PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Już się zapowiada... mody na sukces Ciąg DALSZY. ;p
5 Sezon, zazdrosna vanessa bd chiala zrobic coś z Silver, uda się jej.. ale w końcu wyjdzie wszystko na jaw, i Liam bd z Silver.
Zakladam się że tak się stanie. Jest rpzewidywalny do bolu.
oczywiscie to jest SPOILER. :)

ocenił(a) serial na 8
accidenti

no własnie, ten serial opiera się na zasadzie "każdy z każdym". wkurza mnie to że tam już przecież prawie wszyscy ze sobą byli, zeby się nie okazało że jeszcze Annie zrozumie że kocha Dixona jak kogoś więcej niż brata, chociaż bym się nie zdziwiła.

ocenił(a) serial na 7
kala996

Od jakiegoś czasu, mam właśnie takie wrażenie ; / Pewnie ktoś się Annie oświadczy, ona powie że się zastanowi.. a Dixon poprosi ją żeby odpowiedziała "nie" i wyzna jej miłość, tłumacząc iż właściwie nie łączą ich żadne więzy krwi -.-

accidenti

Oj, bo wykraczesz xD

accidenti

"pewnie niedługo wystarczy iż ktoś się do kogoś uśmiechnie, by uświadomił sobie, że go niewiarygodnie, kwieciście kocha"
haha dokładnie :D

xnewdayx

Od kiedy tylko Liam pojawił się w serialu, chciałam żeby był z Silver. Dreams come true :D

ocenił(a) serial na 8
Negacja

tak, ale jakim kosztem? Zrobili z Silver kompletną idiotkę. Ta para mogłaby zrobić szał wśród fanów, ale jeśli połączyliby ich przed Navidem i Teddym, teraz jest to po prostu żałosne.

tomaszooify

Hej wie ktoś czy na pewno będzie 5y sezon 90210 .? i czy Silver będzie w ciązy wkońcu czy nie ? ;)

angelika1997

Premiera 8 października 20120! :)

ocenił(a) serial na 8
xnewdayx

Lubię zarówno Liama jak i Silver, ale gdzież oni razem... Silver musi byc z Navidem ! :) Poza to już sie robi śmieszne, że ciągle robią nowe wątki miłosne w gronie kilku osób. Jak można byc z wszystkimi przyjaciółmi po kolei, po czym dalej się przyjaźnic jakby nic się nie stało... Pierwsze Ethan zostawił Naomi dla Annie, ktorej teraz wpadł w oko ksiądz, zahaczył po drodze o Jenne i w końu zakochał się w Silver, z Liamem ta sama śpiewka... Obok Silver odbija Ade Navida i Teddiego, który jest gejem, a ta zostaje z jej byłym Dixonem, po drodze Ade próbuje ją zabic i wszyscy wciąż są najlepszymi przyjaciółmi... do tego jeszcze Annie prostytutka, i pół obsady cpunów... no ale w sumie 4 sezon sie kończy, a coś wymyślic trzeba...

karla02

Twój post wygrał w tym temacie :D
Ale się uśmiałam, świetnie to podsumowałaś!

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

już wtedy jak Liam był z Silver w tym szpitalu, to tak wywnioskowałam, że prędzej czy później będą ze sobą. Tylko zanim to nastanie to zazdrosna Vanessa, będzie wchodziła między nich z jakąś intrygą, swoją drogą nigdy jej nie lubiłam i cały czas myślę, że jest wredna, więc to by nie było dziwne. Tyle już tych odcinków się naoglądało, że film po prostu staje się przewidywalny.

xnewdayx

Liam i Silver -w sumie to jedyna dziewczyna z paczki która by pasowała do niego. Jestem na tak.
Anne jest dość bezbarwna więc może powinna mieć jakiegoś zabawnego faceta z osobowością.
Adi powinna być z Navidem lub Dixonem

ocenił(a) serial na 5
domi147

Nie. Nie. Nie. Silver i Liam to porażka! Gorszej pary już chyba nie było. I nie było by w tym sensu. Navid tyle poświęcił by ją chronić, a teraz tak nagle gdy wrócił wszystko przepadło?! Tak nie może być. Liam dla mnie jest skończony. Dopiero co mówił o tym jak kobieta, którą kochał, czyli Vanessa go oszukała, a za chwilę mówi do Silver, że coś do niej czuje. To kompletnie nienormalne. Silver i Navid naprawdę są fajną parą, taką ciepłą. (na marginesie: fajnie Navidowi w nowej fryzurze XD). Liam niech sobie znajdzie kolejną dziewczynę, z którą się prześpi i od razu będzie przekonany, że coś do niej czuje.
Ade i Dixon też miła para, ale nie wydaje się mi by to przetrwało. Dixon ją okłamał i zostawił. Jest jeszcze Austin. Może coś z tego wyniknie?
Szkoda mi Naomi. Wyprawiać wesele dla byłego, którego się tak bardzo kochało, i który złamał jej doszczętnie serce? Biedna Naomi. Miejmy nadzieję, że Max jeszcze się wycofa. Fajnie było widzieć taką dziewczynę jak Naomi i kujona;)
Co do Annie to większej bezbarwnej i pozbawionej wdzięku postaci nie było. Ciągle się nad sobą użala, a potem jeszcze ma niby do siebie pretensje. Dziewczyna się normalnie stoczyła. Lubiłam ją jak była z Liamem.

użytkownik usunięty
sylwia92R

dokładnie, dzieje się w ogóle dla mnie to samo co w Gossip Girl. Identyko każdy z każdym. A Annie moja ulubiona postać jest jak Serena - moja ulubiona postać z GG. Obie są nudne już, zero historii. Lubiłam Serene jak była z Natem, a Annie jak z Liamem. Dwa ciacha:D Czekam na Austina, fajny był:D

ocenił(a) serial na 8
sylwia92R

Navid zdecydowanie powinien być z Silver.Liam tam nie pasuje.W sumie to Dix mógłby wrócić i być z Liamem,albo niech zrobią trójkąt z byłym przyszłym księdzem.Strasznie ci scenarzyści kombinują,aż się boję co będzie dalej.
Jedyne co może mi poprawić samopoczucie po Liamie i Silver to Max i Naomi znowu razem.To był jej najlepszy chłopak, taki który naprawdę się nią przejmował.I ta chwila w 4x22 gdy Naomi definitywnie mówiła o Maxie i on nagle w drzwiach się pojawił. To przeznaczenie!Nie po to wrócił pod koniec sezonu,aby z nią nie być,prawda?

ocenił(a) serial na 5
DeeDee_Spencer

Popieram. Silver i Navid są dla siebie stworzeni. Sam Navid tak powiedział do Erin. Annie mogłaby być z Calebem-księdzem. Uwielbiałam Maxa i Naomi. Byli cudowni. To musi być przeznaczenie.

xnewdayx

ja uważam , że to powinno być : Naomi powinna być z Maxem , Silver powinna być z Navidem a nie z Liamem ponieważ Liam bardziej pasuje do Annie , ;) Adrianna nie wiem ale raczej z Dixonem . Nie wiem jak wy , ale fajniej jak Annie była z Liamem . ;)) :** Aaa i Ivy bardziej pasuje mi do tego fotografa niż do Raja , bo się kłucą . Ale będzie co będzie . Bardzo lubię Silver , ale nie chce żeby był z Silver . :D

ocenił(a) serial na 5
angelika1997

Annie powinna być z Liamem byli najlepszą parą . Ale tu naprawdę każdy z każdym . Najbardziej rozśmiesza mnie Liam był z Naomi jeszcze z nią nie zerwał i zakochał sie w annie będąc z nią zakochał się w tej żonie swojego przyjaciela kiedy stwierdził ze znowu kocha annie zakochał się w vanessie a stamtej przeniusł swoje uczucie na silver haha. A Silver nie była jeszcze tylko z Austinem( moze dlatego że nie gra od początku serialu) moim zdaniem popsuli jej postać bo w 1 sezonie naprawdę ją lubiłam a teraz nie mogę na nią patrzeć.

mrau145

I ślicznie wyglądała w długich włosach, tak grzeczniej :)

ocenił(a) serial na 5
ntx

Masz rację :)