WYBIERAMY: Najfajniejszą Postać z 90210
Poniżej znajdziecie 14 postaci z 90210. Każdy będzie mógł raz dziennie oddawać głosy na trzy postacie kolejno dając im 1,2 i 3 punkty. Od piątku do wtorku głosujemy na ulubionych bohaterów. W środę podam trzy osoby, które uzyskały najmniej punktów. Od środy do piątku będą eliminacje między trzema postaciami z najmniejszą ilością punktów. Te, które wygrają nadal pozostają w grze. Przegrana odpada. Ta postać, która wygra finał otrzyma oficjalnie tytuł: Najfajniejszej Postaci z 90210!
Lista bohaterów biorących udział w konkursie:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Dixon Wilson
* Annie Wilson
* Liam Court
* Navid Shirazi
* Ryan Matthews
* Teddy Montgomery
* Debbie Wilson
* Ethan Ward
* Jen Clark
* Jeśli nie ma tu twojego faworyta: do niedzieli można zgłaszać ostatniego bohatera naszego konkursu! Podliczę głosy i najpopularniejszy/a bohater/ka wejdzie do gry i ze względu na krótszy czas w grze będzie miała wolną kartę na eliminacjach!
Chyba się trochę pośpieszyłam z tymi zagrożeniami (zamiast w środę, zrobiłam we wtorek), więc może podsumowanie zrobię, także dzień wcześniej. To znaczy w piątek? Jak uważacie? Sądze, że głosy i tak (niestety) przesądzają odpadniecie Jen, która UWAGA ma powrócić w następnym odcinku (http://spoilery.bloog.pl/id,329370154,title,90210,index.html) ;). Jednak będę nadal walczyć i głosuje na:
Ethan ;)
Cieszę się ;). To może podsumowanie tak ok. 17:00, by móc zagłosować jeszcze na najlepszych?
A ja będę bronić Jen ;) i głosuję na:
Ethan
PS. Szmminka głosujemy teraz na zagrożonych: Ethan, Jen i Ryan. Po podsumowaniu będziemy głosować dając 3,2 i 1 punkt, więc teraz nie możesz oddać głosu na Naomi, Adrianne i Debbie. Debbie poza tym odpadła już dawno- jako pierwsza.
Głosowanie zakończone…
Rywalizacji zbytnio zaciętej nie było. Zagrożeni w tym tygodniu byli: Ethan, Jen i Ryan. Ryan ostatnio jest w bardzo dobrej formie, jeśli chodzi o naszą grę. I dziś zdobył… 1 głos ;). Jak poradzili sobie pozostali?
1. Jen- 32 głosy ;(
2. Ethan- 6 głosów
3. Ryan- 1 głos
Widocznie wśród osób biorących udział w grze nie ma fanów siostry Naomi. Szkoda, ja ją lubię, przynajmniej odkąd nie jest już taką s**ą! A jeśli chodzi o bieżące odcinki: Niedługo znowu zawita, prawdopodobnie już w najbliższym odcinku ;).
No, ale obowiązek każe mi umieścić ją w gronie Najfajniejszych Postaci 90210.
Najfajniejsze Postacie 90210:
.....
8....?
9. Jen Clark
10. Navid Shirazi
11. Tabitha Wilson
12. Teddy Montgomery
13. Dixon Wilson
14. Debbie Wilson
Do wtorku głosujemy na Najfajniejszą Postać 90210 oddając kolejno 3,2 i 1 punkt ulubionym bohaterom. Głosować można tylko raz dziennie.
Lista bohaterów biorących udział w konkursie:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Annie Wilson
* Liam Court
* Ryan Matthews
* Ethan Ward
Pozostało już tylko 8 bohaterów. Sami najlepsi, ale w następny piątek kogoś znowu pożegnamy, by reszta mogła dalej rywalizować ;)