WYBIERAMY: Najfajniejszą Postać z 90210
Poniżej znajdziecie 14 postaci z 90210. Każdy będzie mógł raz dziennie oddawać głosy na trzy postacie kolejno dając im 1,2 i 3 punkty. Od piątku do wtorku głosujemy na ulubionych bohaterów. W środę podam trzy osoby, które uzyskały najmniej punktów. Od środy do piątku będą eliminacje między trzema postaciami z najmniejszą ilością punktów. Te, które wygrają nadal pozostają w grze. Przegrana odpada. Ta postać, która wygra finał otrzyma oficjalnie tytuł: Najfajniejszej Postaci z 90210!
Lista bohaterów biorących udział w konkursie:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Dixon Wilson
* Annie Wilson
* Liam Court
* Navid Shirazi
* Ryan Matthews
* Teddy Montgomery
* Debbie Wilson
* Ethan Ward
* Jen Clark
* Jeśli nie ma tu twojego faworyta: do niedzieli można zgłaszać ostatniego bohatera naszego konkursu! Podliczę głosy i najpopularniejszy/a bohater/ka wejdzie do gry i ze względu na krótszy czas w grze będzie miała wolną kartę na eliminacjach!
Ethan
Mnie za to, zawsze przez mnie lubiana, teraz zaczęła irytować Ade! Po tym wszystkim, co ona zrobiła, mści się na Silver dając jej narkotyki. A przecież pamięta ile jej kłopotów przyniosły w przeszłości, to czemu próbuję uzależnić Silv.? To jest, aż zanadto wredne, nawet jak na dziewczyny z West Bev.
Ethan
A do kiedy glosujemy?
Nie ma co starać sie rozstrzygnąc konfliktu Adrianna/Silver bo i tak zawsze będą zażarci zwolennicy jednej i drugiej:) Ja tam jestem Team Adrianna. A najbardziej przez to wszystko znielubiłam Navida, który w 1 i 2 sezonie miałby zawsze u mnie "3 pkt" a teraz jest dla mnie żałosny:-/
Głosowanie zakończone...
A co do Navida, to zgadzam się z maggie13_2 . On już zaczyna konkurować z Annie w kategorii: Najbardziej drażniąca postać. Kiedyś był świetny i mam nadzieje na powrót starego Navida.
Cóż, wyniki głosowania nie będą chyba zaskoczeniem…
1. Ethan- 22 głosy
2. Annie- 7 głosów
3. Ryan- 0 głosów
Musimy już pożegnać Ethana. Podejrzewam, że gdyby był dłużej w serialu pokonałby by Annie ;). Jednak obecność tylko w 1 sezonie była ogromnym minusem, jeśli chodzi o kariere w Naszym konkursie. Ryan za to spisał się świetnie i nie ma ani jednego głosu!
Najfajniejsze Postacie 90210:
.....
6. ..?
7. ….?
8. Ethan Ward
9. Jen Clark
10. Navid Shirazi
11. Tabitha Wilson
12. Teddy Montgomery
13. Dixon Wilson
14. Debbie Wilson
Zostało już tylko siedmiu bohaterów! Zbliżamy się powoli, powoli ;) do końca. Przypominam, że głosujemy tylko raz dziennie, dając 1,2 i 3 punkty ulubionym bohaterom. Głosujemy do środy wieczorem, wtedy zrobię podsumowanie.
Lista bohaterów biorących udział w konkursie:
* Naomi Clark
* Adrianna Tate-Duncan
* Erin Silver
* Ivy Sullivan
* Annie Wilson
* Liam Cour
*Ryan Matthews
A przy okazji: Cieszycie się z przedłużenia 90210 o kolejny- już czwarty sezon? ;)
3 - Annie
2 - Ivy
1 - Liam
Oczywiście, że się cieszę z 4 sezonu. 3 jak dla mnie jest wyjatkowo dobry, więc mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. :D