navid musi być z Silver i koniec !

ocenił(a) serial na 8
stelinaa_a

W sumie racja.. jak on chce z nią być to ona nie chce z nim, a jak ona chce z nim to on zakochał się już w kimś innym.. Ale i tak nie zmienię zdania, że do siebie pasują :)

stelinaa_a

żal mi cię trochę . Bo to oni powinni być razem , to widać są z kimś innym związani ale się i tak nadal kochają i od początku coś do siebie czuli . Dla mnie to szok , że Silver i Liam ;C;C

fnh81

Popieram:D.

xnewdayx

Silver i Liam? Hmmm... osobiście wolałabym żeby Navid się pokazał i wrócili do siebie.... bo trochę jest to alogiczne... chłopak tak się napracował żeby ją chronić i co?! Nic :O?

ocenił(a) serial na 10
xnewdayx

Zauważyłam właśnie że chyba planują złączyć Silver & Liama ... mam nadzieje że jednak nie, wolę ich jako przyjaciół.. Ja wolę Silver z Navidem, a Liam by pasował do Adriany.

ocenił(a) serial na 9
izuusiaa

Liam i Silver? Dość dziwne połączenie, ale w tym serialu nie ma rzeczy niemożliwych :D
Silver najbardziej pasuje mi do Navida. Tworzyli zgrany i fajny duet. Kibicowałam im.
Za to jestem całkowitą przeciwniczką Lannie. Do dzisiaj nie mogę przeżyć tego, co stało się z Liamem u jej boku, a zapowiadał się na naprawdę ciekawą postać na początku. Myślałam, że faktycznie będzie takim Dylanem, ale niestety zrobili z niego ciepłą kluchę i stracił nawet ten błysk w oku, który miał no, gdy patrzył na Naomi.
Lannie to dla mnie najgorsza, przesłodzona i całkowicie pozbawiona chemii para.. Niestety... Takiego czegoś na dłuższą metę nie jestem w stanie oglądać.
A tak poza tym, to Annie najbardziej mi pasowała do Ethana na początku, a potem do Jaspera (chociaż potem zniszczyli jego postać).

ocenił(a) serial na 6
Jucha91

AMEN !!

ocenił(a) serial na 7
Jucha91

Popieram w 100%! Liama lubiłam tylko jak był z Naomi a wątek Annie&Jasper był dla mnie najciekawszym wątkiem ówczesnego sezonu. Powiem szczerze, że żałuję, że Ethana już nie ma i chciałam, żeby pociągnęli jego wątek z Silver...ale stało się inaczej, trudno

dudusia_2

A właściwie to czemu Ethana już nie ma? Mówili coś o jego zniknięciu?

smiles

Wyjechał do Montany, do ojca.

ocenił(a) serial na 7
izuusiaa

Liama i Adriany jakos nie widze:o ale Adriana i Dixon no juz w ogole dla mnie zupelnie do siebie nie pasują, Adriana najbardziej pasowała mi do Navida a Liam do Anny...

ocenił(a) serial na 6
xnewdayx

Naprawdę, ten serial zamienia się w modę na sukces, ciągną go na siłę... Oglądam tylko z sentymentu.
Nie chciałabym, żeby Silver była z Liamem - nie pasują do siebie. Uroczą parę tworzyła z Dixonem ♥ Ogólnie jestem za parami z wczesniejszych sezonów, np Naomi i Liam (przy niej był tajemniczym "łobuziakiem" a teraz?) . To raczej niemożliwe, więc Liama można by było dopasować do Annie (z tego co pamiętam w 1 sezonie podbijał do niej).

ocenił(a) serial na 10
juliuszatko

zgadam się pierwsze związki były najciekawsze :) dixon i silver oraz nevid i adrianna, teraz robią już każdy z każdym...

xnewdayx

po obejrzeniu 20 odcinka wszystko jasne lol każdy z każdym :D

ocenił(a) serial na 7
anjanka

szczególnie Liam ! on juz był z każdą głowną bohaterką niezle;P

flleur

dokładnie on był , nie czekaj jeszcze Adriana :D

ocenił(a) serial na 7
anjanka

noo tak, za to Adriana byla i z Teddym, Navidem i Dixonem i jeszcze z Justinem (chyba tak sie nazywal?) ktory poszedl do więzienia i nie ciganą już jego wątku, chociaz szczerze mowiac nie przepadalam za nim wiec nie jest mi go brak:P

ocenił(a) serial na 7
flleur

uwaga spolier: aa nie wlasnie ogladam promo 21 i Justin wrocił!

flleur

a kto to jest ten Justin?

anczess

Mają na myśli Austina... -

smiles

już niżej o tym przeczytałam :)

xnewdayx

dokładnie! robi sie z tego yebana moda na sukces ;| każdy z każdym się tasuje ;| liam był juz chyba ze wszystkimi laskami z serialu -.-

xnewdayx

a mnie się podoba połaczenie Liam i Silver:) w tej scenie ostatniej fajna chemia była między nimi;)

xnewdayx

eh jedynie co mnie trzyma przy tym serialu to to że Robert Hoffman gra księdza i jestem ciekawa co wyjdzie z Annie

anjanka

Przepraszam bardzo jaki Justin ?? Nie pamiętam nikogo takiego...

ocenił(a) serial na 7
347

aaa przeprszam was nie Justin tylko Austin !:P ten ktory mieszkał z Dixonem;P

flleur

O ludzie, ja sobie tutaj łamię głowę od 20 minut co za Justin :D
Ale okej, dzięki :)

347

no właśnie ja tez myśle jaki Justin :D

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

tak samo pomyślałam ostatnio o 90210, że to taka moda na sukces - każdy z każdym i zawsze ta największa i prawdziwa miłość. Denerwuje mnie to. Jakby twórcy serialu nie mieli innych pomysłów na fabułę tylko kombinacje związków głównych bohaterów...;/ a poza tym nie lubię Liama, nie wiem co ludzie w nim widzą, już Navid wg mnie jest dużo przystojniejszy....no ale to moja opinia

ocenił(a) serial na 7
dudusia_2

Ja też tak uważam ze Navid jest lepszy, szczegolnie teraz kiedy wrocił wyglądał super, a Liam jest przystojny ale dość przeciętny moim zdaniem...

ocenił(a) serial na 7
flleur

no dokładnie, nie zachwyca mnie po prostu, jeszcze miał w sobie urok na początku, ale teraz zrobił się strasznie ciapowaty...i denerwuje mnie, że "prawie wszystkie przeleciał". Natomiast Navid w nowej fryzurze.. mmmm :)

ocenił(a) serial na 10
dudusia_2

Myśle że Liam, wzvudził emoocje właśnie gdy przyszedł pierwszy raz do BHS. :) Tam był takie, męski, czasem troche brutalny.. a teraz jak nie on ;) Dla mnie dalej jest najprzystojniejszym ze wszystkich facetów z 90, ale jego zachowanie czasem drażni :)
Powiem szczerze że z całego nowegoo sezonu, mi sie najlepiej oglądało wojne miedzy Naomi a Jen, reszte takie mdłe...
Wszyscy maja raka? Boże.. jak nie matka Silver, to Raj, teraz znów wątek z Silver..;/ monotonne...

ocenił(a) serial na 8
xnewdayx

ja też tak obstawiam :D

ocenił(a) serial na 7
kala996

Liam i Silver... już wolałabym żeby go połączyli z tym nowym księdzem ; D Annie mi odpowiadała zarówno z Jasperem, jak i Itanem.
Silver - jej dwubiegunowość, oraz Dixon - to było coś.. Navid + Ade.. też całkiem fajnie mi się ich oglądało.. a Naomi pasowała mi do Austina, natomiast Ivy do Raja, chociaż Diego też ujdzie ; d To już nawet nie jest moda na sukces, tylko opera mydlana dla osób po 40-stce.. pewnie niedługo wystarczy iż ktoś się do kogoś uśmiechnie, by uświadomił sobie, że go niewiarygodnie, kwieciście kocha ; /